Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce fac treaza la ora asta? astept sa se mai spele inca o data camasile

din ciclul "minuni" alaturi de comorile noastre...azi am pus la spalat camasile de birou (de culoare deschisa, albe, bleo, nu altfel) cu ...o culoare neagra de a lu' fiu-miu. de care tocmai intrebasem cu vreo ora inainte, unde o fi?? ei bine, in masina de spalat

trebuie sa am o discutie cu bona apropos de asta

ei...deci, dupa cum spuneam, cand sa le pun la intins, pe fiecare camasa aveam cateva pete negre. norocul mare e ca a fost o culoare de calitate, rezistenta, washable deci recomand cu caldura culorile de la melissa & doug

indiferent de ce faci, culoarea rezista culoarea (creionul adica) era intreaga si frumoasa dupa ce a trecut printr-un ciclu de spalare de o ora jumate...

ma duc sa vad rezultatul unei noi spalari, cu vanish adaugat....mergem la cumparaturi sau nu?

va

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Hop si noi...cam rar, ce-i drept, dar voi sunteti asa dragute incat nu ne uitati si nu ne stergeti din lista.
Offf multe as avea de povestit, dar nu-i timp. Va citesc, vad poze, ma bucur pt.gravidutele noastre, ma intristez pt.delfinasii bolnaviori, nu prea am timp asta-i problema si va rog sa ma scuzati. Noi suntem bine,crestem, papam, dormim, avem si ceva dintisori si una bucata maseluta. Stim unde-i nasul,urechea,ochii,gura si cum ne cheama : "DIDI"..Cu laptele nu ne impacam deloc. Nu-l vrea pur si simplu. Sper sa fie o chestie care sa treaca. Il mananca doar in combinatii: cu orez, cu gris, cu cereale.
Despre mine n-are rost sa va impui capul ca sa va doara. Dupa cum bine stiti eu lucrez inca din prima luna dupa ce am nascut, asa ca, se subintelege restul.
Pa..Va pupam si va iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

spuneam ca am uitat cum e sa te trezesti noaptea?!
de o ora suntem treze de zici ca e dimineata la noi in casa. a inceput sa vomite in somn, nu avea nimic in stomac dar mai mult sa speriat si sa trezit de tot. i-am dat o gurita de apa dupa jumate de ora dar a varsat-o si pe aia si inca putina mancare de dupamiaza pai avea mai mult de 12 ore de cand mancase ce a dat afara acum...
in fine...acum astept sa i se faca somn.

Nela te ! chiar iti ducem dorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata

tanti, bambo, Elise se incadreaza in grupa celor care nu au implinit 7 ani pana la 31 aug 2012 dar termina grupa pregatitoare, m-am linistit.

ilinca, la noi a nins toata noaptea, avem strat generos de zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ce noapte ...am ochii impaienjeniti de somn.
Andra a vomitat la 30 de min pana acum nu varsa decat saliva si sucul gastric ca altceva de unde.... acu 20 min sa ridicat in fundulet si cerea papa, m-am dus la bucatarie sa ii dau ceva dar a vomat intre timp iar dupa a cerut apa, am incercat sa ii dau numai o gurita dar plangea daca nu ii dadeam cat voia.
acum a adormit iar ...astept inca o ora sa vad cum se prezinta si plec la pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Da chiar ca sunt multi bolnaviori :(

Mycya, sanatate multa Andrei!

Noi cu diaree, scaune f apoase, de ieri- de la antibiotic. Suntem pe papa de regim si eridiarom. Offf!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

In primul rand, pupam delfinasii bolnaviori si mamicile!
In al doilea rand, dam cafeluta ca sa ne trezim mai bine si sa facem treaba :).
Si Cristi a fost cu treziri azinoapte, eu nu l-am auzit de la inceput, in schimb s-a dus si l-a luat sotul, l-a adus in pat, s-a frecat copilul, l-a dus inapoi...frichineala iar, urlete,l-am luat eu pana la urma si m-am dus cu el in alta camera, unde s-a culcat in capul meu, incolacit, dupa vreao juma de ora de frecus.asa ca somn, nema.
mai tarziu ma duc sa iau flori pentrtu serviciul sotului, vreo 20 de floricele..distarctie maxima, macar ies din casa, vine socrul sa ma ia :D.
Michelle: sper sa va prind din urma :D

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, vrei sa iti zic ce am luat noi pt diaree? ca eridiarom nu avrut.iti scriu oricum- podophylum.
mie de regula Nitu imi da Ch 15 sau CH 30.

azi merg cu Mihai la Stefan la gradi o ora, ca au ziua prieteniei :) sa vedem cum s-o descurca.

bambo, eu de 1 martie dau martisor, de 8 martie buchetel de flori.

ooof..acum vad ca si la noi a nins asta noapte! si eu tot ma pregatesc sufleteste sa ma imbrac in rochii..dar friguroasa cum sunt, tot in blugi ma imbrac.:)

m-am machiat, parfumat..sunt sarmanta aujourdhui :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sanatate delfinasilor bolnaviori!
stiu ca ORS de la Hipp e f bun in scaune diareice cu varsaturi.

a papat toata noaptea.
l-am tuns cheliuta si acum regret.sunt o mama obsedata,recunosc. am tot timpul in cap imaginea copiilor d ela oncologie,rasi in cap. am cosmaruri noaptea.cred ca sunt nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

Laurika multumim de cafea Si la noi e o vreme groaznica dar sunt mai bine dispusa azi ca e mama la noi. Imediat plec in oras sa cumpar printre altele martisoare pentru colegele sotului

Victo bravo tie ca esti sarmanta ca azi e o zi speciala, o intalnesti odata la 4 ani

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput