LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

porumbita ce scump e baietelul tauuuuuuuuuuuu
ce nume aveti in vizor pt bebe?

bebelusi am ras cu lacrimi
e un scump vladdd
si irina e ca si petra mea
si ea e multtttttt mai infipta decat sora-sa la varsta asta
o impinge antonia pe ea
face si ea cam la fel
desi inca nu are 1 an
si inca nu merge singurica
sa vezi cand va merge
sa te tii
antonia nu ii da voie la jucarii
se cearta mereu pt ceva
asta cam de 2 saptamani incoace
ahahahaha
sper sa se rezolve acest aspect vara asta
ca mai cresc amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Long time no see...

Si eu in zona sa mi laud copilu': dupa ce eu am avut doar incercari sporadice de wknd cu el si fara succes acum 3 saptamani, dupa ce am fost eu la o emisiune unde tb sa vb culmea despre "antrenamentul la olita"
am mai incercat in wknd respectiv i am scos pampersul si de atunci am scapat!!!! Pana si bunicu' a fct misto de mine , a zis ca ce bine ca ma duc la emisiune o sa se uite si el sa ia notite sa le aplice la Andrei :)) Ce e drept am investit o suma in seturi de chilotei frumosi rau cu masinute de la C&A da' deh a functionat. Dupa exp cu Andrei si cate am citit pe tema, am senzatia ca un copil efectiv va face constient si FARA inatmplari, deci fara absolut nici o scapare, abia cand el e gata. Noi nici nu am incercat pn acum prea serios, el ramanea in chilotei dar facea kk si se plimba mandru prin casa si nu avea nici o jena , asa ca eu renuntam instant. Cred ca ultima incercare de genu data din toamna O fi fost ceva f nou pt el si i-o fi placut

Asa ca da...am zis sa l laud si io ca tot e al meu si mor dupa el de nu mai pot.

Porumbita tot baietel???

Bee am avut o garda infecta, oribila, stres, scandal, intoxicatii, etc asa ca nu am apucat sa sun. Sanatate lexiei, si A aracit ce e drept dupa 4 luni :D record absolut! Si acum sunt si eu..de fapt dupa cum arata spitalul cred ca e tot Bucurestiul...

Crisspy stii parerea mea: astm indus viral care tb sa primeasca Singulair 3-6 luni si...sa speram ca va trece cu varsta :(

Va las ca ma bombane Radu ca e f tarziu. Pupici tuturor/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

haideti la o aromata... eu cred ca am nevoie de a doua..

Patricia, Cami si la noi e cam la fel. Elena e mult mai tafnoasa, vrea atentie mai multa de la "tati" pe care il striga toata ziua prin casa.. vorbeste mult mai repede decat Stefan( i-am spus intr-o dimineata ca o spal la popou.. si a a repetate pepou.. e haioasa)..
Si ai mei se cearta pe jucarii, daca umfla radu un balon pt unul din ei il vrea celalat primul, il da si apoi ia alta jucarie bineinteles ca se abandoneaza balonul si vrem jucaria respectiva si tot asa.. acum Elena e topita dupa rucsacul de gradi al lui Stefan.. e prapad seara daca nu-l primeste sa se plimbe cu el prin casa...i-am dat si ei unul roz dar nu e bun ca nu e cu Spiderman..

Dupa cum spunea Irina, si noi facem parte din gasca celor virusati, ii am pe amandoi virusati.. ma intreb cand voi scapa de acest duo?? la raceli ma refer..

Irina ma bucur ca ai intrat sa ne mai povestesti de Andrei..
Porumbita vreau sa vad si eu poze cu voi.. Ati fost la dansuri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

irina tot baiatel... si dc imi conving sotul de al treilea sunt convinsa ca tot baiat iese

carmen uita ne aici
(nu am acceptul tau pe FB si de aia nu esti in lista)
venetia
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3221215803446.2144272.1057965363&type=3

verona
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3222534036401.2144319.1057965363&type=3

nu am fost inca la dansuri, astept sa treaca de pastele ca pana atunci sunt eu prea prinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac pup cuscra si una bucata ginere frumusel

noi suntem scapati de pampersi ziua de prin decembrie
ca tot asa
se lauda fina de aici ca s-a chinuit cu cea mica
mult si cu kk mult prin pat si pipi la fel
si greu a inteles cea mica care vb de la 1 an f bine
sa ceara la oala
antonia mea facea dar doar dimineata
si si-a dat fata mea drumul la vb in noiembrie
si in decembrie nu i-am mai pus ziua
deloc
si incet incet a inceput sa se ceara singurica
ce sa mai zic ca nu ii mai pun nici cand mergem cu masina
nioci afara
nicaieri
ca nu e un copil care sa faca si apoi sa zica
e ok draga de ea
fata de alte chestii la care a fost cea mai codasa
gen mers si vb
la oala e ok
plus ca am uitat uneori sa ii pun si noaptea
si am scapat fara nimic
desi de cele mai multe ori e plin pampersul dimineataaaaaaaaaaaa

dar fetelor voi ati scapat si de pampers noaptea?
cum??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Oau Irina, imi dai sperante cu facutul la olita . Eu deja mi-am pierdut orice speranta cu Razvi, nu vrea si pace sa faca. Nu se simte bine, se abtine...asa ca il mai las cu ale lui si revenim prin vara. I-am luat si eu chilotei cu ce vrei si ce nu vrei, nu-l intereaseaza ca uda masinutele sau mai stiu eu ce maimutzoi sunt pe chilotei.

Mersi, stiu parerea ta si multumesc pentru toate sfaturile si sustinerea , dar cu toate siropelele nu se vede nici o ameliorare. I-am intrerupt singulair-ul, insa cred ca il reiau...dar e scuuuump rau. Sanatate multa lui Andrei!

Si noi suntem virusati, adica eu si Razvi. L-am lasat acasa azi si stau cu frica in san sa nu ia si Andra ca maine vreau sa-i fac vaccinul de 6 luni (mai are un pic si face 7 luni dar l-am tot amanat din diverse motive). M-am saturat de bolile astea...saracutul Razvi se face bine si dupa 2-3 zile de gradinita e bolnav din nou . Asa o tinem de asta-toamna. Faza cea mai nasoala e ca daca sta acasa cu mami si cu Andra, mami nu poate sa iasa cu amandoi afara asa ca si Andra e consemnata la domiciliu.

Plus ca e un marait si jumatate, nu prea ii intri in voie mai deloc.

Ca sa nu mai zic ca mandra mea nu numai ca nu a luat in greutate saptamana asta, dar a mai si pierdut. Mananca in ritmul ei (destul de putin pt varsta ei, dar mananca ceva) dar e o zvarluga, nu sta in loc decat cand doarme.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,

Irina, ma bucur sa te citesc. Felicitari pentru olita! Sa mai dai pe la noi.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Un inceput de saptamana minunat!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cami, A. inca mai are scutec noaptea si de obicei e plin dimineata, nu-mi fac probleme, o sa renunte el si la ala. Face kk si pipi la wc, nu ii punem scutec daca plecam undeva, merge la toalete afara/restaurant/etc fara probleme, a invatat sa faca din picioare asa ca am rezolvat si problema cu asezatul si caratul de toilet seat dupa noi.

Crisspy multa sanatate! Nadia e bolnava iarasi, are niste muci oribili dar deocamdata doar atat. Nici eu nu stiu ce sa fac cu vaccinul, ar fi trebuit miercuri sa-l faca, o sa vad cu evolueaza pana atunci.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Irina, felicitari pentru succesul lui Andrei, si inteleg ce zici ca si Vladut a renuntat tot asa dintr-o data

Cami, Vladut cand a renuntat la pampers a renuntat de tot, nici noaptea nu mai face pe el deloc, face inainte de culcare si cand se trezeste face muuult (tot pampersul plin de altadata), dar nu stiu sa-ti spun vreun sfat, pus si simplu el a facut f tarziua la toaleta, dar atunci era pregatit, asa cum a zis si Irina. Pt mine este inca un miracol, desi au trecut cateva saptamani fara pampers tot mi se pare un vis.

Criss, sanatate multa. Doamne ajuta sa nu ia Andra. E pacatoasa rau vremea asta, mi-e mi-e tare frica cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, noi am renuntat la pampers noaptea cand a renuntat sa mai bea lapte seara. De cand nu mai bea lapte seara nu mai face noaptea deloc, el care se trezea cu pampersul [plin plin. Face seara inainte de nani.

Si noi suntem cu bolile, Irina are o bronsiolita urata, de la gradi livrata de la Vlad, bineinteles

Mergi la inceput