Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Buna seara tuturor,
am intrat sa vad ce mai faceti, ca mi-era dor de voi, dar din pacate noi nu mai aparem in listuta de pe prima pagina...ne-ati uitat...
Alina, cum sa te uitam, mereu iti admiram printesa pe FB.
Din listuta au fost sterse fetele care nu au mai scris demult si au lipsit de la "apel", dar fara nicio problema te adaugam.
Mai povesteste-ne despre voi, ce mai face printesa?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Tot uit sa zic ca am vazut si eu poze, mi-au placut brunetelele si m-a amuzat f tare V cum se urca el pe mobilier

Michelle, ce minunatii faci

CONTINUA EXPERIENTA CAUTAT GRADI -in stil mare, asa ca la capitala
Am fost azi la alte 2 ....daca am mai fi mers la inca una tot asa ca astea, ajungeam sigur la concluzia "tot mai bine cu bona acasa" sau "nu e nici o diferenta fata de gradinita de stat". Una era mica si ingramadita (pe hol nu incapeau 2 oameni), P a zis ca parca erau la Auschiwitz copii tinuti, in aceeasi sala se jucau si mancau sau se jucau si dormeau, chipurile sali cu "dubla functionalitate", asa le prezenta directoare, care de alfel era o doamna draguta si cu ceva pregatire educationala. Mancarea.., dimineata in 3 zile din 5 aveau sunca sau muschiulet, pastrama...azi spre ex la pranz nu am inteles meniul..era ciorba cu legume, pulpa de pui cu orez, paste cu sos rosu...adica manca din toate copilul??? Ma luase oricum cu ameteala. Fruct nu am vazut deloc. Intreb una alta si mi se raspunde:"fructul il aduceti dvs de acasa si la fel daca nu va place mancarea puteti sa i-o aduceti si pe aia de acasa". Continui intrebarea"si nu le e pofta ca vad la altii altceva" - "ba da, dar le mai dam cate o gurita si de la ceilalti"........Mai e nevoie sa zic ceva?????
La cealalta gradi, directoare era o "piti" cu vechime, probabul proaspat "inbogatita", asa ce ....de ce sa nu ne trantim o gradi, cu jumatate de sani pe afara si niste troace....I-am zis lui P ca daca am avea un baiat, pe la 6 ani cu siguranta ca i-ar placea sa vina aici, ca de...."doamna" e "buna". Ne-a aratat gradininta si ne-a explicat asa mai in sictir activitatile, in genul "lasa....ca toti copii trec prin etapele astea". Mancarea, de altfel cu mare mandrie preparata in bucatarie proprie includea dimineata aceeasi sunca, muschiulet, pastrama, branza topita....in una din dimineti aveau ou+muschi+paine cu unt
Azi la pranz pui shangai cu cartofi si mirosea in toata gradinita ca la McDonalds. "Piti" evident uimita ca de ce nu am vrea sa dam noi copilul pui shangai, are vreo intoleranta? ca ei de aia i-au bagat in meniu, pt ca copiilor le place snitelul
Dupa toate astea evident ca nici nu a mai contat ca gradinita arata bine de altfel sau ca avea curte.......

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Alina, nu te-am uitat si eu te urmaresc pe fb Daca ne mai citesti sau mai intrii pe aici, sigur fetele te pot baga in listuta inapoi..Ele au facut apelul atunci si daca nu a mai raspuns nimeni.....

Mergi la inceput

OOOO daaaa, stati ca am mai uitat ceva. La gradi 2, cand intru in sala de la una din grupe, 3 copii tabarasera peste dna educatoare si se uitau la un iphone. Nu m-am mai putut abtine si am zis "pai doamna, si eu ii pot lasa iphone-ul acasa, nu mai e nevoi sa o aduc la gradi pt asta". P zice ca sunt acida si nu ma pot abtine.....dar chiar nu mai puteam....

Si sa nu uit sa mentionez:
- gradi 1 - 1.000 ron fara mancare si optionale (decat engleza)
- gradi 2 - 1.200 cu mancare si fara optionale (decat engleza)

Pai si pt banii astia, cum sa nu fac remarca cu telefonul???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

AM uitat sa il laud pe V :)).ar trebui sa fie frate cu asta al meu ca si Cristi se catara pe unde apuca de ma dispera,nu altceva.acum alearga cainele cu batul de spalat geamurile, si ala se ascunde la picioarele mele, ii baga un cd in gura si amaratu nu face decat sa maraie, ca de muscat nu a muscat pe nimeni in viata lui :)).ma duc sa dau afara fiara ca ajung la Socola, bilet dus.
PS: ne-am uitat si noi dupa gradinite particulare in zona, fiindca aia de la protectia copilului ne-au zis ca slabe sanse sa prinda loc in toamna la cresa de stat..acum poate cu clasa asta pregatitoare se mai elibereaza locuri.si noi ne uitam in primul rand sa aiba loc de joaca de copii, ca doar nu il duc sa il tina inauntru..apoi o sa incepem cu vizitele si sa studiem meniurile .Deci e de munca :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

La multi ani, tanti!!!
Multa sanatate, fericire si tot binele din lume!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Sanatate multa, multa bolnaviorilor!

Nici pe noi nu ne lasa nasul. Se tot infunda, dar fara secretii curgatoare. Sper ca maine la pediatru sa elucidam 'misterul'.

Mergi la inceput

Michelle, multumim pentru retete. Mai pui o data te rog, link la poze. Nu mai gasesc postarea.

Rody, pai la temperaturile voastre, la noi ar fi vara adevarata. Ce plimareti sunteti.

Adriana, sa-ti traiasca brunetelele.

Mergi la inceput

Ochidut, am retinut, 11 iunie Creta. Noi vrem sa vedem cum e la turci, ca n-am fost pana acum la mare, la ei. Ne-a promis cineva (prieten al prietenilor...) oferte cu 35% discount. Sa vedem ce hoteluri are in oferta. Si noi tot de pe 11 iunie vrem.

edit: trimite-mi si mie pe PM, te rog, cat va costa sejurul in Creta. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

O sotie vine acasa seara tarziu, cu o zi mai devreme dupa ce fusese plecata intr-o calatorie de afaceri si deschide incet usa de la dormitor.

De sub patura ea vede iesind patru picioare in loc de doua.

Se intinde dupa bata de baseball si incepe sa loveasca cu sete patura.

... Dupa ce termina se duce in bucatarie sa se racoreasca cu un pahar de vin.

Cand intra in bucatarie, il vede pe sotul sau citind o revista.

"Buna, draga!", spune el... "Parintii tai au venit in vizita si i-am lasat sa stea in dormitorul nostru. I-ai salutat si tu?"

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
14+

Mergi la inceput