Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

i-am dat mesaj lui Puiutz ca deja se ingroasa gluma...Nu a mai scris de mult...Sper sa fie cu totii bine

Mai dar ce de delfinasi bolnaviori.... si sanatate multa ca vine primavara si trebuie sa fie in forma pentru alergarile din parc....

Crispo ce nasol ce te solicita la munca mai devreme....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
a vomat intre timp iar dupa a cerut apa, am incercat sa ii dau numai o gurita dar plangea daca nu ii dadeam cat voia.
acum a adormit iar ...astept inca o ora sa vad cum se prezinta si plec la pediatru.

sper sa nu fie enteroviroza desi dupa ce spui tu seamana

Victo si la noi a nins azi noapte...nici un semnd e primavara

Michelle felicitari mami, sa ai o sarcina usoara si de acum inainte si...asteptam barza cu micuta printesa

Matei a slabit 1 kg ma doare sufletul cand vad cum ii atarna hainele pe el...se vede atat de tare ca a slabit
ma consolez ca nu a mai facut febra

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Puiutz a raspuns...A spus ca a avut o perioada mai dificila...promite ca azi ne scrie cate ceva ...ne imbratiseaza si ne iubeste....si ne pupa

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, am notat medicamentul, mersi! Deocamdata mergem cu eridiarom, sa vedem. Oricum, tb sa imi fac o lista de homeopate si cand ajung la cluj sa imi iau. In zalau nu sunt. Ma gandeam sa imi deschid eu o farmacie numai cu homeopate. Dar imi tb farmacist, deci salar lunar mai mare decat unui simplu vanzator. Plus ca homeopatele is ieftine, nu stiu ce profit aduc ( sau cat ar tb sa vinzi sa aduca prifit). Plus ca homeopatele se iau la rec unui medic homeopat- noi nu avem in zalau. Si putin probabil sa intre omul sa intrebe ce aveti de durere de cap...

Victo, bravo mami frumoasa, ca te/ai gatit, ca te simti bine. Sa ai o zi frumoasa azi!

Oana, offf, nasol ca a mai si slabit Matei, mai ales ca nu era in categoria grea. Dar lasa ca pune la loc. Si vlad are vreo 11 kile, 11 juma, depinde cum mananca. Dar mi se pare ca arata f bine, nu e slab. Chiar ieri ma uitam pe un grafic si e bine

Iuliana, bine ca ai luat legatura cu Puiutz. Ma bucur ca e bine. Multumim!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Oana, offf, nasol ca a mai si slabit Matei, mai ales ca nu era in categoria grea. Dar lasa ca pune la loc. Si vlad are vreo 11 kile, 11 juma, depinde cum mananca. Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Matei avea doar 10,500kg
acum are cu 1 kg mai putin

EDIT e greu cand te gandesti ca trebuie sa te intorci la munca nu-i asa?!? mai ales ca imi spuneai ca si tu ai un program infernal de lung

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

feteleor,
strumf nu s-a trezit pana la ora asta. de obicei pana in 9.30 era sculat.
azi noapte s-a trezit ca d eobicei.
respira, ok, nu are febra, a gemut de cateva ori.
ce sa fac????????
niciodata nu a mai dormit asa de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

http://www.qbebe.ro/copilul/sanatate/tabelul_dezvoltarii_copilului_de_la_0_la_3_ani:_greutatea_si_inaltimea - asta e graficul.

Da, nasol cu mersul la munca... Mi-e groaza de numa. Oricum, nu ma duc mai repede ( doar in trecere mai merg sa invat), dar apoi o sa imi caut altceva, cu program pana la18, maxim, chiar daca pe bani mai putini. Sper sa si gasesc, ca la noi chiar e mic orasul...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

eu sunt acasa in CM
am de lucru si m-am pus in pat cu laptopul sa studiez cateva contracte la un moment dat imi suna telefonul...Matei mi-a auzit vocea si a venit direct in dormitor, eu apropiasem usa...s-a catarat in pat in bratele mele...si nu mai vrea sa plece

lasa-l in pace Nicoleta...poate recupereaza acum...va fi dat programul peste cap, asta e
...si Matei ieri s-a trezit la ora 7 apoi a adormit dupa ce a baut laptele pe la ora 9,30 cu greu, atat de obosit era....si a dormit pana la 13.30

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nu am mai ajuns la medic ca nu a mai vomat.are deja 2 ore.
a baut multa apa...nu vrea sa manance dar bea apa. am reusit de i.am dat un sfert de banana , tot e buna si asta.

Ooana eu sper din suflet sa nu ii fi priit ceva ce o fi mancat ieri...
febra nu are, diaree nu, activa e, nazbatii face

imi pare asa rau ca a slabit Matei :( ....dar va recupera el si ii va ajunge pe toti din urma

Crispro la fel si voua si la toti delfinutii bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am Fost si eu la vaccin cu radu. De data asta le fac la medicul de familie nu le mai cumpar, asa ca l-a intepat de doua ori. Si asta urla frate nu ca mara :)))
In rest e bine, 6400gr 60 cm. In ritmul asta o sa aiba 10 kile la 5 luni

Mergi la inceput