Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multumim fetelor de aprecieri!

Sanatate lui Paul! Si V vorbeste in somn, cateva cuvinte si iar somn.

Iaurt ii dau covalact, si ii pun eu fructe- chiar ma intreba o vecina "vai, dar nu e acru? Cum il mananca?"

Cris, te intrebam cu e Natali cu nasul infundat. I-a trecut?

Iuliana, tu cand mai mergi la eco? Ca ziceai ca vrei sa mergi mai repede decat erai programata.

Mycya, voi?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu ma refer la vorbit ca si cum ar fi treaz.
Poarta niste conversatii de numa numa,zici ca-i presedinte.Nu stiu ce naiba viseaza de vb asa tare si mult.Cu intonatie cateodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hey

azi prima zi la birou...sunt mai bine, am luat si ultima tableta de Zinat, e tare antibioticul asta...mi-a dat niste senzatii de ameteala fantastica

m-au asteptat cu un laptop nou doar sa revin la birou...era cazul ca cel vechi avea 5 ani

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Oare putem sa incepem sa vb de Disneyland???? ce spuneti fetelor?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

noi am venit cocosati de bagaje din America
si daca mai merg o data nu mai imi iau decat hainele de pe mine, restul cumpar de acolo
gap imi place si mie...si oldnavy

Disneyland...anul asta poate ca nu...dar la anul SIGUR!!!

cat a fost bolnav si trebuia sa stea nemiscat sa ii iau temperatura ii puneam Chip and Dale pe iphone...e indragostit de veveritele alea

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
[Racusor, Oana cum mai stati cu raceala/sinuzita? matei a inceput sa manance?
Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

a inceput sa manance dar foarte putin oricum e mai mult decat 2 biberoane de lapte/zi

Citat:
citat din mesajul lui histamina
prof Ulmeanu recomanda Napolact, Covalact, Albalact si in cazuri extreme Muller(eu sunt fan Muller,dar dansul nu e de acord).

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

noi luam doar Napolact sau Muller
de ce nu e de acord cu Muller???

si eu indulcesc iaurturile cu pireuri sau ucatele de fructe

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
si recent am vazut o emisiune la tv pe aceeasi tema, ca orice iaurt cu fructe din comert are inclus "gratis" zahar...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

era cumva Mihaela Bilic? am vazut-o intr-o emisiune vorbind de iaurturile cu fructe

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

racusor

iaurt noi luam covalact de regula, dar noi ca adulti mai mancam si muller - ii luam lui P cu fructe. Acum mancam doar simplu, Larisa nu a mancat niciodata cu fructe, nici facut in casa.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dansul spune ca muller are conservanti.
strumf s-a impacat bine si cu muller.

insa iaurturile cu fructe gata puse in ele,iaurturile cu fructe din comert sunt strict interzise si dezechilibrate rau din toate punctele de vedere.

m-am dus sa fac CAR.am spus suma si............surpriza, dna de la conabilitate a uitat sa imi inregistreze cererea si deci, nu mi-a retinut nimic, deci nu am ce sa imprumut!
si-a cerut scuze.a zis ca remediaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, tu cand mai mergi la eco? Ca ziceai ca vrei sa mergi mai repede decat erai programata.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pai am programarea pe 21 martie dar...am fost martea trecuta pentru ca weekendul trecut am inceput sa sangerez noaptea....incepand cu sambata pana marti ...Nu era sange rosu ci negru...vechi. Marti am fost la doctora mea sa ne vada.....si bebelina este bine...creste..misca....Legat de sangerare nu am motiv de panica pentru ca se elimina sangele ramas pe acolo si asta se intampla in special noaptea pentru ca se relaxeaza pelvisul ...
Doctora mea a spus ca atunci cand va creste sarcina totul va fi bine si nu vede nici un motiv de ingrijorare....
Chiar ma gandeam ca fetita asta la cat a fost de dorita si avand in vedere ca este ultima mea sarcina...vrea sa ma faca sa traiesc la maxim fiecare clipa de graviduta....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare dragelor!

Andra e bine, multumim de intrebare a doua zi nu mai avea nici o urma, si nu am apucat sa o dau cu nimic ca sotul a ajuns cand ea dormea deja. dimineata cand sa ii aplic gelul pt arsuri nu mai avea absolut nimic multumim lu' Doamne Doamne nu a fost nimic rau
nu mai are nici diaree si nici nu a mai varsat deloc

acum doarme iar eu tre sa plec la sala. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Ne/am intors de afara

Racusor imi pare rau pt concediu...poate se remediaza..bine ca nu ati platit deja vacanta...referitor la iaurt ai dreptate...cand era mai mica Antonia manca napolact cedra apoi nu a mai vrut...cu fructele e certata rau...doar sa i le blenduiesc si sa le adaug in iaurt sa nu simta bucatele...am sa incerc si asa

Ne bagam la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, ma bucur ca sunteti bine, si cresteti frumos! Doamne ajuta sa fie tot mai bine si mai usor de aici inainte!

Mycya, super ca nu i-a ramas pata, draga de ea! Spor la sala!

Racusor, imi pare rau cu concediul...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

CriSN, am fost la Micul Fluturas si asa cum spunea si Histamina e intr-o cladire nu tocmai prietenoasa..... Curtea este una interioara unde nu bate niciodata soarele dupa cum spunea proprietara... Bineinteles ca era plina de zapada acum. Inauntru nu m-a dat pe spate deloc, scari periculoase, o singura baie, patuturile in aceeasi camera de joaca, mancare de la catering.... Proprietara, f amabila, ne-a raspuns la toate intrebarile dar nu e pentru noi desi e in drumul meu spre serviciu , facem doar 15 min. Nu este autorizata din cercetarile mele. Pret- 1200 8-18

La cateva zile am fost la Cuibusorul Zanelor care mi-a placut, in general. O cladire mare, construita special pt a fi gradi, curte destul de maricica dar fara verdeata, copiii pe care i-am vazut pareau fericiti, dormitor separat, linistit, educatoare cica scolite, mancare de la catering , mi-au dat contractul sa-l citesc acasa..... Din pacate, daca lipsim nu ne scade mancarea din pret.... Aaa, asta e f aproape de Uranus, pe Sirenelor. Fac pana acolo 20 min pe jos , deci si asta mi-ar conveni... Si este autorizata de M. Ed Pret- 1150 program 8-18

Urmeaza sa mai vedem Prikindel, asta e pe Sf Ilie, deja ne indepartam.... Dar sunt curioasa , asta e acreditata dar si mai scumpa dar are bucatarie proprie. Si ar mai fi Mario and friends vis a vis de Marriot .....

Cam asta.... Daca mai stiti gradi din zona 13 Septembrie , Unirii, spuneti-ne si noua ca poate le-am ratat...

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput