CNA amenintat cu moartea
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
ellinia,
pai nu e nevoie sa urmaresti orice mizerie de posta ca sa te informezi. asa cum nu e nevoie sa citesti orice porcarie de carte ca sa te cultivi.
tb sa discerni intre informare si vulgaritate&prostie.
ellinia spune:
Da, ai dreptate, doar de noi depinde. Ma enerveaza, totusi, ca nu poti deschide un ziar sa citesti un articol pertinent sau nu poti deschide tv-ul si sa auzi vreun moderator impartial.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
copiloi spune:
Cel putin 2 procese a castigat Antena 3 cu CNA.
De aia mi se pare CNA o institutie infricosatoare...
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Adica: D-le Antonescu, v-ati luat casa...Da, ba, ce Basescu nu si-a tras una? |
Si oricum, daca aduni casele amandurora tot is mai putine decat 4 case. Ale lui Nastase.
buli spune:
citat din mesajul lui ellinia Da, ai dreptate, doar de noi depinde. Ma enerveaza, totusi, ca nu poti deschide un ziar sa citesti un articol pertinent sau nu poti deschide tv-ul si sa auzi vreun moderator impartial. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) |
iar eu cred ca politica si politicienii sunt prea mult abstractizati si analizati
faptele sunt fapte si sunt asa cum sunt, indiferent cat le analizeaza sau nu vreun "moderator".
dupa mine, emisiunile astea interminabile de "analiza" sunt de fapt niste modalitati ieftine de a umple spatiul de emisie. pt ca e mult mai scump un documentar. sa duci niste circari si sa-i pui pe scaune pt show ieftin e facil si, se pare, aducator de audienta.
copiloi spune:
citat din mesajul lui viviana CNA are 9 membri, dintre care 2 sunt numiti de PDL. |
Plus alti 2 sunt numiti de Basescu.
De curand PDL si-a mai www.gandul.info/politica/psd-acuza-pdl-ca-isi-subordoneaza-cna-9355070" target="_blank">numit inca un om in CNA.
Si UDMR mai are un om acolo.
Per ansamblu, puterea are majoritatea. Ok?
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Si oricum, daca aduni casele amandurora tot is mai putine decat 4 case. Ale lui Nastase. |
Daca pui la socoteala casele fiicei lui Basescu....Nastase e mic copil.
desprecopii spune:
copiloi, inteleg ca ai un crash cu Antonescu, dar sa ii iei apararea si lui Nastase ...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
glimmer spune:
Suspecteaza cineva vreo legatura intre amenintarea cu moartea primita de catre un membru CNA si atitudinea lui Antonescu? Nu inteleg alaturarea celor doua sub acelasi titlu (titlul topicului).
copiloi spune:
citat din mesajul lui desprecopii copiloi, inteleg ca ai un crash cu Antonescu, dar sa ii iei apararea si lui Nastase ... Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Daca tu asta ai inteles....it's your problem choice.