Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
histamina spune:
multam fain.
am emotii imense pt sot.
tot ce se producea in egipt ca medicament lipseste din motive de lovitura de stat/revolutie sau ce a fost la ei.
eu traiam cu hemisuccinatul de la ei,ca era de 100 de mg si imi faceau si in muschi,ca dispar venele imediat, 300 o data. cel romanesc trebuie dizolvat o fiola in alta fiola si am nevoie de 24 de fiole pt 300 de mg si e imposibil sa rupi atatea fiole,sa le amesteci si pacientul sa mai fie viu.
am un stoc in casa ,dar sper sa isi revina.
puiutz_mic spune:
Fetele, multumesc de gandurile bune si sustinere!
Histamina, sunt alaturi de tine, mult noroc sotului la interviu, eu cred ca va fi angajat!
Alice, asa e, nu ajuta chiar cu nimic gandurile negre, dar e destul de greu sa le alungi din minte. Dar nu imposibil
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
lauri_ca spune:
Histamina, multumesc de retete.Succes sotului la interviu.
Am uitat sa-l pup pe Raducu de Alice cel papacios.
histamina spune:
fetelor, ce bine ca sunteti.
ma scuzati ca imi vars emotiile aici.
scuze.
ar fi rau sa nu se angajeze,pt ca are un inceput de depresie si nu stiu cum ar scoate-o la capat, oricat il sprijin eu.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena cris, eu i-am dat vitamina c kids de la fiterman Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Si eu tura asta nu am mai gasit vit C Natural si am luat vitamina c kids de la fiterman
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
crissy77 spune:
Dada, Beatrice nu a avut cicatrice, de aia am si intrebat. Pe noi pediatru nu ne-a lamurit, noi am refacut in octombrie, dupa multa umblatura.
histamina, intai trebuie sa mergeti la un cabinet de pneumologie (noi am fost la TBC) sa va faca IDR (se face pe mana stanga, subcutanat; rezultatul se citeste dupa 72 de ore de la vaccin; daca nu are reactie inseamna IDR negativ deci trebuie refacut BCG).
Dr. pneumolog la care am fost noi a zis asa:
- BCG se reface de obicei la 6 luni dupa vaccinarea din maternitate (asta in cazul in care nu ramane cicatrice); noua ni l-a facut la 1 an si 2 luni dupa
- e posibil copilul sa aiba anticorpi chiar daca nu are cicatrice (de aia face IDR)
Pe noi ne-a plimbat de la pneumologie la medicul de familie, apoi la maternitate-neonatologie, apoi la pediatrie si de acolo din nou la pneumologie. Pana m-am saturat de umblat si s-a dus Stefan la DSP (Directia pt sanatate publica - sectia vaccinari) si acolo l-au lamurit, a doua zi au si trimis vaccinul la Humor.
Cris2010 spune:
Pentru DA ne-a mai dat crema Trixera. Inainte am folosit balsamul lipikar de la La roche-posay si gelul de dus, dar nu ne-a ajutat deloc.
Eu, insa, as vrea sa incerc exomega, Alice, parca la voi a functionat bine. Ati folosit crema sau balsamul???
Baby, si mie s-au oferit sa-mi dea de la fiterman, dar am zis sa ma interesez un pic si aici.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
eu la marius nasta nu ma duc nici moarta.
incerc sa vb sa vad cum fac la un medic pneumolog pe care il stiu.
cred ca am dat jos 1 kg azi.
noi pt DA am folosit de la aboca,fara niciun succes. fff bine ii merge cu Lipikar, Surgras de la La Roche Posay.