Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
Ma bucur ca va place Vladutul meu.
Adriana, eu zic ca tot treptat se introduce si Lc. Fetele ziceau la Lv ca tb pus in Lp, 30 ml (in loc de o masura de lp) si a doua, a treia zi ii pui LC 60ml (in loc de 2 masuri LP) si tot asa pana se inlocuieste complet.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
crispro un mareee pentru Valdut frumosul si desteptul....Daca ar dormi si noaptea bine....ar fi totul prea perfect,nu?.....I-a trecut raceala? Incepeti tratamentul homeopat? Tu cum te mai simti?
Bumblebee.....cum e putza strumfului? Il mai ustura?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
Alice_Elena spune:
Crisu, ce tare e vlad! L-a auzit si marius si cica "pai mara nici pana la 3 nu numara" :)))
Am inceput sa ma fac ca nu inteleg cand imi arata cu degetul sau cand se mataie, poate incepe si ea sa zica una alta :) daca nu... Cand o fi, o fi
Victo spune:
du-te, mai Vladutule, mai! cate stii tu!
cu din astea cu tipatul si Mihai vad ca incepe. trebuie sa imi repet ca e normal- ma obisnuisem cu el f cuminte si acum ma infurii repede cd vad ca si el stie sa zica " nu" si sa tipe.
Alice_Elena spune:
Mara iar l-a muscat pe radu. De data asta de cap, si tare, cred ca se invineteste..
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Mara iar l-a muscat pe radu. De data asta de cap, si tare, cred ca se invineteste.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
wow..cam nasol....Asa oare isi manifesta dragostea sau gelozia?....Trebuie sa fii mereu cu ochii pe ea sa nu ii faca ceva lui Radu.... Mie mama imi spunea ca ma pazea de fratele meu care e mai mare decat mine cu 2 ani pentru ca el vroia sa hraneasca pe bebe...adica pe mine ...si venea cu diverse chestii pe care le manca el si incerca sa mi le bage in gura....Mare grija trebuie sa ai la Mara
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
crispro spune:
Of, Alice, pupam pe Raducu, sper sa nu se invineteasca. Ioi dragul de el, cred ca a plans :(
Mersi, fetele!
Io n-am somn, desi v doarme cumintel. Mi-am scos niste aripi din congelator sa fac maine la pranz, la cuptor, doar cu salata, fara garnitura. Sotul e la cura bietul. Ca s/a lasat de tigari, si a inceput sa manance de numa, sa creasca burta. Asa ca acum ii e greu tare, ca a renuntat si la tigari si la mancare buna si multa. Incerc sa mananc si eu la fel, dar mai pacatuiesc cu dulciuri :) De fumat nici eu nu am mai fumat ( exceptie MI2). Vedem cat tine minunea. Poate mai trag ocazional, dar acasa sigur nu.daca sotul a avut asa ambitie sa se lase, ar fi de culmea sa pufaiesc eu acuma...
Hai ca incerc sa dorm, desi n-am chef.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Neata! Dau cafeaua
Iuliana, asta ma intreb si eu, daca de gelozie sau dragoste. Eu l-am muscat pe varmiu de obraz cand era mic pt ca imi era drag de el
Iar mara, am crezut ca il pupa d-aia nu am reactionat. Ea mereu il pupa pe cap.. Nici nu stiu cum sa reActionez. Daca o cert mi-e frica sa nu faca mai rau sau sa se simta respinsa, daca nu ii zic nimic o sa creada ca e in regula sa il chinuie pe asta mic. Eu incerc sa ii explic frumos ca nu e voie, ca il doare, ca ii face buba. Bine, ieri se vedea pe fata ei ca si-a dat seama ca a facut ceva rau.
Asa daca o intreb daca il iubeste pe radu, il ia repede in brate sau il pupa. Vine cu jucarii la el, imi zice sa ii dau tzatza daca plange
Cris, a plans iti dai seama, se inrosise tot la fata :)
tina_80 spune:
Buna dimineata! sa aveti o saptamana placuta!
Alice, cam asa face si R cu Andreea ( finutza mea de 5luni) de fapt de 2 ori a s a intamplat sa o traga/ stranga de picior si alta data a zgariat o pe fatza, iar de atunci ii tinem la distanta. Daca o iau in brate pe Andreea mai rau face, e gelos, plange si intinde bratele sa l iau pe el. Tb sa i explici de nenumarare ori ca Mara intelege si se vor obisnui cu timpul, dar nu tb lasati nici nesupravegheati....parerea mea.
Crispro, felicitari Vladut!!!! ai baiat mare, frumos si destept!
Cat despre cumparaturile care le am facut aici pot spune ca m am aprovizionat cu sutiene si chiloti de la Victoria Secret pt 5 ani. Mi au placut mult hainele de la Gap si mi am luat mai multe de la ei. Creme, cosmetice si parfumuri de la Macys ca fina mea are fel de fel de reduceri, plus ca am fost in alt stat unde n am mai platit nici taxe pe cosmetice si ochelari de soare.
mi am mai luat ceva incaltaminte, cizme, bocanci, pantofi, sandale, adidasi, ca eu port 41 si e mai greu in Ro sa gasesc ceva sa mi placa si mai ales ca multe au fost la reducere si chiar s a meritat, nu le puteam lasa in magazin, ca ramaneam cu gandul la ele.
I am luat si lui Catalin si Raducu, incaltaine si imbracaminte.
Finii ne au facut cadou cate un ceas de la Movado, eu le am ales si imi plac tare mult.
In seara asta am fost la baby rus si i am mai luat lui Raducu cate ceva se acolo.
Cand am fost la NY am intrat si in toys rus, R a ramas cu gura cascata, am ras cu totii de el, niciodata nu l am vazut atat de fascinat.
Au jucarii si haine f frumoase la preturi accesibile, reducerile sunt f bune, iar daca mai ai si vreun cupon cu nu stiu ce reducere, le iei la preturi f bune.
Oare putem sa incepem sa vb de Disneyland???? ce spuneti fetelor?
histamina spune:
salutare,
singulaire,zyrtec,xyzal sunt antihistaminice extrem de eficiente.
testul York nu e relevant pt copii sub 2 ani. scrie si l-a prezentare.
pretestarea aceea de 39 de euro nu are relevanta.adica iti spune ca ai intolerante alimentare. bun si te invita sa faci chitul de 400 de euro.
80% dintre alimentele din kit descarca histamina.deci trebuie facut intai DAO la synevo,sa vezi daca nu ai intoleranta l ahistamina,caci daca ai, testul York te ajuta sa vezi doar ca ai de doua ori interzise niste alimente.
eu nu cunosc om caruia sa nu ii fi iesit pozitiva pretestarea York.