Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

imi e atat de somn, incat nici nu stiu ce si cum sa va scriu.
nici eu nu stiu ce voi face din aprilie cu Mihai. pana in iulie cd intram in concediu as ai avea 3 luni descoperite. sper sa apara ceva.
mai este timp.
sa imi tineti pumnii maine, am lucruri importante d efacut la serv. si am un pic emotii.
apropo de concedii-pai eu cd vad preturile la concedii..cu avion..cu din alea..toate sar de 1000 euro lejer..na linistesc, trag aer in piept, si vorba alinei..e bine si pe aci pe aproape, totusi :)
poate o sa ne trimita copiii in concedii :)
sau peste 15 ani cd terminam apart de platit, sarbatorim si fugim in hawaii :):)

byeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bine dragelor, atunci v-o trimit. Dar 100% voi fi etichetata nebuna maniaco organizatorica a forumului. Vreau totusi sa precizez ca e lista facuta inainte de a viziona gradinite, asa din elan....de o fecioara meticuloasa si care inca nu realiza ce e aia gradi Intre timp am renutat la multe dar macar ceva tot puteti lua de acolo.
No, o sa va cruciti

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

V-am mai trimis in afara de intrebarile subsemnatei si 2 mailuri cu niste documente de la 2 gradinite. Chiar si cele care nu sunt din Buc poate va inspirati, la una gasiti meniu detaliat si la una activitati educationale

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, tinem pumnii pe maine! Dar mai zi-ne, te-ai acomodat in noua locatie? cu colegii e ok? ajungi mai repede acasa? Dar in ce domeniu lucrezi?

Ochidut, esti geniala, mama! Ce-mi place de tine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hahaha oana ce tare esti. Intrebarea cu painea se repeta
Mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa intreb atatea chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salutari si de la noi
Am absentat cam mult dar motivat,am fost bolnavi si eu si sotul cu febra sai nas innfundat ,gatul varza...surpriza e ca pitica n-a luat nimik...(e bun si Luivacul la ceva)...in schimb de vreo sapt nu-mi mananca de la gingivostomatita aia cu care s-a pricopsit...si mai are si giingiile inflamate la al doilea rand de masele...ce mai o veselie.
Sa ma fi vazut eu bolnava si cu dureri si ea fericirea intruchipata vroia numai joaca.
Desi bolnava n-am renuntat la sala si se vad rezultate...dar am o dilema in kg n-am dat jos decat 1,5 kg in trei sapt,dar ca cm am dat bine inapoi adik 10 cm sold;6,5 cm talie,piept tot pe-acolo,nu prea am grasimi in zona aia...Ma rog proba cantarului e joi,ultima a fost miercurea trecuta,dar imi dau seama de la haine ca am mai dat jos...imi vin hainele dinainte de sarcina(prima)desi pe vremea aia aveam cam cu 5 kg mai putin decat am acum.

Pitica e bine,activa,vrea pe-afara dar iesim doar o data pe zi ,abia astept sa vina caldura sa iesim mai des.
Din toamna vreau s-o dau si eu la gradi,dar o dau la stat daca nu mi-o primeste langa mine(la 3 min de mers pe jos) i-o pasez lu sora-mea ca e educatoare a luat grupa mica anul asta desi e mai departe dar o mai si ia dimineata,asa ca e bine oricum.Am si gradi private langa mine dar parca tot mai bine stau banii la mine (cam 700 RON aici la noi).
Eu vreau sa-mi schimb locul de munca ,inca sunt in cautari sa vad ce vreau de fapt sa fac mai departe.

Off ne-am facut planuri...sa vedem ce ne mai iese..

Pupici multi de la noi pt toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin cu nu mai am somn, aseara am adormit cu Andrei,apoi l-am mutat in patut si nu s-a trezit toata noaptea a iesit aseara cu bunica afara...

Oana ma bag repede sa citesc lista de intrebari, eu iti sunt recunoscatoare ca impartasesti cu noi ce faci,daca vrei si nu te superi poti sa ne trimiti la final si concluziile tale, cu gradinitile unde ai fost

eu sunt inca suparata cu concediul, nu stiu ce mai facem acum....si am luat si manualele pentru examenul din iunie (la care nu stiu cum o sa ajung, dar incerc)...frate, e ditamai cartoiul

aseara au venit hainutele care le comandasem de primavara lui Andrei (nu mare lucru)...dar printre altele si niste sosete, care nu stiu cum am ales marimea ca sunt pentru mine

ma duc sa scanez niste site-uri de papa, ca aseara am facut aprovizionarea de la naturalia

o zi minunata azi e baba mea

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am fost sa verific copilul daca respira

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am fost sa verific copilul daca respira

si DA, respira

multumesc de cafeluta, m-am trezit mai devreme si am zis sa intru pe fuga sa va pupicesc , is rupta de somn desi Isa doar o data pe la 4 s-a trezit, dar am tot simtit-o foindu-se (in liniste) si s-a dus somnul meu

, am tot uitat sa-ti spun (inca o data) ce drag imi e Vladut

va doresc o zi frumoasa!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Rody - o zi frumoasa!

Crispro - mergem cu avionul Bacau-Bologna, dar si cu masina pana la Bacau si de la Bologna la Lucca, deci avem segmente de cate 2 ore, cam asa. Pot merge cu avionul, doar in ultimele 2 luni ale sarcinii nu e indicat.
In sarcina cu Bianca, acum 2 ani, am mers la Barcelona

Referitor la gradinite - v-am zis, din ce am vb eu cu directoarea mi-a spus ca ei introduc mancarurile astea in meniu pt ca nu le plac copiilor legumele, si e de ajuns sa zica unul ca nu ii place, ca nu mai mananca nici unul.
Si daca nu mananca bine, nici nu dorm la pranz de foame.
Mie mi-au spus ca nu e nimic prajit ci fiert sau gatit la cuptor, dar eu stiu daca o fi chiar asa?
Eu le-am rugat sa scoata mezelul de pe felia Biancai, sa ii dea doar cu unt.
La noi preturile sunt in jur de 500-650 lei la care se adauga meniul zilnic 10-15 lei (care se scade daca copilul lipseste), deci tot pe la 650-850 se invart preturile.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput