CNA amenintat cu moartea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Iar asta cu...CNA amenintat cu moartea....e tot manipulare, de impresionat guvizii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Partea delicata este alta din punctul meu de vedere.
Daca ar sta omul si are analiza fiecare varianta cu intrebarea: De ce aceasta varianta? probabil ar fi sanse mai mari sa aleaga corect.
Insa in realitate fiecare individ (recte partid) uziteaza tot felul de metode in a-si atrage electoratul in a diminua sau a ascunde partile ce nu-i convin.
Daca il luam pe Antonescu si gandim la rece:
De ce Antonescu?
Nu prea vad(cel putin eu) raspunsuri valabil afirmative. Insa am raspunsuri valabil negative. Poate ca Antonescu nu minte insa nu are nimic pozitiv. Este arogant, tupeist, lenes si concret nu stiu nimic sa fi facut vreodata el.
Daca il iau pe Diaconescu ajung la aceeasi concluzie. In plus este mincinos, sperjur si-a facut averea prin furt. Nu a produs nimic bun decat pentru el.
Daca il iau pe Basescu am lucruri pozitive de spus insa nu este un bun presedinte din foarte multe motive. Acum nu mai conteaza dar l-am aliniat si pe el.
Daca il iau pe Ponta are avantajul tineretii, are cultura potrivita, s-a maturizat(politic) foarte mult insa uneori nu vede interesul general in fata interesului de partid sau are fixatii cum se zice.
Mai propuneti voi si discutam...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius
Poate ca Antonescu nu minte insa nu are nimic pozitiv. Este arogant, tupeist, lenes si concret nu stiu nimic sa fi facut vreodata el.

Coreeect!
Nici macar apartament n-a fost in stare sa-si cumpere singur. Caci l-a achitat cu veniturile neveste-sii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui marius
Poate ca Antonescu nu minte insa nu are nimic pozitiv. Este arogant, tupeist, lenes si concret nu stiu nimic sa fi facut vreodata el.

Coreeect!
Nici macar apartament n-a fost in stare sa-si cumpere singur. Caci l-a achitat cu veniturile neveste-sii!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Iti spun eu ce e infricosator.

Crin i-a amenintat voalat pe autorii articolului... ca n-au scris de bine despre el. Iar asta din partea unnui candidat la presedintie este infricosator. De la un timp a inceput sa vorbeasca gura fara el ceea ce il face sa semene din ce in ce mai mult cu actualul presedinte.
Lipsa lui de tact este infricosatoare.

In articolul din evz, astia au precizat clar ca l-au scris in urma plangerii publice facute de Crin: "Daca intram in greva parlamentara nu o sa mai am bani si o sa trebuiasca sa ma imprumut de la prieteni."
Si manipularea asta este infricosatoare.

In rest trebuie sa facem diferenta intre CANDIDADUTULL LA PRESEDINTIE - care are o gramada de obligatii fata de intreg poporul roman incluzandu-i si pe ziaristi - si ZIARISTII angajatii unui ziar care au obligatie numai fata de proprii cititori.

CNA
Eu am urmarit ieri in intregime conferinta de presa sustinuta de CNA. Ce face Antena 3 CNA-ului este o porcarie.
CNA are 9 membri, dintre care 2 sunt numiti de PDL.
CNA-ul nu poate suspenda sau inchide un post de televiziune - asa cum au acreditat cei de la Antena 3.

Este infricosator ce se intampla la Antena 3.
Este infricosator ca un formator de opinie sa produca atat de multe injurii pe un post de TV. Si CNA-ul sa se cacaie pana sa dea avertismentul.

Este infricosator cand un post de televiziune se erijeaza in justitiar.
Este infricosator cand un candidat la presedintie se aliaza acestora.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu-mi amintesc sa fi fost deschis vreun subiect despre Antena - Boc gol - Crin.
Oare ce au gandit attunci sustinatorii lui Crin?

Evz a reprodus declaratiile lui Crin. Inclusiv aceea cand Crin a spus ca EVZ o zis ca apartamentul lui a costat milioane de Euro. Cand de fapt EVZ nici macar nu a vorbit de milioane. S-a oprit la 400.000 euro.
Cine manipuleaza acum?

Evz i-a rugat pe cei 2 sa spuna cand anume a fost cumparat apartamentul pentru a vedea daca trebuia sau nu trecut in declaratie. Cei doi au spus ca nu-si mai amintesc.
Tot EVZ a publicat data semnarii actului la notarait 27.06.2011.
Il disculpa pe Crin aceasta data - din punc de vedere al declaratiei?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu nu cred nimic din ce vad la televizor ... sau chiar din ce citesc in presa. Asa cum la noi, pe plan local, nu exista post local sau ziar care sa fie impartial, tot asa se intampla si la nivel national. Daca ati citi prea locala de la noi v-ati cruci ... cate omagii portocalii le sunt aduse conducatorilor iubiti, cum sunt ei alaturi de oameni, cum ii sustin, etc, si realitatea este cu totul alta ... stam intr-un oras cu trotuare verzi si sosele cu dungi verzi ... dupa cele portocalii bineinteles. Stam intr-un oras in care nu poti deschide gura, daca n-ai ceva portocaliu sau verde de spus, un oras in care nu te poti angaja, etc, etc... Va intrebati cine va vota opozitia. Eu voi vota, pentru ca nu mai suport portocaliul si verdele, mi se face greata de la aceste culori. In capitala lucrurile se vad cu totul altfel. Va invit sa locuiti intr-un orasel de provincie pentru un an, un orasel care traieste in dictatura, fara nici un fel de exagerare. Si continui sa ma intreb de ce ii tot voteaza oamenii?
In 2004 am stat la coada, insarcinata fiind si l-am votat pe Basescu, am avut incredere in el, din pacate m-a dezamagit. In 2009 l-am votat pe Antonescu. Din pacate si el m-a dezamagit, nu e potrivit pentru asa ceva. Sper sa gaseasca un nou candidat la presedentie sau sa se rupa USL-ul si sa fie fiecare cu treaba lui. In trei ani se pot intampla multe.
Desi sunt mult off-topic, am sa va povestesc ceva, daca tot "vorbesc" din provincie. Cand au fost localele din 2004, locuiam in Bacau. Nu aveam mutatie acolo, asa ca n-am votat in Bacau. Sechelariu (pe acre il cunoaste toata lumea) candida la primarie normal, fiind cotat cu sanse foarte mari. Locuiam destul de aproape de primarie si, in seara aceea, cand s-au dat rezultatele si lumea a venit la primarie sa-l scoata pe Sechelariu de acolo (nu stiu daca va aduceti aminte) imi amintesc ca se auzea ca un vuiet, asa cum se aude inainte de cutremur. N-am sa uit cat de plini de ura erau oamenii care nu l-au mai suportat pe Sechelariu la primarie si l-au sanctionat dur atunci. Sper ca asa sa pateasca toti care si-au batut joc de oameni in toata perioada asta. Indiferent ca sunt primari sau parlamentari.
Scuze de offtopic...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cea mai buna sanctiune pt astfel de posturi e sa nu le urmaresti.

si atunci pna si cna-ul va avea mai putina treaba.
dar atata vreme cat lumea se uita, mizeriile astea isi vor asuma amenzi peste amenzi si se vor crede formatori de opinie - ceea ce probabil si sunt, daca se dau citate de pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

cea mai buna sanctiune pt astfel de posturi e sa nu le urmaresti.

De acord. Si totusi, la ce sa ne mai uitam? Nici macar TVR-ul nu e impartial. Pe Antene si Realitatea tipa importiva PDL-ului si a lui Basescu, pe B1 si mai noul Giga ii canta pe cei din opozitie. Posturile locale sunt niste mijloace de dezinformare. Ziarele nu le mai poti crede. Pe cei care vin si iti bat la usa si iti spun sa votezi cu un oarecare nu ii poti crede.
Si atunci care e sursa noastra de informatii? Cum reusim sa nu ne indoctrinam? Se spune ca sa crezi doar ce vezi tu cu ochii tai. Destul e greu si asta, pentru ca pe oameni nu ii cunosti in realitate, ii judeci dupa actiunile lor, actiuni care iti sunt prezentate prin intermediul mass-mediei care e aservita peste tot. Si atunci ce ne ramane?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Iti spun eu ce e infricosator.

Crin i-a amenintat voalat pe autorii articolului... ca n-au scris de bine despre el. Iar asta din partea unnui candidat la presedintie este infricosator. De la un timp a inceput sa vorbeasca gura fara el ceea ce il face sa semene din ce in ce mai mult cu actualul presedinte.
Lipsa lui de tact este infricosatoare.

Tu n-auzi ca asta e manipulare de presa la comanda politica?

Sa luam un om nevoias, Crin Antonescu. Declara acum ceva timp ca el s-a imprumutat la prieteni, ca nu-i ajunge salariul.
Acum stiu de ce apela la mila altora: strangea bani sa-si ia casa.
Si si-a luat. N-a trecut-o in declaratia de avere... ca mai avea timp s-o treaca pana in iunie. Declaratiile de avere se fac asa, pe etape...in prima treci ceva, apoi altceva...totul e sa o faci pana la termen.
Daca l-au intrebat de casa, a raspuns ca si Basescu si-a tras o casa in Mihaileanu. O gafa de om prost: daca il acuzi pe Basescu ca a dobandit-o ilegal, asa iti justifici faptul ca ti-ai luat si tu una? Adica: D-le Antonescu, v-ati luat casa...Da, ba, ce Basescu nu si-a tras una? (asta cu "trasul" este citat din discursul spalacitului).
Ce poti deduce de aici? Ca un nevoias, in Romania, desi nu se descurca din salariu, isi permite o vila, sau macar un apartament cu vedere la o balta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput