Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza. vin eu la cafea, cu un capuccino pentu cine mai doreste

tinaaa

eu nu am apucat sa citesc din urma cred ca vreo 2 capitole si nici nu am cum sa le mai recuperez (cred ca-s primele de cand am intrat in gasca voastra), asa ca nu ma pot baga in seama cu niciun comentariu... in plus, Isa e treaza de o ora, ma simte in fiecare dimineata cand ma ridic de langa ea si incepe sa ma strige, uneori strig si eu din baie ca "mama face pishu" si atunci ea raspunde "shhhhhuuuu", alteori tre s-o iau s-o duc la mama in pat si acolo mai doarme .pe mama o striga tot "mama" ca pe mine, daca eu zic "unde-i buni?" fuge la ea sau mi-o arata, dar zice "mama", desi cu alta intonatie

sper sa revin la povesti cu voi ca mi-e tare dor, dar de maine se mareste orarul de lucru , asa ca plec si mai de dimineata (mi s-a dat iar peste cap orarul cu gradi, ca eu plec la 7.15 din casa si doar de la 7.30 are gradi program -de fapt, in nicio dimineata nu o vad deschisa cand trecem pe langa ea, doar pentru Isa ar veni mai devreme). si acasa ajung si mai tarziu, pe la 18.30, dar inca e soarele pe cer

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, !

O si pe Mara! Ce sa-i faci, daca-i dulce fratiorul.

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumble,

carla, sper ca sunteti bine cu totii

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi, multumim de cafeluta.
eu ii bag pe copchii la programul de amiaza-mancat, culcat..sper sa fie cat de cat liniste si cooperare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetele!

Crispro, Alice saru'mana!

Baby am fost si noi la Fasie si dupa regim de 2 saptamani, Sanzyme si Protectis ne-a trimis la Balasa Adriana, la Regina Maria.

Revin mai tarziu un pic. Lucrez...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna!
Am vazut poze cu frumuselul Victoras de Onimir, are niste ochi superbi si niste gropite in obraji.
L-am vazut si pe Vladut cum numara cu mami.

Si Stefi a mea face circ in public. Zilele trecute am fost la mall si a facut scandal ca n-am dat-o decat de 2 ori in masinute, apoi a vrut sa bata o fetita care se urcase in masinuta, ca era masina ei, si-a aruncat geaca de nervi, se uita lumea la noi ca la circ. Noroc ca eu nu ma enervez prea usor, asa ca m-am asezat pe o banca la cativa metri de ea si i-am zis ca o astept acolo sa se linisteasca sa plecam acasa. A ramas pironita pe loc si se uita la mine incruntata, astepta sa vin eu sa o iau. Cand s-a apropiat o persoana straina de ea a fugit repede la mine. Culmea e ca acasa e cuminte, ne intelegem f. bine, probabil pt. ca are mai putine restrictii. Sper sa-i treaca cat mai repede.

Roxana, si noua ne-a dat zyrtec cand a facut rino-faringita, e pt. rinita alergica. Eu i-am dat seara vreo 2 zile, in ideea ca poate o calmeaza putin, e si asta unul dintre efectele antialergicelor. Nu a avut reactii secundare.

Tina, abia astept sa vedem poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce dulce e Vladut

si Andrei a inceput sa zica tot mai multe cuvinte, nu leaga multe, dar repeta ca o maimutica tot ce ii spui asa cum poate el...

acum e afara, ca s-a trezit la 7 si a dormit de la 10 la 11.15 asa facem duminica, ne dam tot programul peste cap, mereu doarme doua somnuri

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Catalin (katalina) Sa fi sanatos, norocos si sa ai parte numai de lucruri minunate

Kata sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Distractie placuta

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crispro, m-am indragostit de feciorul tau!

La Multi Ani, Catalin de Katalina!

Am luat si eu lapte de capra pentru Rebeca. Intrebarea e cum il introduc in alimentatie? Ca atare sau amestecat cu LP? cris, tu cum faci?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput