Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi GEORGIA,ce ma bucur ca vei petrecere timp cu sotul.Cred ca va este tare dor de el. Si Paul numai Muller Pezzi di fruta mananca,dar cum nu am gasit,am luat de asta.Mare greseala,saracu a vomat in jet timp de cel putin 30 min.Il simt asa slab L-am vazut si eu pe Vlad,ce fain numara. |
of bietul Paulica... imi pare tare rau...nici n-am auzit de iaurtul ala...sa va faceti bine repede...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Mysya, cum e Andra, mai are semne?
Palomina, ai fost sa vezi cum e la Micul Fluturas? Pentru ce cresa v-ati hotarat? Si eu cam tot pe zona as fi cu voi. Ma interesez pentru la toamna.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
eu trec zilnic pe langa micul fluturas si zona e anosta.eu nu stiu unde se joaca acei copii.plus ca acea cladire nu imi inspira deloc incredere.
ma doare capul.
am mancat ce nu trebuie ieri.
sanatate lui paul si delfinasilor bolnaviori.
prof Ulmeanu recomanda Napolact, Covalact, Albalact si in cazuri extreme Muller(eu sunt fan Muller,dar dansul nu e de acord).
racusor2010 spune:
sunt foarte foarte suparata 90% sigur nu ne mai putem lua concediu in iunie (nu am eu voie , de la birou, din cauza unor proiecte care au fost mutate in iunie si nu are nimeni voie sa isi concediu atunci), si azi trebuia sa platesc vacanta. azi aflu sigur data, offf, asa m-am suparat imi strica toate planurile
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
btz_ovi spune:
Ai vostri vorbesc prin somn?caci de cateva zile Paul palavrageste intr-una,poarta conversatii adevarate.Prima oara am crezut ca e treaz si tine el ochii inchisi special,dar m-am convins ca de fapt el vb prin somn.
Pe mine ma amuza teribil.
Tre sa il filmez,sa va arat.
racusor2010 spune:
fetelor, nu va suparati pe mine, dar de ce le dati copiilor iaurturi cu fructe, sunt pline de zahar, e-uri etc. nu mai bine luati iaurt simplu si le puneti voi dulceata sau fructe proaspete?
nu va suparati pe mine ca va spun...
si recent am vazut o emisiune la tv pe aceeasi tema, ca orice iaurt cu fructe din comert are inclus "gratis" zahar...
sanatate multa bolnaviorilor
Ochidut sunt mai bine, multumesc. inca vorbesc cu accent frantuzesc dar macar nu ma mai simt ca si batuta...doar ca este si bona mucioasa daca scapa andrei de atacul virusilor, dau de baut
Cris2010 spune:
Michelle, vacanta placuta! Eventual sa iei si ceva mai grosut, sa n-ai surprize.
Bumblebee,.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
btz_ovi spune:
RACUSOR eu de obicei ii dau numai iaurt facut in casa,cu fructe decongelate.Cand nu am iaurt ii mai iau Muller.
Dar ieri,fiind racit si nemancand mai nimic,am zis sa iau unul de ala,nu gasisem nici un iaurt simplu.
Stiu ca marea majoritate a iaurturilor,chiar si cele simple,nu sunt deloc indicate.
racusor2010 spune:
Gabitza, si al meu se mai trezeste si incepe "unde-i, unde'i"...sambata a visat urat si s-a trezit si imi arata pe perete "goaga" adica goanga, asa l-a invat bona, ca se zice la orice gandac, buburuza etc "goanga"
racusor2010 spune:
eu i-am facut asta ieri lui Andrei
http://diversificare.ro/retete/2011/12/budinca-de-mar-cu-mei-de-la-6-luni/
cred ca e prea aromata, prea multa scortisoara pentru gustul lui, dar cu iaurt merge de minune, e innebunit dupa asta, lui tati nu ii place deloc
si aseara i-am facut gris normal (de obicei ii fac de spelta, de la naturalia), nu i-a placut, si-a facut greata numa cand l-a gustat cred ca nu ii place consistenta....
azi trebuie sa merg musai la naturalia sa ma aprovizionez, ca nu mai am ce sa ii fac puiului de papa ...