LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, eu am fost la Terra Park in toamna, chiar cand s-a deschis. Nu am luat-o pe Ale ca era racita, am fost in recunoastere. Mi-a placut zona amenajata in aer liber, insa nu mi-a placut zona amenajata in interior. Nu are ferestre si mirosea destul de urat.

Parerea mea este sa astepti sa se faca ceva mai cald si sa mergeti la zona organizata in aer liber. Sunt multe chestii in care se pot da si copiii de varsta alor nostri.

Alexiei nu ii plac nici caruselele, nici trenuletele sau alte jucarii de acest gen, deci mai asptept.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee mersi de pont . Cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ale e mai bine insa inca tuseste productiv. Mai avem inca 2 zile de antibiotic si de luni, sa dea Domnul ca totul sa fie bine, mergem la gradi. Partea nasoala este ca nu mananca mai deloc. Mananca mai bine cand merge la gradi.

Voi sunteti bine? Cum mai mananca fetita?

Nici noi nu ne obisuim cu olita sau Wc-ul.Se poate numai la gradi, ca deh, acolo e alta autoritate.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

era un subiect cu terra park pe aici pe DC si impresia lasa mie a fost ca nu e prea grozav;

Mergi la inceput

Porumbita mersi . Cum a fost concediul? Am vazut pozele pe FB, super frumos

Mona imi pare rau ca nu mananca Ale, stiu ca voi ati avut intotdeauna problema asta.

Noi suntem asa si asa. Razvi cred ca iar raceste sau ceva de genul, azi-noapte a fost toata noaptea cu nasul infundat si de dimineata incepuse sa si tuseasca. Plus o stare subfebrila...deh e joi si trebuia sa se intample ceva.

Andra e OK, mananca in ritmul ei, ia in greutate in ritmul ei - mai putin decat ar trebui, dar incerc sa ma obisnuiesc cu asta. Irina imi sugerase la un moment dat sa-i fac niste analize sa vedem daca nu cumva are alergie la proteina din laptele de vaca. As vrea sa i le fac sa-mi scot si asta din cap. Ma bucur insa ca e vesela, toata ziua vorbeste in limba ei, e cu gura pana la urechi.

Mergi la inceput

a fost super faina, am prin vreme cu soare, 17=19 grade; am facut tot ce mi-am propus mai putin in verona sa urc in Arena (e ca si colosseumul din roma si am considerat ca sunt prea multe trepte de urcat pt burtoiul meu :) )

Bee - Ale a fost mereu mai putin mancaciosa

Crisspy dar ceva de imunitate Razvan ia? lui robert i-am alternat diverse chestii si chiar si cand a luat ceva mucii/tusea au trecut relativ repede...

Mergi la inceput

Porumbita am incercat o gramada in ultimele 6-9 luni, a luat pana si Singulair 3 luni de zile si nimic....am zis ca nu-i mai dau nimic ca si cu alea tot a facut pneumonie, bronsiolita & stuff.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
burtoiul meu :) )

Care burtoi ca abia s-a vazut in fotografii . By the way, te simti bine, nu? Robert ce zice de burtica?

Mergi la inceput

ma simt ... mai bine ca acum o sapt doua dar nu extraordinar...
insa am hotarat sa fiu mega ZEN si sa nu mai bag de seaman starile de rau; asa ca am revenit fix la ritmul meu obisnuit de viata (doar ca nu fac excese, ma opresc dc se intareste burta etc) si merg mai des decat as vrea la doc (cam la 3-4 sapt, noroc ca nu platesc de fiecare data consultatia) doar ca sa ma asigur ca e totul ok;

robert e ff incantat; vine sa vb cu fratiorul lui, testam cu diverse nume,apoi rade si imi zice ca nu e bun numele ca nu raspunde bb; imi spune cum ma va ajuta la baie si la pampers (mi-a zis ca tr sa il invat ca a vazut el la grupa de bb ca e greu de pus pamapersul);
stie ca nu am voie sa ridic greutati ca sa nu stric casa lui bb (placenta ) si cand vrea in brate ma pune sa ma asez jos si se aseaza in poala mea;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk eu cred ca e normal si merge doar in ultimul moment

Vlad e si el putin racit ca de cand cu varicela, i s-a slabit imunitatea si dupa trei zile de gradi e gata, agata ceva. Dar e un scump, ii place sa se joace cu Irina, daca doarme ea abia astepata sa se trezeasca. Orice ii dau in mana imi cere o bucata si pentru Irinus(asa ii zice el).

Irina e terorista rau, merge prin toata casa, a descoperit intrerupatoarele si le aprinde si stinge, daca te pune sfantu' sa ii iei ce are in mana sau sa ii spui ca nu e voie e vai de urechile tale, se pune pe urlat si mai ca se da cu capul de pamant. E ffff geloasa, Mircea cand vine de la serviciu ii ia pe amandoi in brate, Irina il impinge pe Vlad sa se dea la o parte.....e circ. Imi cere geaca ei din cui sa o imbrac sa mergem afara, isi aduce ghetele si la fel face, dar insista nu gluma. Bombane pe limba ei dar nu vb mai nimic, zice mama, tata si baba la mancare, in rest nu intelegem. Vlad a vorbit mai repede.

Lui Vlad ii place la gradi, nu mai plange cand il las, a inceput sa fie mai mult cu mine si Irina cu tata, stiti ca el era fan tata. Ii iubesc de nu mai post sunt asa scumpi, dar sunt sigura ca Irina imi va da de furca, vb mamei mele "mi-am gasit nasu'"

Mergi la inceput