CNA amenintat cu moartea
Infiorator: http://www.evz.ro/detalii/stiri/cna-amana-din-nou-decizia-in-cazul-gadea-969201.html
In toamna, cand intra opozitia la putere, s-ar putea sa descoperim surpinsi ca democratia pe care o cer ei acum, nu o pot oferi nici ei opozitiei.
In aceeasi zi, candidatul favorit la functia de presedinte, spune:
"Spune#355;i #351;i celor de la Evenimentul zilei c#259;, dup#259; ce se termin#259;, dup#259; ce în#355;arc#259; b#259;laia, cum se zice în popor, s-ar putea s#259; mai vrea s#259; mai fie ziari#351;ti,
Citi#355;i mai mult: EVZ acuz#259; atacul grosolan al lui Crin Antonescu la adresa libert#259;#539;ii de exprimare - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/evz-acuza-atacul-lui-crin-antonescu-la-adresa-libertatii-de-exprimare-a-presei-969196.html#ixzz1nsjpWMWl
EVZ.ro
ce comentati? Poate vine copiloi sa ne explice ce si cum...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
lorellay spune:
In aceeasi zi, candidatul favorit la functia de presedinte, spune:
Spuneti si celor de la Evenimentul zilei ca, dupa ce se termina, dupa ce întarca balaia, cum se zice în popor, s-ar putea sa mai vrea sa mai fie ziaristi,
Cititi mai mult: EVZ acuza atacul grosolan al lui Crin Antonescu la adresa libertatii de exprimare - Partide
scuze...ca m-am bagat sa corectez...
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Rufus spune:
Ce naiba sa comentam...e clar ce ne asteapta daca-i dam pe astia pe ailalti.
In ultima vreme nu se mai straduiesc deloc sa ne ascunda cine sunt cu adevarat.
Tot trag nadejde ca romanii nu se vor lasa pacaliti.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
b.nica spune:
Crinutu' este nervos ca e luat comic rau in "gura lumii" pe motiv de chiul cronic de la Parlament, asa ca se duce pe pustii "greva" PNL-istilor si pt. bloculetul de lux din Herastrau care il face sa se scoale numa' pe la pranz, .
Apropos ca stau pe aproape, daca sta pe acolo pe unde presupun eu ca sta si daca se lasa cu inundatii, ala e!Casele din acea zona sunt cam la nivel daca nu mai jos cu lacul,
rall spune:
Mirela, am o curiozitate oarecum dar nu foarte off-topic: EVZ e o sursa principala / unica de informare?
(eu o gasesc grav corupta si dezinformatoare )
desprecopii spune:
Rall, citesc mai multe ziare :) dar trebuie sa recunosc ca Evz este preferatul meu. (si inca ceva de suflet: pe chatul Evz mi-am cunoscut sotul ... in urma cu 15 ani in urma :))
Si imi place si Hotnews, ai caror fondatori imi sunt prieteni de ani multi. Insa sa nu divagam de la topic.
Despre ce ziar ne place - cred ca un psiholog ar raspunde: citim ce ne place sa citim.
Indirect si absolut prietenos as putea sa te intreb si eu pe tine: Antena3 e unica ta televiziune de stiri la care te uiti? Nu trebuie sa imi raspunzi ...si hai sa nu ajungem la discutii - ah eu nu ma uit decat la discovery sau citesc numai Dilema...
Eu nu cred ca Evz isi permite sa minta si sa fabrice stiri placute cititorilor sai. Si, ca iti place sau nu, subiectul de dicutie mi se pare foarte serios si ingrijorator...
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
b.nica spune:
La cat se comenteaza despre manipularea mass-media eu cred ca, cel putin pt. persoanele cu un anumit nivel intelectual, puterea de a le influenta pe acestea nu vine din metode artificiale ci din analizarea structurii interioare a persoanelor vizate si empatia acestora pt. ceea ce corespunde propriilor lor idei.
Ups! Ce laborator bun este DC!
De aceea trebuie sa fim deschisi ca sa primim informatii multe ca sa le putem analiza.
Cu alte cuvinte, daca eu nu voi gusta never prestatia vulgara a lui d'alde Badea, poate sa fie el tata manipularii, ca nu ma va convinge cu nimic!
Mai periculos decat Badea mi se pare Dan Diaconescu care a OTV-izat toate antenele iar el s-a curatat ca o reclama la Nufarul!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Indirect si absolut prietenos as putea sa te intreb si eu pe tine: Antena3 e unica ta televiziune de stiri la care te uiti? |
Nu, pentru ca nu ma uit deloc. Nu mai am TV in casa de vreo 10 ani
Multumesc pentru raspuns, iti inteleg mai bine acum mesajele (nu o spun nici eu cu rautate / ironie sau altceva).
PS: eu mi-am cunoscut iubitul pe mIRC, acum 11 ani
desprecopii spune:
Rall, te admir ca nu ai televizor!
b.nica spune:
Rall, important este sa privesti in spatele aparentei si asta vine dupa ce urmaresti, uneori cu dintii stransi si cu presiunea unui vulcan care sta sa erupa, toate opiniile.
Ca regula, MIE MI SE PARE CA SINGURA METODA POSIBILA CA SA NU TE LASI MANIPULAT ESTE SA URMARESTI CU RABDARE SI TOLERANTA TOATE VARIANTELE CARE TI SE OFERA!
Dupa ce le raportezi la fiinta ta si le flirtezi pe acest criteriu, poti sa-ti exprimi o opinie care iti apartine si de care poti sa te consideri raspunzatoare.
Va dati seama ce reprezinta semnificatia raspunderi?
INSEAMNA CA NU MAI POTI SA DAI VINA PE ALTII!TU AI ALES TU VEI RASPUNDE PENTRU OPTIUNEA TA!
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Poate vine copiloi sa ne explice ce si cum... |
Prezent!
Pai sa va explic:
Oficiosul, la comanda politica (ca doar de acolo isi ia banii), scrie articol de prima pagina cum ca Antonescu si nevasta-sa si-au luat casa, casa ce nu este trecuta in declaratia de avere, nici a unuia, nici a altuia.
Asta e de fapt manipulare, dezinformare ...o mizerie.
Antonescu a declarat azi urmatoarele:
- declaratia de avere trebuie completata pana pe 15 iunie, deci e timp berechet sa-si declare noua casa;
- casa e cumparata legal, cu acte si poate justifica provenienta banilor.
EVZ, in loc sa reproduca aceste explicatii ale lui Antonescu, continua atacul murdar si manipulatoriu la adresa lui Crin Antonescu. La comanda politica.
Asta nu vi se pare "infricosator"?