CNA amenintat cu moartea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ai perfecta dreptate dar sunt f. multe persoane care isi alimenteaza "cultura" cu porcariile difuzate pe niste posturi care sincera sa fiu nu stiu daca au corespondent in alte tari.Si ce este f. grav este ca "e" multe.Ca sunt multi care vor sa stie ce mai este nou pe piata amantelor de parca de asta depinde fericirea si prosperitatea lor.

Sa inteleg ca exista niste cetateni in tara asta, considerati de categorie inferioara carora trebuie sa le facem bine cu forta? Adica daca unii se incapataneaza sa nu inteleaga ca ceva este nociv pentru ei sa facem sa dispara cevaul respectiv interzicandu-l daca nu am reusit sa-i "indreptam" pe pacatosi cu argumente?

Uite aici am punctat eu cinismul!S-a oferit alternativa? Nu, s-a alimentat mizeria pe motiv de rating.Este cu premeditare?Este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Glimmer si Ramiris va rog sa fiti voi mai precise pt. ca eu chiar nu inteleg ce precizari doriti.

Pai raspunsul tau la intrebarea:

"Cine a stabilit ca asta e menirea posturilor TV sau a mass-media in general?"

a fost

"Cine a stabilit ca trebuie sa evoluam nu sa ne intoarcem in neolitic!"

Raspuns care sincera sa fiu pentru mine nu inseamna nimic, e doar asa o replica aruncata. Tu stii ca cineva ar stabilit ca trebuie sa evoluam?

In opinia mea cenzura si interdictiile nu pot fi justificate nici macar de scuza nevoii absolute de a evolua. Drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

Nu vreau sa hotarasca nimeni pentru nimeni ce e bun si ce nu. Daca vrem sa educam oamenii o facem prin educatie, alternative care sa-i atraga, responsabilizare.
Nici unul dintre lucrurile astea nu e in job descriptionul societatilor comerciale private care includ si televiziunile.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

In alta ordine de idei televiziunile private nu sunt lasate nici sa ne destepte, nici sa ne cultive ele sunt societati comerciale orientate spre profit iar la ele mai mult ca la alte activitati cererea dicteaza oferta pentru ca valoare minutului de publicitate creste exponential cu cresterea audientei.

De catre cine nu sunt lasate?
Crezi ca niste documentere interesante despre cum se pot face bani multi in mod cinstit nu ar fi avut audienta?
CINE nu s-a aratat intersant de aceasta varianta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:

Glimmer, am impresia ca lucrezi in media si nu dai 2 bani pe ceea ce faci decat daca iti ofera avantaje.
Cinismul unor persoane egoiste care nu se uita decat la imaginea lor din oglinda face ca acestea sa nu inteleaga niciodata de ce oamenii din jurul lor sufera sau nu, comit fapte grave instigati de factori externi, se comporta ca niste primitivi obsedati de instincte primare si in general de unde apar monstrii care ne sunt prezentati la stiri.

Libertatea informatiei, asta este lozinca ta, DAR UNDE ESTE RESPONSABILITATEA ACELORA CARE REDAU ANUMITE STIRI poate si unor persoane care le recepteaza altfel decat oamenii cu psihicul normal?

Uite ca nu lucrez in media. O fi bine, o fi rau ?... Nici macar nu sunt o mare consumatoare de media, dar nu am nimic cu cei care sunt.
De acord cu tine, cinismul e ceva rau. Nu sunt de acord ca un om cinic sau egoist automat nu intelege ce se intampla in jurul lui. Ba chiar ideea e ca intelege, dar nu ii pasa. Indraznesc sa sper ca nu m-ai inclus in aceasta categorie, nu aveai cum sa o faci pentru ca nu ma cunosti. Daca speranta mea e desarta, iarasi nu e bai, tot pentru ca nu ma cunosti.
Cat despre "fapte grave", acestea se comiteau si cu mult inainte de aparitia mass-media, iar mintile reduse exista de cand lumea si intotdeauna si-au gasit de lucru.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Ai perfecta dreptate dar sunt f. multe persoane care isi alimenteaza "cultura" cu porcariile difuzate pe niste posturi care sincera sa fiu nu stiu daca au corespondent in alte tari.Si ce este f. grav este ca "e" multe.Ca sunt multi care vor sa stie ce mai este nou pe piata amantelor de parca de asta depinde fericirea si prosperitatea lor.

Sa inteleg ca exista niste cetateni in tara asta, considerati de categorie inferioara carora trebuie sa le facem bine cu forta? Adica daca unii se incapataneaza sa nu inteleaga ca ceva este nociv pentru ei sa facem sa dispara cevaul respectiv interzicandu-l daca nu am reusit sa-i "indreptam" pe pacatosi cu argumente?

Uite aici am punctat eu cinismul!S-a oferit alternativa? Nu, s-a alimentat mizeria pe motiv de rating.Este cu premeditare?Este!

Cum spuneam, nu e in job descriptionul nici unei societati private sa faca educatie si sa ofere alternativa. Este in cel al societatii civile, al televiziunii publice, al institutiilor publice. Atata timp cat functionarea massmedia este stipulata de lege sunt convinsa ca tot ce e in afara legii va fi sanctionat. Cetatenii sanctioneaza prin schimbarea canalului, daca asta considera. Se pare ca unii nu considera, trebuie sa-i fortam? Crezi ca liberul tau arbitru e mai presus de liberul lor arbitru? Ca la asta se rezuma. DE ce adevarul tau ar prima adevarului lor? Doar pentru ca tu crezi in el. Ie-te ca si ei cred in al lor? Cum decidem care e "adevarul adevarat" care trebuie impus tuturor?

Altfel trebuie sa spun ca mi-e greu sa inteleg care e ideea cu premeditarea si de unde provine revelatia din "Este-ul" tau final.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

In alta ordine de idei televiziunile private nu sunt lasate nici sa ne destepte, nici sa ne cultive ele sunt societati comerciale orientate spre profit iar la ele mai mult ca la alte activitati cererea dicteaza oferta pentru ca valoare minutului de publicitate creste exponential cu cresterea audientei.

De catre cine nu sunt lasate?
Crezi ca niste documentere interesante despre cum se pot face bani multi in mod cinstit nu ar fi avut audienta?
CINE nu s-a aratat intersant de aceasta varianta?

"nu sunt lasate" a fost folosit in context in sensul de "nu sunt lasate pe pamant" = "nu au fost inventate"
Nu am vrut sa spun ca nu li se permite, vad acaum ca se poate intelege si asta.

Nu conteaza prea mult ce cred eu atata timp cat nu fac parte din boardul acelei institutii, sunt liberi sa-si aleaga politica editoriala atata timp cat nu incalca legea.
Eu daca doresc sa ma uit la documentare am tot pachetul discovery pe cablu, am de unde alege, A3 nu e unica televiziune si nu ma tine nimeni legata in fotoliu in fata tv blocat pe A3.

Mergi la inceput

Uite Ramiris cum dai tu motivatia pt. care Dan Diaconescu cu al lui partid PP-DD va castiga alegerile!
Ca minte sau nu, spune exact ceea ce doreste auditoriul muuult si nemultumit sa afle!
Sansa lui este libertatea mediei pe care voi nu o declarati explicit dar o induceti!

Mergi la inceput

Citat:

Uite Ramiris cum dai tu motivatia pt. care Dan Diaconescu cu al lui partid PP-DD va castiga alegerile!
Ca minte sau nu, spune exact ceea ce doreste auditoriul muuult si nemultumit sa afle!
Sansa lui este libertatea mediei pe care voi nu o declarati explicit dar o induceti!

Mi-e imposibil sa inteleg cum functioneaza logica ta.
Ce mi-e clar e ca trebuie sa identifici vinovati pentru toate lucrurile care nu intra in sabloanele in care tu tii mortis sa inghesui realitatile.

Ei, daca te face fericita ca ai gasit motivul pt care DD va ajunge la putere atunci hai sa fiu eu aia.

Daca asta este pretul de platit pentru libertatea de a alege eu sunt dispusa sa-l platesc, dau totusi ceva mai mult credit populatiei cu drept de vot din tara asta decat ii dai tu (chiar daca oficial iti pawsa si ii arati cu degetul pe cinici).

Populatia acestei tari va avea conducatorii pe care ii merita, daca maturitatea ei la vot inseamna DD atunci asta vom primi pentru ca atat putem. Chiar daca tu nu faci parte din majoritatea care il va alege pe DD va trebui sa le respecti alegerea pentru ca asta inseamna democratie.

Si nu e de vina nici o televiziune ca oamenii nu sunt in stare sa filtreze informatia prin filtrul propriei gandiri, mie astea mi se par afirmatii puerile.

Cred ca am cam spus ce am avut de spus, nu are nici un sens sa continuam polemica, esti evident foarte patimasa si invarsunata si nu cred ca ai disponibiliatea de a analiza argumente care nu se pliaza pe opinia ta.

Mergi la inceput

Citat:

Eu sustin 100% libertatea media in limitele legii, nu vad de ce ar trebui doar sa o induc sau sa o sugerez.
O spui de parca ar fi o crima, zau asa b.nica, nu ti se pare ca te-ai cam lasat luata de val?!?! Libertatea media e o crima si e condamnabil sa o sustii?

Mergi la inceput

Ramiris eu chiar nu inteleg de ce te miri!
Ar fi bine sa fie pe aici si glimmer!
Greseala voastra este ca nu va uitati si pe OTV.
Eu am spus ceva mult mai sus ca ma uit pe canalele tv fie ca-mi plac fie ca nu.
Pe OTV observ o miscare f. inteligenta de acaparare a unui auditoriu cu un nivel intelectual mult superior aceluia care urmarea cu insistenta soarta Elodiei.
Sunt emisiuni care atrag cam toate persoanele care sunt nemultumite de situatia actuala: de la lipsa banilor de medicamente pana la politica externa si eventuale confragratii externe, etc.
DD are sfatuitori inteligenti si atrage pe toti aceia care dispretuiesc emisiunile tabloide de pe alte canale.Vezi programarea emisiunillor.
Ca este mincinos sau nu, nimeni nu ofera dovezi pt. ca toti sunt ocupati de posteriorul unor personaje politice.
Ba mai apare si pe alte canale unde moderatorii sau invitatii incearca sa-l incurce si nu reusesc.El se lauda ca sta cu notitele consilierilor lui specializati si are toate raspunsurile.
Hai sa vad ce ziceti voi Ramiris si Glimmer despre acest OTV!

Mergi la inceput