LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)
Raspunsuri - Pagina 12
andre_ea spune:
Raluca Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de minunatele tale fetite!
Alinuk, si noi patim asa, tot de mult timp. Nu se intampla de fiecare data, dar oricum e cam des. Ma straduiesc sa nu o cert si sper ca ii va trece in curand.
Ledi, parerea mea e ca nu merge cu amenintari. Cel mai ok e sa il lasi dezbracat si olita la indemana.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
bpaula spune:
Naty La multi ani!!!!!!! Sa fii vesela si sa ai parte numai de bucurii
Alinuk sa stii ca si eu am problema asta cu Marius, sau sa zic ca o aveam? MAi exact si el initial facea la timp la olita, accepta sa il pun si daca nu ii venea chiar atunci, sau se cerea el la timp. Apoi a avut o perioada (sper ca a trecut dar nu sunt sigura) cand nu se mai cerea decat cand deja simtea ca ii scapa un pic, l-am tot rugat sa zica la timp, dar nu m-am suparat pe el desi ma enerva situatia la maxim. Acum, de cand a venit de la bunici nu s-a mai scapat dar abia de 3 zile analizez situatia.
Eu zic ca o sa treaca si la voi
Edit: acum am citit ce e scris la andreea in semnatura referitor la doctor..ce-am mai ras
Trece timpul tare repede, Carmen tu zici ca ai tai alearga, pfuuu parca ieri nasteai. Astazi face si bebelusul meu 4 luni, as vrea sa opresc putin timpul in loc. Peste 2 saptamani incepe si MArius gradinita, sper sa avem succes desi nu accepta ideea deloc.
cami_antonia spune:
naty la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sa fii sanatoasa
sa te bucuri fiecare clipa de familia ta frumoasa
si sa ne scrii mai des
multe imbratisari
iuliacris spune:
La multi ani,Naty! Sa ai parte doar de bucurii!
Miere, felicitari cu succesul cu kk, l-ati mai repetat?
Crisspy, sper sa fie doar o faza cu gradi, ca el era indragostit de Miss Adina sau o fi trecut dragostea. Eu nu prea sunt in masura sa-ti dau incurajari in privinta asta, ca stii cum am patit cu carla, primele 4 luni a fost bine merci, dupa care au apucat-o nabadaile. Nici la gradinita noua nu scapam fara ceva lacrimi dimineata si e musai sa o tina una dintre educatoare in brate cand plec, cred ca are pitici pe creier, imi zice "pe mine cine ma tine in brate?"
miereamara spune:
La multi ani Raluca (cu intarziere)!!!
Da Iulia, de trei zile face numai la WC, ieri l-am tinut acasa si a facut de 3 ori:)))) el, constipatul secolului, mi-a zis ca e mai usor sa faca pe WC decat in diaper, cred ca din cauza pozitiei??
Incercand sa-l convingem i-am zis ca poppies o sa aiba un party si o sa fie super veseli daca face la toaleta pt ca se intalnesc cu alti kk si vorbesc trei limbi (romana, engleza si spaniola - mai nou aidan invata spaniola de la colegii de clasa), in schimb daca faca in diaper, kk va fi sigur si trist:)))
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
iuliacris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Incercand sa-l convingem i-am zis ca poppies o sa aiba un party si o sa fie super veseli daca face la toaleta pt ca se intalnesc cu alti kk si vorbesc trei limbi (romana, engleza si spaniola - mai nou aidan invata spaniola de la colegii de clasa), in schimb daca faca in diaper, kk va fi sigur si trist:))) www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
andre_ea spune:
Ledi, scuze, am citit in graba si am inteles ca e santaj nu recompensa.
Miere, inventivi sunteti.
Paula, Tudor a scos perla acum cateva luni. E adevarat ca era copt de racit si cu febra mare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
crisspy spune:
'Neata,
Andreea eu l-am tot lasat in week-end-uri pe Razvi in chilotei si degeaba. Sta pe olita, sta si pe reductor dar nu face nimic. Cum il imbrac a si comis-o . Din pacate pot sa fac asta in week-end numai.
Paula pentru Bogdanel. Cum e cu amandoi acasa?
Iulia si eu sper sa fie numai o faza...am intrebat aseara la gradi daca s-a intamplat ceva si mi-au spus ca nu. S-a lasat iar cu plansete de dimineata, era asa de suparat ca il lasam acolo ... Sper sa fie din ce in ce mai usor si la voi.
Miere bravo pt Aidan...super tare faza cu poopies .
Fetele din Bucuresti ati fost vreodata la Terra Park? Ma batea gandul sa-l duc in week-end pe Razvi, daca e sanatos, dar preturile sunt cam mari si as vrea sa fiu sigura ca merita.
O zi usoara tuturor si multi