LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ce ma bucur ca Andra e bine!!!! Super Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

Nici nu aveti idee ce usurata ma simt, ieri parca pluteam...dar am si picat aseara ca migu', la 21:30 dormeam dusa

Ramane sa vedem ce a fost cu alergia de saptamana trecuta, o sa reintroduc usurel branzica si carnita din week-end, sa vedem daca mai face.

Plus ca ramane problema neluatului in greutate, desi mananca.

Deocamdata ma bucur ca sunt OK amandoi, Razvi e mai bine cu antibioticul, insa mai avem de luat.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy ma bucur ca Andra e bine.. si Razvi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy acum am citit si eu din urma...ma bucur ca totul este bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Am sosit si noi acasa de la dansuri... am fost sa vedem locatia, ca stefan nu a vrut sa intre in sala, a venit profesoara la el, l-a salutat, el a pus capul in pamant si apoi a inceput sa planga.. a inceput sa-mi spuna ca vrea acasa.. si cand am plecat era asa de bucuros ca merge la dansuri.. Mai incerc si saptamana viitoare..Vedem cum reactioneaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy ma bucur ca s-a infirmat suspiciunea!

Vreau sa va spun ca noi tot asa stam cu biberonul, nu vrea absolut deloc, prefera sa stea nemancata 10 ore. Joia asta a mancat 40 de ml plus un supt scurt in pauza mea de pranz. De la 12.30 la 5.30 seara nu a mai vrut sa mance nimic iar cand am ajuns eu acolo a supt vreo 20 de minute, apoi acasa intre 6 si 9 a papat de vreo 3-4 ori - cam in continuu a stat la san. Plus noaptea.

Nici acasa nu vrea, cand plec pe undeva si o las acasa plange de foame dar nu vrea sa pape din biberon.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si neaparat sa mentionez extraordinara, megarealizare a lui Aidan: primul KK la toaleta:))), aseara l-a momit taica-su, i-a promis luna de pe cer si s-a executat copilul. L-am laudat toata seara!!!

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

'Neata,

Carmen sper sa vrea pana la urma Stefan sa mearga la dansuri. El a vrut la dansuri?

Miere felicitari pentru kaka! Asta da realizare - cel putin din punctul meu de vedere ca noi inca ne luptam si cu no1 si cu no2, mai degraba se abtine decat sa faca la olita / wc . Imi pare rau ca Nadia inca refuza biberonul, am vazut ca ti-ai comandat alt tip de bibe, nici cu ala nu vrea?

Rox, Naty ce va fac scolerii? Restul fetelor nu mai ziceti nimic?

Azi l-am dus pe Razvi la gradi, s-a aruncat pe jos ca nu vrea sa ramana acolo, nu pleca mamiiiii, chestii. Pe pariu ca diseara o sa avem show ca nu vrea acasa .

Andruska de 2 zile nu mai vrea sa bea lapte ziua deloc, si noaptea mai usor asa sa nu-si strice silueta. I-am reintrodus carnita de sambata si vad ca pana acum nu i-a aparut nimic pe piele. O mai las cateva zile si bag si branzica sa vedem daca nu cumva laptele folosit la branza a fost cauza alergiei de acum 2 saptamani. Daca face din nou o sa o caut sa vedem daca nu are alergie la proteina din laptele de vaca - eu sper sa nu, dar mai e pana atunci.

Nu mai sta deloc, e ca un titirez, se intoarce pe toate partile, in fund sta numai sprijinita dar si atunci cateva minute pentru ca se tot intinde dupa lucruri. Vorbeste pe limba ei toata ziua, e cu gura pana la urechi, o iubesc de numa' ...

fetele, o zi usoara sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,

Sper ca ati petrecut un week-end placut.

Miere, felicitari lui Aidan. Mare realizare. Stiu ca asa am patit si eu cu Tudor, pipi facea la olita dar kk nu vroia, se constipa, se chinuia, tare rau a fost.
Imi pare rau ca Nadia inca nu vrea biberon. Cred ca iti e greu, dar sunt sigura ca in timp va accepta. Succes!
Crisspy, ma bucur ca Andra nu are nimic la sold.

Noi suntem binisor. Ne straduim sa ne rearanjam programul ca mereu ajungem tarziu cu Tudor la gradi, dar inca nu ne iese bine :).
Ilinca s-a adaptat excelent la cresa, lucru care ma bucura tare.
In rest, as vrea ca ziua sa aiba mai mult de 24h :).

Un inceput de saptamana minunat va doresc!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

'Neata,

RALUCA sanatate si multe bucurii! Petrecere frumoasa astazi

Cam liniste pe aici...

Va las un www.youtube.com/watch?v=nbRGv-R22C0&list=HL1331707612&feature=mh_lolz" target="_blank">filmulet cu Andruska

fetele

Mergi la inceput