LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aoleo mama chiar ca lant o tineti.... am raspuns pe pm

miere bafta la control

lisa ce dragute sunt mandrele!!!

mei eu mi=am luat vouchere pt yoga pt gravide si un voucher la gimanstica pt gravide (sunt cam ingrozita de cat de mare e deja burta si ca am pus inca 2 kg asa rapid in nici 2 sapt - in cdt in care abia sunt in 21 sapt si stiti si voi ca greul vine la final... )a
sunt tare incantata...
yoga e mult mai grea decat ma asteptam; gimanstica mai usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Porumbito, distractie placuta la yoga sa vezi ce tonus vei avea dupa 10 zile
ce mai fac bolnaviorii? sper sa au mai trecut virozele si altele.
noi suntem ok, nimic de raportat.... acasa, la scoala, prin parc mai nou.. diverse.
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Fetelor, intru scurt doar sa va spun ca mai exist, sunt per ansamblu ok, rupta de oboseala, insa de sapt. viitoare joi intru in prenatal, si atunci sa te tii, va scriu in fiecare zi. Promit..
De citit mai citesc, dar de scris nu mai am energie deloc. Plec dimineata la 7 si vin seara la 8...

Sarcina e super ok, Bianca creste bine, fara probleme, n-am luat decat 9 kg pana acum, sunt super happy. Am multe arsuri si vomit zilnic ca la inceputul sarcinii, dar cu astea m-am obisnuit deja. Colul e lung, 3,7cm si inchis...Burta e imensa, de-abia mai merg prin trenuri, metrouri, busuri, etc. La ultima masuratoare aveam 110cm, si eu nu am decat 1,57cm inaltime.

Va pup pe toate si revin, promit solemn...

PS: multa sanatate bolnaviorilor!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 32+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

asparagus te cred cu burta
si eu tot 1.57 si al 21 de sapt la burta aveam deja 92 de cm (si la robert vad ca la 38 de sapt avea 110) asa ca efectiv nu prea stiu unde o sa mai creasca atat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ioana ce putin mai ai, hai ca mai e putin si scapi si de varsaturi .

Mey fetelor si eu am avut burta mai mare la Andra, deja prin luna a-6a lumea ma intreba cand nasc .

Acum am alta problema: ma intreaba lumea daca vine si bb3 - tot din cauza burtii . Imi vine sa-mi fac un tricou pe care sa scriu: no baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Asparagus ma bucur ca ne-ai mai scris, te pup

Crisspy voi ca si noi, cu bolile dupa voi. Irina la 1 an si 3 luni are 8.700 si cred ca vreo 75 cm. Ea s-a indreptat abia dupa un an. Oricum are putin, adr eu vad ca si-a dat drumul. Mie imi lua cate 200 de grame la 2 luni, jalnic. M-am stresat fantastic de mult. Acum eu zic ca suntem bine din punctul asta de vedere.

Irina a facut bronsiolita, urat, suntem pe ventolin si flixotide, Vlad raceste la 3 zile de dus la gradi...etc. Acum el e bine dar o sa ia de la ea

Mai vroiam sa scriu ceva dar nu mai stiu, de a ma simt fff obosita, de cand a venit caldura, extenuata, am slabit de am ajuns la 51 de kg la 1.75, dar sa speram ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana , ma bucur ca mai aud vesti despre voi, cred ca esti extenuata, mai ales cu atata naveta.

Bebelusi, multa sanatate!

Vad ca Nadia a scapat doar cu muci, deja e pe trecute. I-am facut numai Hep B ieri si fac restul sapt viitoare.

Da' tot nu mananca la cresa:((() nu am vazut copchil mai incapatanat
Aidan imi mananca nervisorii, dar e tare scump si el.

Are 66 de cm si 6.200 kg. inalta si subtire manechina mamei:))

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Are 66 de cm si 6.200 kg. inalta si subtire manechina mamei:))

Inca 2 cm si ne ajungeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Si Eva are 63,5 cm si 6415 g. F prost mi-a luat luna asta.

Asparagus, o sa fie mai bine cand o sa stai acasa. Eu la a doua sarcina am avut burta mult mai mica decat la prima.

Criss, si eu merg azi cu Eva la Irina sa-i faca ea Rotarixul. Cum sunteti, mai bine?

Bebelusi, sanatate multa si ai grija multa si de tine.

Irina, ma bucur ca e bine Nadia acum.

Mergi la inceput

Patri sanatate Irinei

Anna de ce zici ca a luat prost in greutate? Cat a luat?

Si noi am facut Rotarixul...ma gandesc daca sa-i fac si Prevenarul in urmatoarele luni, trebuie sa vb cu Irina sa vad ea ce ma sfatuieste.

Suntem mai bine, insa Razvi tot mai tuseste. Astept sa primesc rezultatele la exudatele facute la amandoi sa vedem daca mai apare streptococul ala.

Ma gandesc serios sa-l retrag de la gradinita macar vreo 2 luni. Trebuie sa-l operam de hernie si nu pot sa fac asta atata timp cat el se tot imbolnaveste si mai ales daca are si streptococul ala.

Diseara ma duc cu Andra la Irina sa vedem ce facem cu ea.

fetele

Mergi la inceput