Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Alice_Elena spune:
Nici radu nu a ramas cu semn.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun ca mananca si cred ca mi-a supt ideile
palomina spune:
Racusor, imi pare rau de concediu dar totusi bine ca n-ai apucat sa platesti...
Noi , desi ne gandeam sa mergem la Istanbul, am renuntat pt..... Sinaia . Am facut o socoteala si nu ne ajunge "timpul" :)))) plus ca sotul trebuie sa-si schimbe pasaportul care costa si ala doar vreo 200 euro, plus ca ii trebuie viza....si in plus la toate astea , suntem prea obositi sa mergem acolo. Eu vreau doar sa ma relaxez si sa-mi mai linistesc creierul deci, 4 nopti pt mine la Sinaia e raiul pe pamant in momentul de fata :))))
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
histamina spune:
palomina,e de stat,dar ar fi super sa reusesti acolo:chiar la 11 iunie, Pisicile aristocrate.
sfat:nu e ok sa fie cladirea cu etaj.in occident nici nu le da autorizatie.
atentie la gradinitele din casele vechi:cautati amanuntit de igrasie.mucegaiul este cancerigen in timp.
histamina spune:
alice,sora mea cea mare nu a fost f fericita ca i-au venit 2 surori,drept pt care depozita peste mine diverse............
ai grija.
la strumf muscatul e dovada de afectiune.
palomina spune:
Crispro, da, din pacate astea-s preturile. Sunt si mai ieftine dar eu n-am gasit in zona si nici n-avem masina sa zic ca fac vreo afacere.... Oricum, eu mai ieftina de 850 n-am vazut ( pe net sau tel intrebat) si care-s cu pretul asta sunt mai dubioase.
CriSN, mi-am mai adus aminte de o gradi pe Gramont -Childrens Joy- autorizata, accent pe lb engl, destul de ok, nu mi-au placut scarile f inguste si cateringul la vremea respectiva, adica toamna trecuta... Pret 1000 lei
ochidut spune:
Palomina, daca te duci la Prikindel sa imi zici si mie cum e. Desi nu e in drumul nostru, o aveam si eu pe lista din diferite considerente....
In zona 13 septemb nu stiu, dar zona Unirii/parc carol/tineretului sunt multe - daca vrei sa iei in considerare. Noi am fost azi la Elite (lnaga parc Carol) si vom mai maerge la big Smile (undeva spre Unirii/Tineretului)
Crispo da, astea sunt preturile la noi, nu ma asteptam nici eu sa fie chiar asa......
Pleaca de la 1200 la program lung cu masa dar totusi fara optionale decat cel mult engleza si mai baga ei la vrajeala un curs de dezvoltare Cand mai creste copilul si vrei sa il dai la dans/muzica/inot etc etc mai platesti si optionalele astea care sunt cam 80 - 120 lei/luna - 1 optional. In concluzie cand se face copilul mare si daca vrei sa aiba 2 optionale + gradinita + mai merge si el la un teatru ceva, un muzeu te ajunge clar la 1500. Yupiii
de Larisa Ioana 24.06.2010
palomina spune:
Nicole, merci de idee! Am auzit de Pisicile Aristocrate ca ar fi buna dar nu primesc decat de la 3 ani! Oricum, noi mergem la gradi particulara doar anul asta, pana la 3 ani, pe urma ne orientam catre una de stat pt ca sincer nu cred ca ne permitem dpdv financiar....
histamina spune:
eu,gradi catolica.pot sa mai aleg si gradi cu lb germana de stat.
restul nu imi permit si mi se par niste preturi aberant de mari.
important:sa va arate autorizatia de functionare.daca scrie club al copiilor inseamna ca nu sunt autorizati sa functioneze ca gradi si nu au obligatia ca educatoarele sa fie personal cu studii pedagogice si nici la asistenta medicala permanenta.
mare atentie!
palomina spune:
Ochidut, iti zic , cum sa nu?! Eu intentionez sapt asta, sper sa pot lua si barbatii dupa
Mine ca e altceva cand sunt 2 perechi de ochi, pardon, 3 ....