Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 10

onimir spune:
Vroiam sa-i raspund Histaminei ca nici lui Victor nu i-a aparut nici o reactie la BCG, nici nu are vreun semn.Dr mea de familie l-a inscris pe o lista si a zis ca trebuie sa-l repete , dar nu stiu cand se va intampla asta .Eu oricum ii amintesc de fiecare data cand ne ducem la control.O sa-i spun si acum cand vom merge.

eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina daca pun lapticul de vaca si apita si supita sar de un litru de lichide,dar la noi e malabsorbtie si e firesc sa bea mai multe lichide ca ceilalti strumfi.transpira enorm, e una din caracterisitcile bolii.l-am tuns pt ca efectiv uda cearceaful sub el. de catarat? cu doi parinti alpinisti?am zis ca-l filmez. se catara pana la 1,5 m, pe bibliotesca. fac eniste prize cu manutele alea mici!!!!aici il mosteneste pe taica-su! e mai bun la catarat ca mine. plus ca ta-su e si speolog,asa ca ,de la taratul prin pesteri i-a transmis pasiunea pt orice spatiu cat de mic,nu conteaza,tot se baga! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
haha...Nicole, esti mortala...

si ai mei transpira dupa ceafa, mai ales cand dorm...se trezesc si de multe ori is leoarca, de trebuie sa-i schimb...ce-o fi ASTA???
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

crispro spune:
citat din mesajul lui racusor2010 ma simt tot mai rau, cred ca am inceput sa fac febra ![]() ![]() am luat redoxon, coacaz negru dimineata...o sa cumpar diseara nurofen raceala si gripa. am baut multe ceaiuri cu miere si lamaie...ce sa mai iau??? multumesc ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
offf, si tu??? ai grija de tine!

Sa-l ajutam pe Alex

eladea2005 spune:
MICHEEEEEEEEELEEEEEEEEEEE!!!! (NU MAI STIU DACA TE-AM FELICITAT SAU NU...)
DAR TE FELICIT ACUM PT CARUCIORUL ROZZZZZZZZZZZZZZ.... (sa stii ca eu te vedeam mama de fetite...si nu de baiat...)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

histamina spune:
racusor, incearca usturoi,fetele pe care le incearca raceala:
usturoi
2 lingurite de cardamon(hell),2 lingurite de ghimbir proaspat ras, 8 linguri de miere.se lasa la macerat o zi. se paote adauga un varf de cutit de scortisoara

onimir spune:
Vreau sa va urez si eu o primavara frumoasa si calduroasa si sa va daruiesc cate o floricica de martisor.

onimir spune:
Am incercat sa va trimit cateva poze.
http://lh4.ggpht.com/-vxrEWfHGWFU/TT2Y6co5fCI/AAAAAAAAAJE/c-B5eF9m_N8/s128/IMG_7541.JPG

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui onimir Din pacate v-am trimis doar una ![]() |
una mica, mica...dar sunteti niste frumosi...

POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
offf, si tu??? ai grija de tine! ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
iooooooi...sanatate Alina...

POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...