Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
ochidut spune:
Racusor, am inisistat sa ma uit pe net la gradinita aia...intr-adevar prezentare frumoasa a activitatilor....., concepte britanice, baza educationala f.bogata..., meniul bun, 1 educatoare la 4 copii WOAAW. Dar apoi mi-a aparut undeva si pretul......grupa mica program prelungit 8-18 - 2.000 lei Nustiu daca exista un emoticon din ala cu un omulet care ii ies ochii din cap de uimire......ca pe ala as fi vrut sa il pun!!!!!
Asa din categoria gradinite scumpe am fost cu copilul unor prieteni la Olga Gudyn, unde chiar e super si taxa e 1.600
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Adriana eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau...Doar sa iti gasesti o ora si pt tine, sa iei in considerare ideea de gradinita pt Rebe, sa ceri sfaturile celorlalte mame cu 2-3 copii care cu siguranta au trecut prin asta. Ai grija de tine, ca e nasol cu depresiile astea...nici nu stii cum se adancesc....Ai incredere ca o sa treaca, e o faza prin care trec aproape toti fratii mai mari.
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Michelle, multumim pentru retete. Mai pui o data te rog, link la poze. Nu mai gasesc postarea. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Adriana - of, multa putere mami! Si multa multa multaaaaa rabdare. Rebeca are nevoie acum de fff multa atentie
Alina - bravo Aidei pt renuntarea la pampers! Ai fetita mare, ce mai!
Oana - sanatate multa, e f important sa se hidrateze bine Matei
Ochidut - of, te inteleg perfect. Eu am mers direct la gradi si am si inscris-o fara sa o fi vazut inainte pt ca acolo mergeau 2 vecine de la bloc si Bianca ii stie pe copii. Si din cate mi-au povestit parea ok meniul, insa din prima zi in care am dus-o s-a schimbat firma de catering (inainte era fratele directoarei) si acum sunt cam nemultumita. Gradinita are referinte bune la educatie, locatia e buna, in zona inverzita a orasului, nu e spatioasa, ci e intr-o casa veche, cu mobilier vechi, dar are curte.
Meniul saptamana asta e la fel de prost, azi snitel, maine sarmale
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+
Alice_Elena spune:
eu nici nu am auzit de bolile astea de care ziceti voi.
wow ochidut, ce scump..
eu nu m-am interesat inca de gradinite parca tot o vad mica..m-am uitat pe siteul unei gradinite care e super aproape de mine dar primeste copii de la 3 ani.
oricum, e bine ca ne zici si noua una alta. multumesc
Cris2010 spune:
pentru Ochidut . tocmai rasfoiam si eu paginile gradinitei, dar n-am ajuns la preturi. Pt mine ar fi mers si asta .
de Solnushka Natali - 13.07.2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ochidut Racusor, am inisistat sa ma uit pe net la gradinita aia...intr-adevar prezentare frumoasa a activitatilor....., concepte britanice, baza educationala f.bogata..., meniul bun, 1 educatoare la 4 copii WOAAW. Dar apoi mi-a aparut undeva si pretul......grupa mica program prelungit 8-18 - 2.000 lei Nustiu daca exista un emoticon din ala cu un omulet care ii ies ochii din cap de uimire......ca pe ala as fi vrut sa il pun!!!!! Asa din categoria gradinite scumpe am fost cu copilul unor prieteni la Olga Gudyn, unde chiar e super si taxa e 1.600 Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
eu ti-am spus
mai sunt cateva pe langa mine, il mai intreb pe sot ca el mai stia de inca una bunicica...dar nu stiu cat costa. plus ca e una cu predare in germana...sper ca nu la fel de scumpe
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Va salut si eu!
Am avut o noapte grea, am dormit vreo 4 ore, din cauza tusei. V a dormit binisor, a stat treaz cam o ora. E atat de agitat ziua de nu mai facem fata!!! e marait, nimic nu ii convine. vrea numai muzica. si daca ii punem muzica vrea alta. Apoi vrea la bunici, plange la usa sa il duc acolo. dupa ce il duc, planga la usa ca vrea acasa. e super agitat! m-a terminat azi. adoarme f greu, e rupt de oboseala, ii vad ca i s einchid ochii, dar nu adoarme, nici macar leganat in brate. orice chestie vede ii fuge somnul- inclusiv daca isi vede mainile incepe sa se distreze, sa apalude. am mers in kaufland, eu cu el, maraiala si circ, pana i-am dat niste paine. acasa dupa ce am ajuns iar e pepsi. il scot afara si acolo e nemultumit. M-am uitat pe prospecte la toate medicamentele sa vad sa nu fie ceva in neregula la combinatiile dintre ele (desi dr mi le-a dat). La antibiotic scrie ca mai rar, la unii copii, da hiperactivitate. Numai asta daca nu o fi, altfel nu imi explic ce are, de nu ne intelegem. Nu ca la Mi ne intelegeam tare bine, ca nu vroia sa se joace cu jucariile pe jos, ca ceilalti, ci doar la usa, la becuri si la boxe.
L-am filmat intr-o seara inainte de culcare cum danseaza el, pe melodia cu "bau-bau"-probabil si-o canta el singur, ca dansa fara muzica. www.youtube.com/watch?v=eLjvxNzNsRc&feature=youtu.be" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=uFIBUfVbMt8&feature=channel" target="_blank">aici.
Adriana, te rog fii tare, nu te lasa prada depresiei. Eu inca cred ca nu mi-a trecut de tot, ca inca ma simt depasita de situatie, la cea mai mica schimbare de program... asa ca aduna-te cum poti, lasa ca trece si perioada asta grea. si cauta orice sursa de ajutor!
Alina, te pup si eu, ma bucur ca ne mai scrii!
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
Uff Ooana si voi bolnaviori! Si abia fentaseti virusul de la Sibiu. Sper ca sunteti mai bine acum. Un pupic (nevirusat) de la Medeea pentru Matei.
Edit: Acum am citit de enteroviroza, mai dar se lipesc astea de voi ce n-am vazut.
denisa sa dea DD sa fie bine pitica. Nu-ti mai face sange rau cu antibioticul, concentreaza-te pe a minimiza raul facut prin alimentatie si suplimente alimentare. Si cum ziceau si fetele, cateodata chiar trebuie sa recurgi si la asta.
Victo ce m-ai amuzat cu intrebarea cu gatitul . Fix ca ochidut eram si eu pana de curand. Mic dejun nu serveam niciodata, cafeaua la birou. La pranz mancam la birou de la catering si acasa nu ne mai trebuia mancare gatita, luam repede ceva rece din frigider si aia era. Sau de multe ori ieseam in oras sau comandam acasa (de la restaurant, nu fast-food)
ochidut plz pune si numele gradinitelor sau daca nu aici macar pe FB sau pe Yahoo ca sa stim sa le evitam. Eu saptamana asta vreau sa vad doua. Una chiar langa mine dar care nu-mi place ca e in apartament si una de care am auzit de curand numai lucruri bune, se numeste Kidtime. Am mai citit de bine de Puiutul Pufos dar aia nu primeste decat de la 3 ani.
adriana imi pare tare rau ca te simti asa. Tocmai iti admiram printesele cat de frumoase sunt. Poate daca incepeti si voi sa o dati pe Rebe la gradi iti va fi mai usor putin?
saddie spune:
crispro am ras cu lacrimi!!! ce tare-i Vladut cum danseaza el fara muzica. Si e mortal cand il intrebi ce melodie ii mai place si el tot cu bau-bau ii zice.
ochidut spune:
citat din mesajul lui crispro L-am filmat intr-o seara inainte de culcare cum danseaza el, pe melodia cu "bau-bau"-probabil si-o canta el singur, ca dansa fara muzica. www.youtube.com/watch?v=eLjvxNzNsRc&feature=youtu.be" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=uFIBUfVbMt8&feature=channel" target="_blank">aici. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
super tare am ras singura in birou, e mortal