Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
ilinca79 spune:
Salut toate mamicutele dragi!
V-am citit asa printre picaturi dar n-am mai reusit sa scriu.
Piticul meu cred ca are deja manifestari de "mica adolescenta", pe langa urletele de rigoare a inceput sa ma si loveasca daca nu ii convine ceva Si nu prea stiu cum sa reactionez, adica ii explic calm ca nu reuseste sa obtina nimic lovindu-ma si apoi incerc sa-i distrag atentia sa se calmeze Of, e tare greu simt ca ma ia pe nepregatite cu anumite chestii.
In plus, a inceput sa faca mofturi la anumite mese - adica mofturi face dintotdeauna, dar acuma stie sa ceara alimentele lui preferate din frigider: iaurt, masline, cascaval. Are mese la care din start refuza sa guste ce are in fata, se zbate sa se dea jos din scaun si merge la frigider sa ceara, noroc ca nu-l poate deschide Eu incerc sa ma tin tare pe pozitie, dar uneori daca n-a prea mancat nici la masa anterioara, cedez si ii dau ce vrea. Nu stiu daca fac bine sau nu, habar n-am .
Apropo, mamici de mofturosi, daca va refuza copiii mancarea, le oferiti alternativa sau ii lasati flamanzi pana la masa urmatoare?
Crispro e adorabil Vladut cum numara. Eu sunt necajita ca nu l-am mai filmat pe Victor de luni de zile, el cum vede camera vrea imediat sa o butoneze, si totdeauna sfarsim cu scandal
Rodi mi-e dor de voi
Paula lasa ca Raul e baiat mare, se va obisnui cu toate. Eu am vazut ca de cele mai multe ori mie mi-e greu sa accept schimbarile si nu copilului.
Rubia bine ca ati trecut peste raceala si bravo pentru ambitia cu sala. Eu stiu ca daca faci mult sport, mare parte din grasime se inlocuieste cu masa musculara, de-asta rezultatele se cunatifica cel mai bine in cm pierduti si nu in kg.
Ochidut tu esti o comoara pentru delfinariul nostru. Multumim mult pentru documente, abia astept sa le studiez si eu
Roxana multa sanatate lui Theo, sper sa revina curand pofta de mancare. Reteta lui racusor era asta
Oana ma bucur ca a inceput sa pape cat de cat Matei, lasa ca-i vine pofta si pentru alte feluri de mancare in curand.
Bumblebee cum e Victoras cu putza? Il mai doare?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
salutare fete...
vad ca sunteti prinse rau in febra creselor/gradinitelor... eu ca si Roxana, stau pe margine, Filip nu va merge deocamdata la cresa, Slava Domnului...
sa va zic ca tot veni vorba de gradi - azi am fost la prima lectie deschisa a lui Eric, copii de 3-4 anisori...a fost o mini serbare de 8 martie, dar si o etalare a cunostintelor acumulate... si ca si la serbarea de Craciun, am fost f placut surprinsa de cate chestii noi au invatat (in germana, apropo de limbi straine)... educatoarea e o scumpa, o iubesc si o asculta toti copilasii...si fiecare mamica a primit si cate un cadou din partea puiutului ei... o felicitare cu poza, a fost o mare surpriza...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Roxana, http://diversificare.ro/retete/2011/12/budinca-de-mar-cu-mei-de-la-6-luni/ - de asta zicea Racusor.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
vroiam sa va arat cum il baricadez pe V cand doarme (si ziua, si noaptea), aici
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
ilinca,
cred ca bat recordul la alternative.
daca refuza felul dat , am in permanenta cel putin 3 alternative.fiecare de cat 50-100 de gr,total diferita de anterioara.stau sin in cap,numai sa il vad ca papa.uneori i-a cate 3 lingurite din fiecare, alteori refuza tot si, in situatiile extraordinare, 10-15 lingurite.
cred ca iar gatesc 1/5.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina fetele care abia au inceput munca sau o vor incepe: e ffff greu la inceput.eu sunam acasa din 10 in 10 min.simteam ca lesin d edor. acum sun o data pe ora si tot lesin de dor. cand ajung acasa nu mai sunt capabila sa=l educ,pt ca il iau in brate si ne pupam pana ne culcam,la mine in brate,evident. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
eu ma inscriu in categoria mamelor care suna 1 data/zi...foarte rar de 2 ori asta numai daca uit sa ii spun ceva bonei cand sun prima data
azi de ex l-am pus pe Marius sa sune
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Eu azi am sunat de 5 ori. Noroc ca a adormit si nu mai pot suna. Dar e prima zi, in 3 zile, ma calmez...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu ma inscriu in categoria mamelor care suna 1 data/zi...foarte rar de 2 ori asta numai daca uit sa ii spun ceva bonei cand sun prima data azi de ex l-am pus pe Marius sa sune 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu nu sun niciodata, decat daca am ceva de spus bonei sau daca e bolnavior....
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Cristina, asa nu mai cade Vladut din pat .Cea din fata e o valiza? mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Daaa! Inainte aveam doar perne, dar le-a impins intr-o noapte si a cazut in cap. Asa ca m-am invatat minte (si in acea valiza am mai bagat o geanta de mana, sa fie mai grea sa nu o poata impinge).
Sa-l ajutam pe Alex