Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
tanti spune:
Fetelor vedeti ca la gradinitele de stat se vor face si grupe de la 2-3 ani pt ca raman descoperite educatoarele datorita plecarii a 2 serii la scoala(gr mare si pregatitoare)si eu cunosc cateva gradinite unde sunt conditii foarte bune,eu l-am inscris astazi la gradinita unde merge baiatul mare,inca negociez cu directoarea sa il primeasca din toamna,ea a zis sa il duc cand face 2 ani si jumatate,educatoarea zice ca din toamna,vedem ce va iesi
Uitati aici o adresa http://ismb.edu.ro/Subpagini/Personal/PRECIZARI%2031593%20INSCRIEREA%20SI%20REINSCRIEREA%20IN%20GRADINITE%202012.PDF
art 9
ooana spune:
am scris un mesaj si l-am pierdut
Paula prima saptamana e mai grea...dupa, va obisnuiti amandoi
spor la treaba!
Michelle si noi am fost in Egipt, eram in luna a 7a
a fost minunat
daca as mai avea burtica inca o data clar as repeta experienta
leagat de limbi straine, e cam devreme la 2 ani
parerea mea...asa cum e si cu skiul desi unii parinti din orgoliul personal isi pun copiii pe skiuri...probabil sa poata spune, uite domle' al meu ce face!!
dar sa nu uitam ca sunt si familii unde se vorbesc mai multe limbi iar copilul le invata ca si limbi natine, avantaj imens
de ex. profesoara mea de germana a vorbit dintotdeauna in germana cu baiatul ei...tatal copilului era prof de romana...si au avut bona unguroaica...copilul nu a confundat niciodata o limba cu alta
Bumblebee timid a inceput si Matei sa manance
eu ma obucur de orice progres...soldateii cu vinete sau cu unt si cascaval sunt in top
cirobe/supe nu prea vrea
ti-am trimis un email
pup u all
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Fetelor vedeti ca la gradinitele de stat se vor face si grupe de la 2-3 ani pt ca raman descoperite educatoarele datorita plecarii a 2 serii la scoala(gr mare si pregatitoare)si eu cunosc cateva gradinite unde sunt conditii foarte bune,eu l-am inscris astazi la gradinita unde merge baiatul mare,inca negociez cu directoarea sa il primeasca din toamna,ea a zis sa il duc cand face 2 ani si jumatate,educatoarea zice ca din toamna,vedem ce va iesi Uitati aici o adresa http://ismb.edu.ro/Subpagini/Personal/PRECIZARI%2031593%20INSCRIEREA%20SI%20REINSCRIEREA%20IN%20GRADINITE%202012.PDF art 9 Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
nu e obligatoriu
gardinitele care au suficienti copii nu vor face grupe de 2 ani
nici nu le convine ca e mult mai greu: hranit, schimbat pampers etc
asa ca si asta e dupa noroc
gradinita la care vreau sa il duc pe Matei nu va face astfel de grupe...dar sunt copii de 2 ani acolo...directoarea a spus ca mi-l ia pe Matei pentru ca ne cunoastem dar ca activitatile cateodata il vor depasi si nu se va putea bucura de ele
iar eu nu vrau sa il duc asa pe Matei sa simta mereu ca e peste puterile lui si ca el nu poate face mereu ce fac ceilalti
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
cu limba engleza e o vrajeala care o baga ei, ca sa dea bine. la 2 ani poate retine niste cuvnte dar le uita imediat daca nu sunt folosite constant. practic trebuie sa reia aceleasi lucruri si la 2 si 4 ani. limba straina la o varsta asa mica foloseste in special pt cei care au un parinte cu o alta limba materna si vb in casa 2 limbi. eu intreb in ideea ca daca ramane la gradinita aia pana la scoala, sa stiu la ce sa ma astept.
Tanti, despre ce gadrinita e vorba? Tu in ce sector stai?
Am sunat si eu acum la prima gradinita de stat, gradinita 67 e in spatele blocului, renovata si chipurile apreciata de parintii din zona. dar am sunat ca orice alt om, nu prin cunostinte.
Mi s-a raspuns "doamna, tot ce vreti sa stit de gradinita e afisat la avizier, gradinita nu se viziteaza!!!!!" si eu "adica cum doamna nu se viziteaza, pai eu ca parinte las copilul acolo si nici macar odata nu pot sa intru sa vad si eu unde o las" A lasat-o mai moale, ca cia vedeti atunci cand veniti sa o inscrieti cum faceti
Uite de asta imi e scarba! De tot sistemul romanesc ce o costa sa imi dea un alt raspuns.....sau ce ii costa sa fie amabili cu oamenii
de Larisa Ioana 24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Va tin pumnii sa gasiti gradi cea mai potrivita pentru copiii vostri. Eu sunt cumva pe marginea subiectului caci vreau sa-l tin pe Theo acasa pana la 3 ani. Mama s-a mutat cu noi si daca ne ajuta Dumnezeu sa fie sanatoasa, va avea grija de el asa ca subiectul gradinita la noi in familie se va aborda mai tarziu. Insa mi se par foarte interesante si pertinente punctele de vedere ridicate de voi iar mie imi sunt foarte utile ptr mai tarziu.
Roxana_Theo spune:
Cu raceala nu stam cu mult mai bine decat ieri. Adica tuseste mai rar, insa haraie (asta ptr ca nu prea stie cum sa tuseasca ca sa expectoreze ceea ce are prin gatut). Iar mucii cel mai adesea curg garla. Sper sa ne punem pe picioare cat mai curand caci e vremea asa de frumoasa iar el saracul nu a mai iesit afara de joi.
Multumim fetelor ca va ganditi la noi.
Roxana_Theo spune:
As vrea sa va mai rog sa-mi dati si mie detalii despre budincuta lui Racusor. As vrea sa o incerc si eu pentru micul mofturos care nu vrea sa pape nimic.
tanti spune:
Ochidut stau in zona la real vitan,la gradinita 24, l-am inscris aici pt ca stiu care sunt conditiile si eu am fost multumita
La aceasta gradinita au zis ca inscriu copii incepand cu varsta de 2 ani si jumatate
crispro spune:
of, tu fete, m-am uitat pe site-ul gradinitei de la noi, unde il dau pe V, la serbari, la martisoare (cum au facut) , la o gramada de poze. SI ma apuca plansul ca trebuie sa il dau pe Vlad la gradi si sa incep munca. Ce mai trece timpul asta, fir-ar sa fie! Acum e mult mai usor cu V, ne intelegem , comunicam f bine, ne distram mai fain. Si pe cand sa ne bucuram din plin de etapa asta, ne separam...
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
fetele care abia au inceput munca sau o vor incepe:
e ffff greu la inceput.eu sunam acasa din 10 in 10 min.simteam ca lesin d edor.
acum sun o data pe ora si tot lesin de dor.
cand ajung acasa nu mai sunt capabila sa=l educ,pt ca il iau in brate si ne pupam pana ne culcam,la mine in brate,evident.