CNA amenintat cu moartea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu Glimmer, as dori ca posturile TV sa-si indeplineasca menirea, anume: sa ridice nivelul de cultura si de educatie ale telespectatorilor nu sa le coboare uneori sub cea mai toleranta limita de bun simt si informatiile pe care le dau sa fie corecte si nu mincinoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Nu Glimmer as dori ca posturile TV sa-si indeplineasca menirea, anume: sa ridice nivelul de cultura si de educatie nu sa le coboare si informatiile pe care le dau sa fie corecte si nu mincinoase.

Cine a stabilit ca asta e menirea posturilor TV sau a mass-media in general?

Mergi la inceput

Cine a stabilit ca trebuie sa evoluam nu sa ne intoarcem in neolitic!

Mergi la inceput

Citat:

Adica? Gasesc destul de evaziva formularea. Poate e doar impresia mea.

Mergi la inceput

Da de unde!
Eu cred ca ai inteles f. bine si profit de aceasta postare ca sa fac o rectificare pt. nu vreau sa-mi jignesc stramosii din neolitic: cred ca putem sa coboram mai mult de stadiul Homo sapiens!

Mergi la inceput

Citat:

Da de unde!
Eu cred ca ai inteles f. bine si profit de aceasta postare ca sa fac o rectificare pt. nu vreau sa-mi jignesc stramosii din neolitic: cred ca putem sa coboram mai mult de stadiul Homo sapiens!

Nu stiu ce presupui ca am inteles. Eu am inteles doar ca deodata ai evitat sa fii mai exacta. Dealtfel era mai mult retorica intrebarea, pentru ca eu stiu ca nu prea exista raspuns.
Eu personal consider ca nu ar trebui sa reglementeze nimeni preferintele unora sau altora si un semn de departare de epoci pe care astazi le consideram neevoluate ar fi exact acela ca putem accepta faptul ca altii au alte pareri sau gusturi decat ale noastre. Eu mai cred ca mass-media evolueaza si ea in functie de aceste pareri sau gusturi, cam pe modelul cerere-oferta. Nici nu-mi pun problema ca ar trebui sa gandeasca toata lumea ca mine in vreo chestiune, pentru simplu motiv ca e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Ai perfecta dreptate dar sunt f. multe persoane care isi alimenteaza "cultura" cu porcariile difuzate pe niste posturi care sincera sa fiu nu stiu daca au corespondent in alte tari.Si ce este f. grav este ca "e" multe.Ca sunt multi care vor sa stie ce mai este nou pe piata amantelor de parca de asta depinde fericirea si prosperitatea lor.

Sa inteleg ca exista niste cetateni in tara asta, considerati de categorie inferioara carora trebuie sa le facem bine cu forta? Adica daca unii se incapataneaza sa nu inteleaga ca ceva este nociv pentru ei sa facem sa dispara cevaul respectiv interzicandu-l daca nu am reusit sa-i "indreptam" pe pacatosi cu argumente?

Fara legatura cu antenele, zero tv sau stirile de la ora 5 mie asta imi trezeste amintiri din vremurile totalitare cand altii stabileau ce e bine si ce nu pentru mine.

In alta ordine de idei televiziunile private nu sunt lasate nici sa ne destepte, nici sa ne cultive ele sunt societati comerciale orientate spre profit iar la ele mai mult ca la alte activitati cererea dicteaza oferta pentru ca valoare minutului de publicitate creste exponential cu cresterea audientei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Mai precis?

Mergi la inceput

Glimmer, am impresia ca lucrezi in media si nu dai 2 bani pe ceea ce faci decat daca iti ofera avantaje.
Cinismul unor persoane egoiste care nu se uita decat la imaginea lor din oglinda face ca acestea sa nu inteleaga niciodata de ce oamenii din jurul lor sufera sau nu, comit fapte grave instigati de factori externi, se comporta ca niste primitivi obsedati de instincte primare si in general de unde apar monstrii care ne sunt prezentati la stiri.

Libertatea informatiei, asta este lozinca ta, DAR UNDE ESTE RESPONSABILITATEA ACELORA CARE REDAU ANUMITE STIRI poate si unor persoane care le recepteaza altfel decat oamenii cu psihicul normal?

Mergi la inceput

Glimmer si Ramiris va rog sa fiti voi mai precise pt. ca eu chiar nu inteleg ce precizari doriti.

Mergi la inceput