CNA amenintat cu moartea
Raspunsuri - Pagina 4
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Nici macar apartament n-a fost in stare sa-si cumpere singur. Caci l-a achitat cu veniturile neveste-sii! |
Si Basescu si-a luat Duster www.ziare.com/basescu/pitesti/presedintele-basescu-isi-ia-duster-platit-de-sotie-afla-aici-cat-a-scos-din-buzunar-maria-basescu-1256448" target="_blank">platit cu veniturile neveste-sii (care, by, the way, e casnica).
Iar operatia la Viena www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/33650/Basescu-a-riscat-de-20-de-mii-de-euro.html" target="_blank">i-a fost platita de fii-sa.
Ok?
glimmer spune:
citat din mesajul lui viviana Este infricosator ce se intampla la Antena 3. |
Eu asta nu prea pricep. Suna de parca s-a nascut un monstru. S-a inventat telecomanda...
Un ziar nu-l cumparam daca nu ne place ce se scrie acolo. Un site/blog nu-l urmarim, daca nu ne plac opiniile celui care scrie acolo. De ce nu acelasi lucru cu un post de televiziune?
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui glimmer
Eu asta nu prea pricep. Suna de parca s-a nascut un monstru. S-a inventat telecomanda... Un ziar nu-l cumparam daca nu ne place ce se scrie acolo. Un site/blog nu-l urmarim, daca nu ne plac opiniile celui care scrie acolo. De ce nu acelasi lucru cu un post de televiziune? |
Ce nu pricepi? Adica daca nu vezi monstrul, daca te inchizi in debara, inseamna ca nu exista? Asta vrei sa spui?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
glimmer spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Ce nu pricepi? Adica daca nu vezi monstrul, daca te inchizi in debara, inseamna ca nu exista? Asta vrei sa spui? |
Nu m-am facut eu inteleasa. Eu nu consider ca exista acel monstru. O emisiune de televiziune e pentru mine ca ceva virtual si n-am de ce sa ma inchid eu in debara. Poate foarte bine ca pentru mine sa nu existe acea emisiune, acel post tv, doar printr-o apasare de buton. Tot de aceea nu pot privi o emisiune/un post tv/un realizator tv ca pe un formator de opinie. Pentru ca nimeni nu poate obliga pe nimeni sa le urmareasca/asculte.
Ramonika spune:
glimmer marea majoritate a oamenilor se lasa influentati de emisiunile astea, chiar daca la tine nu e cazul.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
glimmer spune:
citat din mesajul lui Ramonika glimmer marea majoritate a oamenilor se lasa influentati de emisiunile astea, chiar daca la tine nu e cazul. |
Oamenii sunt influentati de multe lucruri pe care le vad/aud. Cine hotaraste care influenta e benefica si care nu?
Rufus spune:
Oamenii sunt influentati de multe lucruri pe care le vad/aud. Cine hotaraste care influenta e benefica si care nu? |
Aici ai dreptate.
Eu consider ca Antenele (mai ales 2,3) sunt niste posturi nocive. Nu am pretentia sa gandeasca toiti ca mine...
Cine hotaraste? Nu stiu ce sa zic. Doar istoria...din pacate, prea tarziu.
Sigur ca se poate schimba postul de la ceva nociv...problema este ca altii nu realizeaza.
E ca la programele XXX pe care le codezi sau nu le bagi in grila, ca le vad copiii. Pot sa sara peste ele, sa nu se uite...dar, oare, o fac?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
glimmer spune:
citat din mesajul lui Rufus
Aici ai dreptate. Eu consider ca Antenele (mai ales 2,3) sunt niste posturi nocive. Nu am pretentia sa gandeasca toiti ca mine... Cine hotaraste? Nu stiu ce sa zic. Doar istoria...din pacate, prea tarziu. Sigur ca se poate schimba postul de la ceva nociv...problema este ca altii nu realizeaza. E ca la programele XXX pe care le codezi sau nu le bagi in grila, ca le vad copiii. Pot sa sara peste ele, sa nu se uite...dar, oare, o fac? |
Eu de aici inteleg ca te cam contrazici. In final, tot ai dori ca cineva sa "deschida capul" altora sa nu mai plece urechea la ceea ce tu consideri nociv. Si, daca nu reusesc, atunci sa le interzica pur si simplu.
b.nica spune:
Eu asta nu prea pricep. Suna de parca s-a nascut un monstru. S-a inventat telecomanda... |
Ai perfecta dreptate dar sunt f. multe persoane care isi alimenteaza "cultura" cu porcariile difuzate pe niste posturi care sincera sa fiu nu stiu daca au corespondent in alte tari.Si ce este f. grav este ca "e" multe.Ca sunt multi care vor sa stie ce mai este nou pe piata amantelor de parca de asta depinde fericirea si prosperitatea lor.
Clasa "moderatorilor" acelor emisiuni unde se imbulzesc politicienii(indiferent de culoarea cravatei) si care vin la cate o barfa in loc sa isi afirme vocatia de politicieni dezbatand cu responsabilitate adevaratele probleme ale tarii, este cam pe toate canalele romanesti.
Nu mai zic de clovnii cu fulgi si la gura si pe poale ca avem si pe aici fani Mircea Badea,, si imi este nu stiu cum pt. ca sunt membri DC!
glimmer spune:
citat din mesajul lui b.nica
Ai perfecta dreptate dar sunt f. multe persoane care isi alimenteaza "cultura" cu porcariile difuzate pe niste posturi care sincera sa fiu nu stiu daca au corespondent in alte tari.Si ce este f. grav este ca "e" multe.Ca sunt multi care vor sa stie ce mai este nou pe piata amantelor de parca de asta depinde fericirea si prosperitatea lor. Clasa "moderatorilor" acelor emisiuni unde se imbulzesc politicienii(indiferent de culoarea cravatei) si care vin la cate o barfa in loc sa isi afirme vocatia de politicieni dezbatand cu responsabilitate adevaratele probleme ale tarii, este cam pe toate canalele romanesti. Nu mai zic de clovnii cu fulgi si la gura si pe poale ca avem si pe aici fani Mircea Badea,, si imi este nu stiu cum pt. ca sunt membri DC! |
Sa inteleg ca ar fi de dorit o uniformizare a gusturilor si a opiniilor? Respectiv cineva sa stabileasca niste norme despre ceea ce ar trebui sa urmarim/citim/ascultam si toata lumea sa se incadreze acolo?