Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Puiutz multumesc pentru lista de analize. O sa trec la fapte.....Acum stau sa ma gandesc la ce ai spus in legatura ca ii dau lapte de vaca si sincera sa fiu nu imi pot da seama daca de atunci face kk urat mirositor.....Ce as putea sa fac sa vad daca de la LV face asa...sa ii dau o perioada alt tip de lapte?...Lapte praf sau ...lapte de capra?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Iuliana, cred ca ai putea sa-i dai LP-ul pe care il bea Tudor inainte de LV. Sau daca ai un pediatru bun intreaba-l pe el mai intai. Si daca e bun spune-mi si mie cum il cheama .

Raducu al meu a facut azi kk aproape lichid si cumplit de urat mirositor. Nu prea pot sa-mi dau seama de la ce...in ultimele zile chiar i-am marit cantitatea de morcovi fierti in meniu, ca cica sunt cei mai indicati pentru diaree. Ar fi tare sa nu tolereze morcovul

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, chiar azi se vorbea la ce se intampla doctore dedpre intoleranta alimentara- si cica e un test ce poate fi facut, 39 euro, se numeste yorktest- detalii aici http://yorktest.ro/ce-este-yorktest-ul.aspx

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

elena, ti-am trimis PM.

noapte linstita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Iuliana, cred ca ai putea sa-i dai LP-ul pe care il bea Tudor inainte de LV. Sau daca ai un pediatru bun intreaba-l pe el mai intai. Si daca e bun spune-mi si mie cum il cheama .

Raducu al meu a facut azi kk aproape lichid si cumplit de urat mirositor. Nu prea pot sa-mi dau seama de la ce...in ultimele zile chiar i-am marit cantitatea de morcovi fierti in meniu, ca cica sunt cei mai indicati pentru diaree. Ar fi tare sa nu tolereze morcovul

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

o sa incerc faza cu LP-ul sa vad daca este diferenta....
Ca doctor pediatru sunt foarte multumita de dr.Fasie....Orice a avut Tudor in 2 zile mi l-a pus pe picioare. E bun pentru ca e doctor in urgenta la spitalul mare si iti dai seama cate cazuri ii trec zilnic prin mana. Niciodata nu m-am indoit de diagnosticul dat de el si a fost 100% asa....Dar nu stiu cat este de priceput in chestii de kk ...cronice .....E putin de moda veche si ma gandesc ca el e genul care la kk moale ar recomanda regim ...cu orez si morcov....mucilagiu de orez si...cam atat...Imi aduc aminte cand a avut Tudor enterocolita si nu manca nimic el spunea ca atunci cand ii va fi foame va manca.....si sa nu ii dau altceva decat ce era pe lista lui...Mi se parea foarte inuman dar...avea dreptate

Daca vrei iti pot da numarul lui de telefon si incerci si cu el...Nu ai nimic de pierdut nu?....Decat 50 de lei consultatia ( are cabinet vis-a-vis de spitalul mare...te primeste imediat plus ca la a doua consultatie...cea de revenire nu iti mai ia bani ) Eu personal nu am ce sa ii reprosez profesional

pe Raducu si sa gasiti cat mai curand cauza la kk moale

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crispro ai PM

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Noi am primit tratament ptr Theo cu Singulair asta pe langa Panadol/Nurofen. A mai dat cineva la copii?

Parca Tina a scris ca a primit insa nu stiu daca l-a si administrat.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor

Noua ne a prescrris dr pediatru Singulaire - granule si i l am dat in fiecare seara in ultima masa solida, adca la ora 6pm. Au mai fost seri cand am uitat de regula i l am dat timp de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

CRISPRO, asa e am avut curaj si pot spune ca R s a comportat f bine pe avion. Am avut avionul la ora 6 am, l am trezit de la 4 si i am servit micul dejun in masina in drum spre aeroport. Ne am urcat in avion si am facut 2 ore si jumatate pana in Frankfurt, a dormit doar 20 min iar restul m a plimbat prin avion. n Frankfurt am stat 5 ore si l am plimbat ba in carut, ba pe jos, ba in carca. Am avut noroc ca mi am luat o pereche de papuci si asa am defilat prin aeroport. Cand ne am urcat in Transantaltic a fost "lux" a fost spatiu si mai multa lume cu zambetul pe buze, i am dat un bibe de lp ca mancare solida n a vrut si a dormit 2,5 ore restul pana la 9 ore m a plimbat prin avion. Am avut noroc ca au fost cateva locuri libere si l am culcat acolo. Avionul a inceput sa se pregateasca de aterizare cu o ora inainte si atunci mi a facut figuri ca era si ora lui de nani, ora 10 pm din ro. A plans tareee, eu eram epuizataaaaa ca n am inchis un ochi. Cand am aterizat am mai stat o ora si prin aeroport, la fel de fel de ghisee si controale, la unele am avut prioritate la altele nuuu.
Ma intorc in tara pe 14 martie si ruta Philadelphia- frankfurt o sa dureze mai putin cu 2 ore, adica vom zbura 7 ore, iar in Frankfurt voi sta 2 ore si nu 5 cum a fost la venire.

Nasol o sa fie ca voi pleca de aici la 6 am si voi zbura toata noaptea dar de fapt voi ajunge la pranz in Ro. Mi e frica in Frankfurt cand il voi trezi in toiul noptii la fel de fel de controale.
bagaje am doar 2 de cala ca doar ce am pus un pachet la feriboat.

Asteptam sa ajungem acasa, ne e dor de casa mea noua si de tatiii!!! De prieteni, de un club si o cafenea

Aici R nu sta nici un min singur, simte ca e printre straini si ca nu i a mai vazut niciodata. Toata ziua spune tati, chiar si lui Sorin, finul meu si se mai duce la el in brate si spune tatiii mi se rupe inima si acum ma gandesc oare ce simt acei copii cand parintii lor se despart.....sufera enorm!

finii mei sunt super, ne am simtit f bine, doar ca mai este un bebe mic in casa si tb. Sa fie liniste. Noi stam si dormim la subsol si ei la etaj, noroc ca au casa mare!

Cam atat despre noi, ma duc sa ma bag la nani ca am avut o zi destul de grea.
Va pup si va doresc o Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Poftiti la cafele!

Tina, lasa ca e mai ok intoarcerea, ca nu ai atat de stat prin aeroport. Sper sa fie cuminte Raducu, sa doarma muuult pe avion, sa poti respira si tu un pic. Da la cumparturi ai fost?

V e f matinal, la 6:43 s-a trezit, nu am mai reusit sa il adorm.

Sa aveti o duminica faina!

Bolnaviorii cum sunt? V e bine, doar ca nasul ii e infundat, dar nu curg mucii. Cris, tot asa a fost si la voi, ce a zis dr? Acum e mai bine?

Si inca o chestie- dupa sapt de antibiotic, am impredia ca v a facut candidoza la puta. Ca seara la baita vad cand trag de ea un pic de alb, ca si scurgeri. Vedem cum se prezinta pe luni si daca e cazul mergem la dr

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Neata!
Si radu s-a trezit la 6 norocul meu a fost ca a adormit la loc pe la 7..

Wow Tina, eu nu stiu ce rabdare ai avut sa faci drumul asta.

Onimir, foarte frumoase poze ai pus

Mergi la inceput

Ah , ieri l-a muscat mara pe radu de picior. Nu tare, dar sufucient cat sa il faca sa planga.. Noua ei porecla este "frumoasa si bestia"

Mergi la inceput