LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Patri sanatate multa Irinei . Vladut cum e?

Razvi e un pic mai bine, aseara si azi dimineata i-am facut aerosoli cu ventolin. Insa ma gandesc sa nu ii mai fac pentru ca face tare urat de la ventolin: devine foarte agitat, rosu la fata, etc. Aseara cand i-am facut baie am observat cum i-a "fugit" un ochi ca atunci cand era bebe si m-am cam speriat.

Abia a adormit aseara, mi-a tot zis ca il doare capul, a facut si febra 38.5.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami nici noi mai avem pampers de noapte de mult...
l-am scos cam la o luna dupa ala de noapte

pt protectie am pus intre cearceaf (e din ala cu elastic) si saltea 2 alezee pe care le schimb cand mi se par tocite

nu am avut decat vreo 2 accidente

el se trezeste noapte si ma striga dc vrea sa mearga la baie/sa il invelesc/ii dau apa

a, si sa il laud... de vineri se culca singur...
ii spun eu sau sotul 2 povesti, zile "Ingerasul" si ii zic noapte buna
ma mai striga de cateva ori cu diverse chestii dar e ok, in max juma de ora adoarme singur

dimineata ma striga (intre 6 si 7) uneori raman langa el alteori ii spun ca mai avem destul pana dimineata si sa ma strige atunci

cam o data la cateva zile se mai trezeste noaptea pt pipi/apa etc

per ansamblu sunt mega fericita, nu credeam ca ajung sanatoasa la cap pana la momentul asta ...

uf crisspy, numai in probleme o tineti...

bebelusi vlad cum e?

ma cam speriati cand vad cate belele sunt cu bb 2 dpdv al sanatatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Sanatate bolnaviorilor!!!

Bogdan e un pic mucos sau mai bine zis infundat dar nimic ingrijorator asa ca i-a facut astazi si vaccinul. Eu am venit putin intoarsa de la medic ca nu a crescut deloc luna asta in inaltime si cam putin in greutate dar per total e bine. M-a intrebat doctorita daca eu am mancat bine luna asta, ce sa zic nu stiu daca are vreo legatura..primele 2 saptamani am fost mai la regim usor dar ultimele 2 am mancat peste limite .

Peste 2 saptamani incepe si Marius gradinita. Pampers noaptea nu mai avem. Uneori vrea noaptea, incepe sa se foiasca tare in pat si daca il intreb de pisi zice ca vrea, ii aduc olita pe intuneric, face si apoi somn.

Irina ce bine ca te mai citesc. Bravo pentru Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Deci toata lumea a scapat de pampers numai noi nu.

Sanatate multa bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Pt fetele fara FB, daca doriti sa ne vedeti :

Ana e cea care isi mananca bluza si fara cordeluta

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mama ce funny is gagicile!!!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

'Neata,

Ledi nici noi nu am scapat de pampers, relax...nici la pipi, nici la kk, nici pe zi, nici pe noapte .

Lissa super tare! Aveti activitati tare frumoase!

Noi suntem asa si asa. Razvi inca e incarcat, am trecut pe aerosoli cu adrenalina in loc de ventolin (care il agita). M-a certat dr ca i-am facut o cantitate mare de ventolin, insa eu asa am stiut din decembrie cand am fost la Gomoiu. Ma rog l-a ascultat la plamani, s-a uitat in gurita, urechi si gata. O intreb de 1 an de zile ce sa fac cu Razvi ca transpira excesiv, nici o reactie din partea ei.

I-am facut si Andrei vaccinul de 6 luni, la bilant stam tare prost: nici un cm in plus in lungime, circumferinta craniana sau toracica, si numai 200gr in greutate . M-a bagat de tot in ceata: in decembrie cand i-am facut analizele mi-a zis sa nu-i dau fier ca nu e asa de anemica (eu i-am dat la sfatul Irinei), despre analizele din martie care au iesit mai bune imi zice ca fata e anemica si sa-i dau 10 picaturi de fier de 2 ori pe zi. Plus ca vai nu sta in fundulet la 6 luni jumate? Trebuie sa facem fizioterapie. Mi-a dat si Tonotil sa-i dau. In plus mi-a zis sa o trec pe lapte de soia ca suspecteaza ea ca Andra ar avea alergie la proteina din laptele de vaca, si daca face ceva si la laptele de soia sa-i facem analize pentru alergia la proteina. Am intrebat-o de ce nu facem mai intai analiza si in functie de asta o trec sau nu pe alt tip de lapte - nici o reactie.

Am un milion de nervi ca nu mai stiu cum si ce sa fac cu copiii astia .

Sper ca toata lumea e OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lissa, ti-am admirat fata si pe FB! E scumpa tare.

Crisspy, sper sa gasiti solutia cea mai buna.

Azi avem si noi vizita de 4 luni, revin dupa, nu a luat nici ea prea mult in greutate luna asta. Nu cred ca ii fac vaccinuri pt ca e mucoasa.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crisspy ce descrii tu acolo nu prea pare un pediatru ok :(

si nu se grabeste cu tonotilul ala? noi l-am avut recomandat pt ca R era hiperton insa nu i-am dat; am remediat prin kinetoterapie (eu sunt ff pro kineto);

Mergi la inceput

Am vb cu Irina...vineri seara ma duc la Gomoiu, e de garda, sa ii mai faca niste teste si sa o vada si un gastroenterolog.

Porumbita unde ati facut kineto?

Miere bafta la vaccin .

Au venit si analizele la exudatul faringian al lui Razvi: a iesit Streptococcus pyogenes

Mergi la inceput