Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
histamina spune:
puiutz.
sa stii ca extrem de bun , in cazul tatalui tau, este ardeiul iute,cat mai iute. fluidifica sangele.ex seful sotului meu avea stenturi si cu ardei iute a evoulat f bine.tata mananca la fel.el nu are stenduri, pt ca are functionali doar 25% din plamani,din cauza tigarilor(BPOC)!la el IVA e aproape obturata, dar corpul lui a drenat sangele printr-o alt vas de sange care s-a supradimensionat. i s-au dat 2 sapt de trait si au trecut 4 ani de atunci!
Dumnezeu cu mila.
f important e sa auda numai ganduri,stiri pozitive.fara certuri, emotii, efort.
scaunele moi pot fi dovada si de intoleranta alimentara sau la histamina(DAO la synevo, vreo180 lei) sau alergie.e una din simptomele nelipsite.atrage atentia cand durata este de mare intindere,ca timp si lipseste agentul patogen.
la proba de digestie, la medsana ni s-a spus ca e concludent ce papa el, ca nu trebuie sa-i dau ceva anume.si rezultatul la noi a fost dezastru:amidon,fibre vegetale, proteine, aminoacizi,ce mai, parca era tot ce a papat, dar in starea initiala.
cu monogen am avut rezultate f bune.
alice, ce urias! esti mamica lui King Kong?sa fie sanatos strumfosul si papacios!
histamina spune:
fetele,
la ora 15 l-a chemat pe sot la interviu, al doilea si decide daca il angajeaza sau nu.
va rog, un gand bun la DD!
multumesc
lauri_ca spune:
Puiutz, ma bucur sa aud ca sunteti bine! Dar ai ceva de tras cu Raducu! Multa sanatate tuturor!
Oana, Stefi a slabit si ea cand a fost bolnaviora 300 gr.(fara varsaturi), asa ca si noi suntem tot la 9.500 gr, si la fel atarna hainele pe ea. I-am luat saptamana trecuta niste blugi slim, dar pe ea arata ca bufanti.
Histamina, poate mai scrii niste retete din alea hipercalorice ca si la noi portia se masoara in lingurite.
Despre somn, la noi somnul de pranz e dupa vreo 3-4 ore de la trezire, si adoarme imediat. Seara insa sta treaza de la 8 ore in sus si se culca tare greu.
puiutz_mic spune:
histamina
din pacate tata are si ulcer (a avut si hemoragii in tinerete) si nu poate manca f. iute... si asa e o problema ca trebuie sa ia aspirina vreo 9 luni zi de zi, sa vedem cum va rezista stomacul lui (ia si pansament gastric).
lui Raducu nu i-am facut macar testul de intoleranta la lactoza, macar pe asta i l-as face... sa le excludem pe rand...nici nu mai stiu in ce directie sa apuc cu el, sunt deja 3 luni de scaune moi. mi se par atat de superficiali doctorii astia uneori. Ultima doctorita la care am fost la regina Maria mi s-a parut mai ok, dar totusi i-a pus un diagnostic fara sa ii faca analiza (pentru intoleranta la lactoza)...nu stiu ce sa mai cred
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Histamina, Doamne ajuta cu sotul sa in angajeze!
Puiutz, bine ai revenit! Multa putere, multa incredere. E greu cand vin mai multe pe cap, mai ales legate de familie! Si cred ca iti e tare greu cu mancarea lui Raducu, pana vezi de unde e scaunul moale. Offf! Dar nu te lasa, tu esti puternica mami, noi suntem aici daca ai nevoie de un umar, de o imbratisare calda!
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
puiutz,
histamina, la ce anume te referi cand zici ca nu a avut reactii dupa BCG? La febra sau cicatrice postvacin?
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Baby felicitari mami draga pentru bebelina! Sincer nu mai stiu daca ti-am spus cand ai aflat, imi joaca memoria feste serioase in ultimul timp . Asa ca mai bine ma repet. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina fetele, la ora 15 l-a chemat pe sot la interviu, al doilea si decide daca il angajeaza sau nu. va rog, un gand bun la DD! multumesc http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Doamne ajuta sa fie bine
Sa ne spui imediat vestea buna si sa ne faci cinste pentru noul job al sotului
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
bumblebee spune:
Puiutz, .
Nicole, Doamne ajuta!
Mycya, ce noapte ati avut!
Ooana, va tare tare si pe voi, sa puna Matei la loc kg-ul pierdut si sa va refaceti repede!
Sa-l ajutam pe Vlad!!