Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Soia granule defapt, asa scrie pe punga...si celelalte sunt boabe

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Am intrat si eu putin pentru a va spune cum ne mai simtim.
Cu singulair-ul n-am mai facut nimic insa Theo tusea din ce in ce mai urat in timp ce mucisorii curgeau siroaie; si din ce in ce mai lipiciosi. La asta s-a adaugat si scurte episoade de voma din cauza tusei (care se pare ca este de la mucisorii adunati in gat).

Asa ca azi am mers la regina maria. Am terminat cu panadoulul si nurofenul si continuam cu tantum verde in gat si aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic. A.. si garasone (niste picaturi pentru nas care contin antibiotic).

Sper sa isi revina piticul cat mai curand ca e jale mare in casa. El e tare marait, tuseste si plange din orice si nu vrea sa mai inghita nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, si eu sunt interesata de fisele de la gradi. Daca vrei poti trimite pe contul comun, sau scrie aici intrebarile. Eu cred ca suntem mai multe interesate, ca ne vine randul de cresa/gradi. Si asa ne mai inspiram de la tine, ca tu esti f bjne organizata si atenta la detalii.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Vai, gagici, eu sunt socata de preturile la gradinitele din Bucuresti...Voi ce salarii aveti? Ce le face frate, la copii la gradi? Ii invata o meserie, ii invata sa gateasca...?
Inseamna ca noi suntem norocosi rau , aici, in provincie...Avem crese si gradi de stat...iar din ce mi-a zis Oana( ca s-a interesat de gradi privata e undeva la 650 de lei.

Azi am fost la socializare cu Raul, si era acolo un copil care a facut kk de 3 ori intr-o ora. Mi-am dat seama prea tarziu ca e ceva in neregula, ca plecam acasa. Si uite asa, acum stau stresata 3 zile, poate se alege si Raul cu enterocolita. Se poate da ceva preventiv ? Dar jur ca nu inteleg mamicile astea carora nu le pasa de alti copii

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka, mie imi e dor de perioada aceea cand stateai tu acasa si povesteai asa frumos de plimbarile voastre si de nazdravaniile fetelor.

Oana sper sa pape Matei cat mai curand. Stiu ce insemna caci imi cam pierd rabdarea zilele astea. Stiu ca piticul e bolnavior insa nu mai stiu ce sa mai adaug in castronelele care stau aliniate prin bucatarie, cel mai adesea neatinse.

Cat priveste subiectul shopping....eh marea pasiune a femeilor...In State cred ca e raiul nostru. Eu am fost in urma cu cativa ani si am tot cumparat chestii pe care le mai folosesc si acum. Iar in octombrie a mers sotul si a luat o gramada de lucruri. E atat de mare diferenta intre preturile lor si ale noastre...Eu am facut comparatie mai ales cu articolele sport/casual de la tommy hilfiger. Daca intri intr-un magazin de la noi ti se face rau ce preturi au...chiar si la articolele reduse. Iar in State le iei pe preturi de nimic. Aceleasi produse. Pacat pentru noi.

Mergi la inceput

Roxana, sanatate multa lui Theo, sa ii treaca repede! Stiu cum e cu maraiala.... Offf! Sper sa il desfunde aerosolii si sa ii fie mai bine.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

La noi e o singura gradi privata -800 lei program 8-16 si 900 lei pt program 8-18.

Michelle, am io o curiozitate: cu ce plecati in italia???? Daca mergeti cu masina nu iti e groaza pt Bianca? Daca mergeti cu avionul e ik pt sarcina? Ca parca intr-unul dintrre trimestre ( nu stiu in care) nu se zboara.

Ca nume de fata imi plac mult Ilinca si Irina.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, fratior mare si frumos, Catalin de Katalina!

Si eu sunt inca anesteziata de preturile de la voi. Dar si in Bc, o gradi privata cu supraveghere video costa 1200 lei pe luna. Probabil program 8-18, fara alte activitati, evident. Cea mai ieftina e 700 (parca). La noi in afara spatiului de desfasurare a activitatilor si eventual cel de joaca si spatul de afara, mare lucru nu ai ce alege, nici macar in materie de mancare nu sta niciuna mai bine. Dar astept lista de la organizatoarea delfinariului, mai mult de curiozitate. Nici nu stiu exact ce vom face din toamna, probabil de la 8-12 gradi si dupa - buni (acolo oricum va papa si se va culca) dupa care tati il va aduce acasa.

Roxana, sanatate multa micului Theo!
Paula, sper sa scapati de enterocolita! Asa e, unele parca-s tampe .

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, fratior mare si frumos, Catalin de Katalina!

Si eu sunt inca anesteziata de preturile de la voi. Dar si in Bc, o gradi privata cu supraveghere video costa 1200 lei pe luna. Probabil program 8-18, fara alte activitati, evident. Cea mai ieftina e 700 (parca). La noi in afara spatiului de desfasurare a activitatilor si eventual cel de joaca si spatul de afara, mare lucru nu ai ce alege, nici macar in materie de mancare nu sta niciuna mai bine. Dar astept lista de la organizatoarea delfinariului, mai mult de curiozitate. Nici nu stiu exact ce vom face din toamna, probabil de la 8-12 gradi si dupa - buni (acolo oricum va papa si se va culca) dupa care tati il va aduce acasa.

Roxana, sanatate multa micului Theo!
Paula, sper sa scapati de enterocolita! Asa e, unele parca-s tampe .
Ooana, a inceput Matei sa pape?

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

bumblebee cum e putza flacaului? S-a vindecat?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput