Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Doamne ajuta sa fie bine Sa ne spui imediat vestea buna si sa ne faci cinste pentru noul job al sotului Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 15+ |
tinem pumnii!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
nici febra si nici cicatrice post vaccin.nu a avut niciun fel de reactie, nici macar un semn, nimic.
ce papa strumf acum si e incantat:
blenduiesc avocado cu cas f putin sarat.e innebunit si e f hranitor.
pasta de cas cu samantana
caramele facute in casa
amestec de cereale, seminte de tot felul, cu miere
supa consome hipercalorica:
3 cartofi medii, 100 de gr carne gaina de tara, o ceapa mica, 1 dovlecel(ultimul a fost amar),2 -3 buchetele de conopida sare,ulei de proumb presat la rece, 1 lingura, 1 litru de apa. se fierbe totul circa 30 d emin, apoi se scot ceapa, conopida si dovleceul.bleduiesc cartofii cu carnea si amestec cu seama ramasa. s eface un consome extrem de bun si de care strumf e incantat.
astea sunt retete pt copilasi care nu asimileaza,care nu au pofta d emancare. 150 d eml de consome echivaleaza cu cca 400 de ml de ciorbita/supita.
raportul trebuie sa fie intre 1/3 si 1/4, 1/5 doar in cazuri extreme.eu am folosit doar o data 1/5.
ce inseamna asta:ca daca ia o lingurita e ca si cum ar lua 3, respectiv 4 dintr-o mancare ce e caloric normala.
repet e pt strumfisori cu probleme.
bumblebee spune:
V se trezeste la 7 dimi si adoarme pe la 14. A avut aproape 2 saptamani cand a dormit mai linistit, dar iar am luat-o cu cel putin 3 treziri pe noapte in niste urlete . Mi se pare alba gingia, dar parca prea indepartata de premolari .
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Cris2010 spune:
Puiut. Doamne ajuta sa fie bine cu tatal tau si sa dati de cap cu problema lui Raducu.
Cris2010 spune:
Histamina, parca imi aduc aminte ca au fost fete care au refacut BCG-ul, pentru ca nu au avut nici un semn (cicatrice) de la vaccin.
edit: cel mai bine te lamureste pediatrul
Cris2010 spune:
Mamici, cele care dati vitamina c la delfinasi, de care le dati? Eu am dat Vitamina C Natural (era produsa in Egipt), dar acum nu se mai gaseste.
Alice_Elena spune:
puiutz, sanatate multa tatalui tau. stiu ca e greu dar incearca sa ramai optimista, cu toate. nu te ajuta cu nimic sa iti faci tot felul de ganduri. va pup pe toti
histamina, nici marei nu i-a aparut cicatricea. am vorbit cu neonatologul de la regina maria si cu pediatra ei, amandoua au spus sa nu imi fac probleme ca o data facut vaccinul e bun facut, chiar daca nu are semnul. daca vreau sa stau linistita sa ii fac IDR-ul. nu i-am facut si nici n-am de gand:)
crissy, stiu ca a avut aceeasi "problema" cu Bea.
va multumesc ca m-ati incurajat cu alaptatul
baby78 spune:
Alina cum esti mamica cu buricul? Esti vindecata complet la operatie?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+