Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
ochidut spune:
Tanti, La Multi Ani!!!
Michelle, felicitari pentru bebelina
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Va salut si eu, nici nu stiu daca am intrat azi sau nu. Nici eu nu is in cea mai buna stare... cred ca vremea e de vina...
Am mers totusi azi pana la munca, m-au chemat de la 1 mai. Le-am zis ca nu pot, ca stau pana in iulie, ca asa mi-am facit planurile- adica mama si-a luat deja bilet pe mijlocul lui mai, vrem sa mergem in vacanta, ca apoi nu mai am liber, apoi din iunie Vlad la cresa, pana se acomodeaza. Eu intre timp, cat e V la cresa , merg la munca sa invat. Si din iulie incep. Oricum, financiar e mai bine acum, iau mult mai mult decat daca as munci. Si le-am zis ca nu. au inteles motivele. Asta e...
Michelle, bravo mami pt fetita!
DEnisa, ce greu cred ca e in spital. Poate va lasa maine daca se simte si Carla mai bine. Doamne ajuta! Iti multumesc mult, mult de tot de medicamente, azi le-am primit! Esti o draguta!
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
am adormit si eu "energizerica" mea
nu stiu ce a avut astazi....nu am vazut-o niciodata asa energica se catara efectiv peste tot, sarea unde apuca, arunca cu tot ce apuca, m-a tras de par , pantaloni, ma piscat....uoff ...nu stiam ce sa ii mai fac. bine ca a adormit repede si imi pot trage sufletul...
azi am mers iar la sala.... dar... am stat numai 20 de min
nu ii place deloc de o doamna de acolo...nu stiu de ce...
cand am luat-o in brate ( ma chemase una din doamne ca iar plange) se uita la doamna aia asa cu frica si jale... nu stiu daca era de frica ca o ia de la mine ori sa fie altceva....
vom face o pauza 2 saptamani si apoi am sa incerc sa o duc pe tura cand nu va mai fi acea doamna sa vad daca e chiar ea cauza...
eu ma bucuram mult pentru ea ca are cu cine se juca, dar de e asa nu o mai duc...
eu ma voi duce seara dupa ce o culc...spre norocul meu e deschis pana la 12 noaptea
Victo spune:
hello..pe final de zi.
vine vine priiimavara imediat.
astept martisoare de la baietii mei.:)
crispro spune:
Nu stiu ce primavara vine ca la noi ninge tare!!! baaaai, nu se mai termina cu frigul si ninsorile?? Chiar o iau razna.
Noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Bumblebee am o prietena care exact chestiile astea mi le povestea de baietelul ei. Am s-o intreb sa vad exact remediu ce l-a primit,acum e ok.
Crispro cu cea mai mare placere.Sper sa va fie de folos!ai grija la pasta de dinti,FARA MENTOL!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Eu am febra 38,ma simt in ultimul hal,iau remedii naturiste sa vad pana cand. Am pus o ceapa in salon pt microbi, plamani etc....miroase de innebunesti,noroc ca[...] colega e de acord,asistentele cand vor intra dim vor lesina ,dar nu ma intereseaza.
Michelle am uitat sa te felicit pt fetita!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Mycya spune:
si eu astept primavara cu mare mare drag.
aici nu mai e strop de zapada si temperaturile sunt destul de ok in weekend cica vor depasi 10 grade
bamboletta spune:
Crissy- daca nu ti-au zis nimic de la gradinita nu cred ca are nevoie de evaluare...mai ales ca face grupa pregatitoare...vad ca si tanti ti-a raspuns si zice ca nu are nevoie Elise de evaluare fetele
Daca tot vine primavara...ce luati de 1-8 martie doamne pt la cresa,gradi,scoala ?
multa sanatate bolnaviorilor
n buna delfinariu