Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
La multi ani, tanti!!!
Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de familia ta minunata!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+
adrianaBuc spune:
salutari mamici
va citesc dar nu imi gasesc puterea de a rapunde ceva. Din pacate eu ma lupt cu o depresie severa, in mare parte din cauza Rebecai, cu care nu ma mai inteleg deloc. Nu stiu ce sa fac sa imi regasesc echilibru. Imi vine sa imi fac bagajul si sa plec unde vad cu ochii. Sunt geloasa pe al meu barbat ca pleaca la munca si scapa de aici.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
histamina spune:
adriana, e depresia post partum.ai grija.e f rau. eu nu am avut depresie, dar, din cauza nesomnului, mai aveam putin si ma urcam pe pereti.
incearca sa iti rezervi 2 ore pt tine. sa te ajute cineeva si timp de 2 ore iesi in oras, plimba-te, citeste.copii sa stea cu cineva si iti dedici 2 ore doar pt tine.
of,fetelor eu caut job pt sot.miercuri alt interviu.nu mai stiu.m-as apuca eu din nou de meditatii,dar ce fac cu strumf?
Alina2005 spune:
Buna, fetelor!
Am inteles acum de ce am fost scoasa din lista, intr-adevar, nu am vazut atunci strigarea la apel.
Ma bucur ca nu ne-ati uitat, nici noi pe voi, dar nu am timp sa intru, cu trebi prin casa, apoi afara la joaca (cat ne tine obrazul la frig), papa, somnic, si uite asa trece ziua. Noi suntem bine, avem 85 cm si aproape 12 kg, nu mai facem in pampers de 1 luna, si acum invatam cum sa ii pacalim mai bine pe bunicii care ne fac toate poftele.
Am vazut ca unele dintre voi asteapta deja al 2-lea bebe si Adriana a nascut deja. Felicitari tuturor!
Imi doresc sa intru mai des, sper sa si reusesc.
O zi buna tuturor!
racusor2010 spune:
Salutare
am vorbit cu pediatra, a zis ca nu e otita clar, ca ar trebui sa fi fost bolnav inainte, daca nu a avut mucisori nu are cum...dar ca aparitia caninilor e foarte dureroasa, da stari febrile, plus ca apar si dureri de urechi. copilul nu isi da seama ce il doare, doar arata partea aia...buuun, m-am linistit, pentru ca imi era groaza de otita, antibiotice etc...
oricum diseara mergem la ORL, macar sa stau cu inima impacata ca e ok si sa ii scoata ceara in exces. macar sa fim prudenti, in caz ca Doamne fereste apare o otita...o sa se lase cu plansete, dar nu am ce face
dimineata nici nu voiam sa plec de acasa. micutul, cand mi-am dat jos pijamaua sa imi iau camasa a inceput sa planga, sa nu imi pun bluza de oras, ci pe cea de nana
in rest era bine...bona nu m-a sunat inseamna ca a papat, ca nu a facut febra...
Michelle multumesc mult de retete
Ochidut multumesc ca impartasesti experientele cu noi
eu stiu de Acons (nu stiu daca chiar asa se scrie). e foarte scumpa, dar acolo si=au dus niste amici copilul. eu una nu cred ca o sa dau atatia bani pe o gradinita, dar ei au fost multumiti si sunt genul foarte foarte economi si necheltuitori.
si am zis ca o sa caut si gradinitile care au cont pe FB, pe la prieteni asa sunt expuse si e mai sigur ca fac treaba buna, ca imediat ce fac o tranznaie, apare pe FB...
ma intorc la munca, va
Denisa, Oana cum mai sunteti?
am uitat sa zic ca si eu am vazut pozele si m-am reindragostit de toti delfinasii!! au crescut asa mari, sunt domnisorici si cavaleri, frumosi
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ooana spune:
azi noapte temperatura nu a mai depasit 38
dimineata avea 37*5
am fost la medic: anteroviroza! mda ma steptam doar ca imi varsa toate medicamentele...am ramas la supozitoare si sper sa nu mai faca diaree ca daca nici asa nu pot sa ii dau antiinflamatoarele nu stiu ce altceva mai putem face
a inceput sa curga si nasul...
nu mananca nimic, azi e a 3a zi...dar nu ma agit deloc
doar sa bea lichide, pana acum avem 150ml...medicul mi-a zis minim 500ml/zi
daca e sub cantitatea asta e bai
eu merg la ora 16 la medicul meu, urechile mi-s infundate de am senzatia ca vorbesc intr-o oala
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
e clar ca e enteroviroza care circula.
ooana, racusor,sanatate multa strumfilor vostrii.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Salutare am vorbit cu pediatra, a zis ca nu e otita clar, ca ar trebui sa fi fost bolnav inainte, daca nu a avut mucisori nu are cum...dar ca aparitia caninilor e foarte dureroasa, da stari febrile, plus ca apar si dureri de urechi. copilul nu isi da seama ce il doare, doar arata partea aia...buuun, m-am linistit, pentru ca imi era groaza de otita, antibiotice etc... oricum diseara mergem la ORL, macar sa stau cu inima impacata ca e ok si sa ii scoata ceara in exces. macar sa fim prudenti, in caz ca Doamne fereste apare o otita...o sa se lase cu plansete, dar nu am ce face am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Doamne fereste sa nu faca otita...Tudor a avut in noiembrie si pot sa spun ca este cumplit.....Imi aduc aminte ca statea lipit cu o ureche de mine si pe cealalata ma punea sa ii tin mana mea sa i se incalzeasca...si urla incontinuu de durere.....Plus ca de la o ureche s+a tras si la cealalata si i-am schimbat si antibioticul...pana la urma augmentinul l-a pus pe picioare
delfinasul sef si sa fie ferit de otita
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+
ochidut spune:
Racusor, bine ca nu e otita. Ce dulce Andrei cum vroia sa u iti pui bluza de oras
Merci de recomandare, nu o aveam pe lista. Se cheama Acorns dar momentan nu pot sa vad nimic pe site ca e in reactualizare, dar ii notez adresa si ma duc. Oricum pastrez ce am mai bun pe lista la final, am zis intai sa o iau asa incet, cu astea mai de cartier si apoi vedem noi...
Ooana
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 dimineata nici nu voiam sa plec de acasa. micutul, cand mi-am dat jos pijamaua sa imi iau camasa a inceput sa planga, sa nu imi pun bluza de oras, ci pe cea de nana |
nu poti nici cum sa iti iei cateva zile de concediu de odihna sau medical sa stai acasa?
e greu...stiu...asa e si la mine
si ti se rupe sufletul cand pleci dimineata si il lasi acasa
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip