Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Eu nu ma mai ajung cu timpul.... A. ma solicita la maximum !

Multa sanatate "delfinacilor" ( cum le zice sotul meu ) bolnaviori! Noi suntem bine, continuam tratamentul homeopat pt rinichiuti, am innebunit cu atatea picaturele . Am avut iarasi un episod cu constipatie, acum s-a mai inmuiat putin "situatia" cu ajutorul taratelor in iaurt. Sper ca fac bine ce fac ca altceva nu functioneaza... Nici macar reteta Crstelei anticonstipatie cu prune !

De vreo saptamana am inceput sa luam si pure dha si observ o imbunatatire a somnului. Sper sa nu cobesc!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Crispro, daca V e disperat dupa muzica, al meu A e disperat dupa TV !!!!! Eu oricum ñu-l lasam dar se mai intampla sa-l lasam deschis cand ne uitam la stiri... Ei, daca-l opream incepeau urletele. Il calmam, peste vreo 30 min iar incepea ca vrea tv . De o saptamana chiar n-a vazut nici o secunda TV dar si acum arata spre el. I-am zis ca doarme tv-ul acum ascultam radio, nu vreti sa stiti cum sta cu urechile ciulite cand aude reclame

Mergi la inceput

Cris2010, eu am fost la Roxy baby in vizita toamna trecuta ! Ma incanta pozitionarea insa nu m-a dat pe spate la banii aia. Plus curtea... Ok, hai sa-i zicem curte, e pavata cu dale din alea, nicio jucarie de exterior dar in schimb troneaza un mare tomberon directoarea insasi mi-a zis ca nu pun accentul neaparat pe a invata ceva pe copii, mai degraba ii supravegheaza. In rest, era ok. ....

Eu azi incerc sa ajung la Micul Fluturas, din start sunt cam dezumflata ca cica au mancare de la catering. O sa cer un meniu sa vad ce si cum. O sa dau detalii dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am sunat-o pe directoare si am discutat cu ea pe marginea meniului, m-a asigurat ca nu e nimic prajit, ci fiert sau la cuptor si a zis referitor la orez/ cartofi ca asta mananca copiii, ca ei au incercat si altceva dar nu mananca.
Si daca am sugestii sa le las o lista fetelor sau a ramas ca ii trimit pe mail. Sa risc sa ii spun sugestiile mele de meniu? cred ca o sa rada de mine
A zis ca a incercat si cu linte dar nu mancau copiii. Poate nu pun cimbru si usturoi sa iasa bun cu cartof si ficatei are gust de tocana din aia buna
Eu o sa fac o lista lungaaaa sa vada ca am idei, daca o sa adopte ceva o sa vedem.
Ideea e sa manance copiii, asa mi-a zis, sa nu plece flamanzi acasa sau mai rau, daca nu mananca, nici nu dorm.
Oricum pana una-alta suplinesc lipsurile acasa. Asa ca diseara avem sufleu de brocoli
A, si in weekend am facut paste cu spanac

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
L-am filmat intr-o seara inainte de culcare cum danseaza el, pe melodia cu "bau-bau"-probabil si-o canta el singur, ca dansa fara muzica. www.youtube.com/watch?v=eLjvxNzNsRc&feature=youtu.be" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=uFIBUfVbMt8&feature=channel" target="_blank">aici.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex
super tare Vladut!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana sa nu uit...acum ca citeam ce a zis Saddie, voiam sa te intreb daca i-ai dat lui Matei protectis dupa terminarea tratamentului, pentru marirea imunitatii si refacerea florei intestintale?

noua pediatra ne-a zis ca inca o luna dupa boala poti da protectis, ca ajuta mult

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ioi tu fete, mie nu imi vine sa rad, ci sa plang cand il vad pe vlad cu bau-baul lui. Asa face si in somn, si cand se trezeste, si la baie, si cand mananca si tot timpul!!! Sper sa uite cat mai repede... Cel putin sa nu fie asa obsedat.

Oana, Racusor, sanatate puilor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

la multi ani, tanti! sa ai parte de tot ce iti doresti, sa ai sanatate si fericire!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
L-am filmat intr-o seara inainte de culcare cum danseaza el, pe melodia cu "bau-bau"-probabil si-o canta el singur, ca dansa fara muzica. www.youtube.com/watch?v=eLjvxNzNsRc&feature=youtu.be" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=uFIBUfVbMt8&feature=channel" target="_blank">aici.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex
super tare Vladut!

ce figura e....am ametit numai uitandu-ma la el...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Fetele, voi ce picaturi pt nas folositi la copii pt a le desfunda nasul? Eu i-am dat Betabioptal- la rec dr ( acelasi medicament mi l/a dat si alt dr cand v avea 3 luni). Dar inca e nasul infundat.ce sa ii pun?

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pentru desfundat nasul eu folosesc Vibrocil...l-am testat si pe noi, desfunda bine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput