Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui palomina Nicole, merci de idee! Am auzit de Pisicile Aristocrate ca ar fi buna dar nu primesc decat de la 3 ani! Oricum, noi mergem la gradi particulara doar anul asta, pana la 3 ani, pe urma ne orientam catre una de stat pt ca sincer nu cred ca ne permitem dpdv financiar.... la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
asa si noi- de la 2 la 3 ani il dau la privat, apoi la stat. Sper ca de la 3 ani sa fie deja invatat bine cu ritualul de gradi, papa, spalat maini,dinti, olita, culcat, etc., si asa adaptarea la gradi de stat de la 3 ani, cu 20 de copii in grupa sa fie mai usoara.
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Nicole, nici nu e nevoie sa -mi arate autorizatia, caut eu ordinul in Monitorul OFicial:))))
Pe site-ul Min Ed-Aracip- sunt liste cu gradinitele autorizate, acreditate si cele care sunt propuse pt desfiintare. E drept ca sunt actualizate pana in noiembrie 2011.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Cris2010 spune:
Palomina,merci.
Ochidut, cum ti s-a parut la Elite, ca am gasit-o tare laudata pe net.
Crispro,. Cred ca mi-a scapat intrebarea. SN e mai binisor, dat tot i se mai infunda nasul. Mai avem 8 zile de tratament cu aerius. Ne pronuntam dupa.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ainotna spune:
Salutare!
Eu am avut azi program de curatenie generala, acum imi trag sufletul si apoi ma imbrac sa ma duc dupa Bogdan la gradinita. Sasha de cand e la Constanta se trezeste doar inainte de 7, ne-a capiat (acum a ramas mama)
Baby, s-ar putea sa fie de la LV, cum ti-a spus si Puiutz, si eu am incercat sa-i dau lui Bogdan dupa un an LV, erau unele de la care nu patea nimic, dar de la Milli facea mereu kk moale si se irita ingrozitor.
Tina, sa ajungeti cu bine acasa! Profita oricum cat mai poti ca sunteti acolo! Si de shopping!
L-am vazut pe Vladut cum numara, ce baiat destept are mama! Crispro
Alice, si gelozia e normala, Mara va imparte acum (pe tine si pe Marius) cu Radu, mare grija trebuie sa aveti. Parerea mea e ca ar trebui sa nu dati prea mare atentie nici cand se intampla si nici sa vorbiti mult desprea asta dupa. Altfel Mara o sa-si dea seama ca i se acorda mai multa atentie cand ii face ceva lui Raducu.
Palomina, eu l-am dus pe Bogdan cateva luni la Mario&Friends. Mi-au zis ca daca nu il duc nu-mi scade decat mancarea dar in fapt eu nu l-am dus o luna intreaga pt ca a fost bolnav si nu mi-a luat nici un ban (fara macar sa propun eu asta, a fost asa, din partea lor). Educatoarele mi se pareau ok.
ainotna spune:
La multi ani Catalin! Katalina, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos! Si sa va bucurati de el! Si el de voi!
eladea2005 spune:
am agsit un site cu papica pt copii, printre ele si o reteta de reteta de chiftelute cu amaranth pt copii
inca una tot cu amaranth
aaa...si vroiam sa va spun si voua de noua mea descoeprire, pe care am si testa-o la Eric cand a fost racit...
e vorba de extract din seminte de grapefruit are atat de multe intrebuintari...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
palomina spune:
Ainotna, dragutz din partea lor! Acum la ce gradi merge Bogdan?
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ainotna La multi ani Catalin! Katalina, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos! Si sa va bucurati de el! Si el de voi! |
LA MULTI ANI MAMICO PT PUIUL TAU! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 aaa...si vroiam sa va spun si voua de noua mea descoeprire, pe care am si testa-o la Eric cand a fost racit... e vorba de extract din seminte de grapefruit are atat de multe intrebuintari... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Foarte interesant. Ti l-a recomandat doctorul? Ce schema de tratament urmezi cu Eric?
Eu as vrea sa incerc pt DA.
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
LA MULTI ANI MAMICO PT PUIUL TAU! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
si din partea noastra! Petrecere frumoasa!