LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
La Multi Ani, Raluca! Iti doresc sanatate, fericire si liniste! Bucura-te de fetitele tale dulci si de familie, ca sunt cel mai pretios dar!
Da, Crisspy, cam liniste pe aici!
Noi ne luptam de vreo 10 zile cu o viroza foarte urata iar acum si tati e bolnav si sper sa nu o luam de la capat cu alta boala...Alexia, obisnuita la gradi, s-a plictisit ingrozitor acasa. Sper din tot sufletul sa isi revina mai repede si sa nu ia nimic nou de la tati!
Am decis sa o duc si la homeopat.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
alinuk spune:
La multi ani dragi mamici!
luna martie e a noastra nu-i asa?
noi am avut un fel de www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">'pyjamas party' de ziua mamei
a fost tare dragutz
Vad ca vorbiti de kk la toaleta
Noi avem o problema cu Andu. desi face la wc din ianuarie anul trecut, uneori cand se duce la pipi, ii scapa in chilotel putin.
(sau isi da seama abia cand a scapat cateva picaturi!?)
Si rade, cand il intreb serios ce e acolo, imi raspunde "mi-a scapat saliva din gura acolo' ..nu recunoaste , promite ca nu mai face ... dar uita
il recompensez si laud cand se duce si nu face deloc in chilotel.... dar degeaba, parca i se pare o gluma si fun sa faca asta
Oare sa ma ingrijorez, ar putea fi altceva in afara de 'inca nu e pregatit'?
zile frumoase si cu soare!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
povestea martisoarelor de suflet... la bilant
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Naty!
La multi ani, multe bucurii alaturi de familie si de cei dragi sufletului tau!
special de ziua ta:
http://www.youtube.com/watch?v=3Q_p8E6fRuY&feature=results_main&playnext=1&list=PLDE6B256792BC1DE1
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
crisspy spune:
Mona sanatate multa Alexiei si lui tati ! Imi pare rau ca ii lipseste gradi, dar se intoarce curand.
Si Razvi a stat saptamana trecuta acasa si puteam sa jur ca abia asteapta sa mearga la gradi...insa surpriza: acum nu mai vrea si plange cand plecam. Seara abia asteapta sa mearga acasa. Daca si azi il gasesc la fel de trist o sa intreb educatoarele daca nu cumva s-a intamplat ceva pt ca lui chiar ii placea la gradi si a mai lipsit pana acum iar readaptarea a fost OK.
Alinuk nu stiu ce sa te sfatuiesc, noi nu facem de nici unele nici la olita nici la toaleta .
Porumbita spune:
carmen unde sunt exact dansurile ?
imiere felicitari pt Aidan; ii tot vad pozele pe FB, e un simpatic;
imi pare rau ca Nadia face asa mofturi la biberon :)
alinuk poate merge prea tarziu la toaleta?
crisspy a avut si R o per de asta; l-a tinut o sapt; nu am reusit sa imidau seama ce ar fi putut fi.. la gradinita/acasa nu se schimbase nimic
Naty la multi ani!!!!
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
Raluca sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Crisspy ce dulce e Andra!! imi aminteste de bb mic..
Ai mei deja alearga... o sa pun poze pe FB sa o vedeti pe elena cum mananca cu lingurita... tort!!!
si noi suntem raciti( am luat de la Stefan), l-am tinut pe Stefan 2 zile acasa, si seara cadeam franta!! nu stau locului nici unul o secunda.. trebuia sa fiu numai dupa ei, nu mai au acelasi orar de somn.. greu..
Si pe langa ei mai raspund si la telefon pt detalii despre apartament, l-am rescos la vanzare..
Porumbita ai PM.
alinuk spune:
Porumbitza,
da e clar ca merge in ultimul moment. Face cateva picaturi, isi da seama si apoi se tine.
Chestiunea asta se intampla de vreo jumatate de an... de aceea imi pun intrebarea daca e posibil sa fie o pb medicala.
I-am facut analize de urina si nu are nicio infectie.
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Leditia spune:
Raluca
Crisspy,ma bucur ca a fost bine la dr si nu are nimic Andra.Cat despre Razvi si gradi,musai intreaba daca s-a intamplat ceva..sau intreba-l pe el direct.De pisu si kk la olita/toaleta nu zic nimic,ca ieri l-am santajat pe David ca daca face la olita il ducem la buni..aiurea,a stat el ce-a stat,a mai fugit,s-a pus iar,dar de facut nu a facut nimic..Poate o invata la gradi,poate daca-i vede pe ceilalti o sa vrea si el..Oricum,cum da caldura o sa-l las in chiloti,pana la urma va trebui sa faca.
Miere,felicitari maxime,e super dulce Aidan.Bravo!Si bravo si lui tati ca l-a convins.
o pupam si pe mofturoasa Nadia..eu zic ca se va da pe brazda curand,ai rabdare cu ea.