Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Mysya, va doresc sa nu mai fie nevoie de medic.
Multa sanatate tuturor delfinasilor bolnaviori!
Michelle, felicitari pentru fetita. Am vazut si pe Biencuta. Ce frumos v-ati jucat in zapada.
crispro, e bine ca au inteles situatia, cei de la munca. pe Vladutu', dansatorul.
Adriana.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Am fost si noi ieri la pediatru. Am reusit sa facem si vaccinul. Ne-a dat tratament mai puternic pentru rinita (e a treia saptamna de nas infundat fara secretii).
Bumblebee, pentru dermatita atopica (SN are pe obraji si pe brate roseata si niste cosuri mici si aspre)ne-a dat urmatorul tratament:
- Calcareea carbonica ch 30 (remediu de baza)
- Silicea Ch30
- Pumon histamine ch 30
- toate cate 5 gr/ o data la trei zile timp de o luna, dupa care 5 gr./ o data pe saptamana timp de un an (remediile se iau in zile diferite)
Pt vaccin luam trei zile Thuya Ch9, 5 gr.de trei ori pe zi, timp de trei zile dupa vaccin.
crispro spune:
Asa de greu adoarme v, mai ales la amiaza. Acum inca nu doarme, e treaz de 6 ore! Ii e somn, casca, i se dau ochii peste cap, dar nu se lasa. Nici in brate, nici leganat. Daca nu il tin, se duce. Si nu pot sa-l las nedormit ca nu ne intelegem. Din orice ii zboara somnul. Daca isi vede mana, se gandeste sa aplaude. Daca imi vede mie un fir de par, vrea sa se joace cu el. Apoi imi baga degetele in nas/ ochi/gura. Daca ii spun ceva radeee. Ioi, ca tot cu plans se lasa somnul de amiaza de cateva zile.
Plus ca aseara ni s-a spart o conducta de apa, noroc ca eram in living si am auzit. Azi a reparat-o vasi si astept sa strang dezastrul, dupa ce adoarme pitzi.
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Oana, 1kg??. Saracutul Matei! Insanatosire grabnica si recuperare rapida
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Asa de greu adoarme v, mai ales la amiaza. Acum inca nu doarme, e treaz de 6 ore! Ii e somn, casca, i se dau ochii peste cap, dar nu se lasa. Nici in brate, nici leganat. Daca nu il tin, se duce. Si nu pot sa-l las nedormit ca nu ne intelegem. Din orice ii zboara somnul. Daca isi vede mana, se gandeste sa aplaude. Daca imi vede mie un fir de par, vrea sa se joace cu el. Apoi imi baga degetele in nas/ ochi/gura. Daca ii spun ceva radeee. Ioi, ca tot cu plans se lasa somnul de amiaza de cateva zile. Plus ca aseara ni s-a spart o conducta de apa, noroc ca eram in living si am auzit. Azi a reparat-o vasi si astept sa strang dezastrul, dupa ce adoarme pitzi. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cat de bine te inteleg. Asa e si SN. Mai noi tregem si jaluzelele exterioare sa se faca bezna in camera ca sa doarma la pranz.
histamina spune:
oana,incearca sa ii dai ceva papa hipercalorica si pune la loc.
oentru noi 300 de gr au fost un dezastru.nici nu vreau s aimi inchipui.ai grija la imunitatea strumfului.
cu somnul, adoarme noaptea intre noi,apoi e pus in patutul lui.la pranz insa tata ii face toate poftele. il adoarme dupa gatul lui ori numai in brate. pentru mine e f greu, pt ca am dubla hernie de disc.
dar ce sa-i fac bunicului?zic merci ca sta cu el.
aseara s-a dus singur in patut si pana sa vedem ce face,a a dormit.dar e caz rarisim.
cris, ce vaccin?
fetelor, el nu a avut nicio reactie dupa BCG. ce ar trebui sa fac?
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Am Fost si eu la vaccin cu radu. De data asta le fac la medicul de familie nu le mai cumpar, asa ca l-a intepat de doua ori. Si asta urla frate nu ca mara :))) In rest e bine, 6400gr 60 cm. In ritmul asta o sa aiba 10 kile la 5 luni Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
bravo mami!!!!!! Vezi ca lapticul tau e cel mai bun?.....Ce te mai ingrijorai ca nu ai suficient laptic si acum te miri ce frumos creste uriasul tau! Bravo mamica draga
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
puiutz_mic spune:
Bun gasit prietene dragi!
Paula, Crispro, Baby, Alice, Ilinca, Histamina va multumesc ca v-ati interesat de noi!
Iertare ca nu am mai intrat demult, am avut o perioada f.f. dificila. Stiu ca nu e o scuza, dar pur si simplu am cazut adanc in butoiul cu tristete si nu am putut reactiona altfel .
A inceput cu stresul cu tata cu problemele lui cu inima - pana la urma a ajuns la Iasi in urgenta si i-au pus stent, avea aorta principala cu stenoza 98%...dr. i-a spus mamei ca putea muri oricand...a avut noroc, Dumnezeu a fost bun cu el si cu noi, dar am trecut printr-un stres ingrozitor, ca plecarea la Iasi a fost amanata de cateva ori din cauza drumurilor blocate si stateam cu sufletul la gura pt. ca tata avea dureri toracice permanente, nu mai putea face nici cel mai mic efort...De cate ori suna telefonul imi era teama ca e mama sa-mi spuna ca a murit tata . In plus mai era si problema financiara, ca stiam ca stenturile nu se mai deconteaza de Casa de Asigurari, dar la spital la Iasi au aflat ca se deconteaza, dar numai daca le are spitalul cumparate deja. Din fericire le aveau, noroc ca era inceput de an, altfel probabil ca trebuia sa platim vreo 3000 lei pe un stent (cel mai ieftin).
In fine...s-a rezolvat, acum tata e acasa, dar viata i s-a schimbat complet. Deocamdata nu are voie sa faca efort, nu mai poate manca ce manca inainte de eveniment si mai ales nu mai poate fuma...asta e, sper sa se tina de acest regim de viata! mama e cu toate pe cap, inclusiv bunica cu Alzheimer...
Eu am cazut intr-un fel de depresie...pe langa problemele noastre zilnice de "supravietuire" a mai venit si problema cu tata. Nici macar nu puteam ajunge la el in perioada aceea din cauza drumurilor inzapezite, ma gandeam cu groaza ca ar putea muri si nu ne-am mai vedea, imi venea sa plang aproape tot timpul.
Sa zicem ca acum sunt mai bine, ma concentrez mai bine, mi-a revenit pofta de mancare. Nu ma mai plang si de restul problemelor ca are toata lumea probleme de acest gen, cu datorii, cu credite etc.
Pe Raducu tot nu am reusit sa-l aduc la scaune normale. A avut cateva zile de normalitate, dar apoi a revenit la kk moale. Medicul a ajuns la concluzia ca are o intoleranta temporara la lactoza (probabil in urma virozei pe care a avut-o la 1 an si 3 luni, care probabil i-a afectat si intestinul subtire distrugandu-i flora). Inca il tin pe regim, lapte fara lactoza si Protectis.
Crissy intrebai mai demult de proba de digestie - noua nu ne-a spus sa manance copilul unt, cartofi si carne in cantitati mai mari inainte de prelevarea probei... Medicul a zis ca e concludenta proba chiar daca copilul era deja pe regim alimentar, ca grasimi isi ia din lapte, branza de vaci, iaurt, carne mananca aproape zilnic, amidonul e prezent si in banane in cantitate destul de mare. proba de digestie i-a iesit chiar f. bine, nu are grasimi nedigerate in scaun, de aici doctorita a exclus posibilitatea intolerantei la gluten. L-am mai testat pentru paraziti si pentru alergie la proteinele din laptele de vaca. Toate negative. Doar ca au aparut frecventi clamidospori de Candida in scaun si rari chisti de Blastochystis hominis (e un parazit care e patogen numai daca nr. de chisti este mai mare de 5 pe proba examinata).
Dupa ce m-am mai documentat pe net am hotarat sa ii inlocuiesc lp-ul Humnana HN (care e doar partial delactozat) cu Milupa HN 25 si sa ii scot si branza de vaci din meniu, sa pastrez doar iaurtul. Mergem asa 2 saptamani si vedem daca se normalizeaza scaunul. Daca da, incep sa ii reintroduc treptat legumele pe care nu i le-am mai dat (dovlecel, ardei gras, verdeata, broccoli, fara cartofi si rosii deocamdata) si daca reactioneaza bine incep si trecerea la laptele cu lactoza. Daca e ok si cu asta, voi incerca apoi cu fructe crude (mar prima data si apoi restul). offf...e drum lung.
Am vazut cu parere de rau ca sunt multi delfinasi si cateva mamici bolnaviori. Le doresc la toti insanatosire grabnica si recuperarea kg pierdut (Matei)!
Nu am citit rand cu rand capitolele din urma asa ca nu sunt la zi cu toate evenimentele... Sper sa le pot recupera cumva si cu ajutorul vostru!
Michelle felicitari pentru bebelina! Si eu, ca si Rody, te vedeam tot mami de doua fetite!
Va imbratisez cu dor si va multumesc ca existati! O sa fac tot posibilul sa intru regulat pe forum, desi Raducu vrea tot timpul sa ma joc cu el sau macar sa merg dupa el prin casa . E innebunit dupa TV si calculator, ar sta numai cu ochii in astea! Abia astept sa se incalzeasca vremea mai bine ca sa stam mai mult pe afara, poate uita de TV!
Hai ca am scris un roman aici...scuze si sper sa revin mai tarziu daca am timp.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Baby felicitari mami draga pentru bebelina! Sincer nu mai stiu daca ti-am spus cand ai aflat, imi joaca memoria feste serioase in ultimul timp . Asa ca mai bine ma repet.
Am citit si ca ai avut sangerari si ca acum sunteti bine! Ma bucr tare mult!
Le doresc tuturor noilor gravidute sa ajunga cu bine la termen si sa aiba copilasi sanatosi!
Adriana felicitari pentru Natalia! Te inteleg tare bine cu depresia, eu nu am bb2 dar am o caruta de alte chestii pe cap...Daca te poti elibera 1-2 ore pe zi sau macar la 2-3 zile e tare bine, eu din pacate nu am posibilitatea, nu am cu cine sa-l las pe Raducu.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!