Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

De Puiutz mai stiti ceva? Ceva s-a intamplat caci ea daca nu scria zilnic tot intra la 2 zile....

Nici Gabi nu a mai scris nimc de Paulica fara frica......

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

nu cred ca ne lasa maine acasa inca nu stim,tratament mai luam ca e nasol gautl si limba. Plus ca simt ca ma ia pe mine,ma simt horror,nu stiu ce ma fac cu pitica daca voi fi varza,ca efectiv nu am cu cine sa o las.
Plus ca azinoapte ne+a mai venit cineva in salon,un baietel tot asa de 1,7 luni ce urla intruna nu de durere ci de isterie mai mult si ca nu se ocupa de el,nu il baga in seama mama,nu se joaca,normal ca urla ca se plictiseste,plus ca are febra saracul.deci somn va dati seama cum

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nici puitz, nici btz ovi nu au mai scris.

carnea de porc este singura ce contine diaminoxidaza,enzima ce descompune histamina,adica lupta impotirva alergiilor mediate de hiostamina(stranut,rinita,urticarie etc).

strumf isi mai infige coltii in carnita d eporc,incerc sa-l tin departe,dar vocea genetica isi spune cuvantul:eus is tati mancam numai porc.
eu am colesterolul rau 164,iar cel bun 14, trigliceridele 58.

denisa, de asta eu nu suport siptalul. e groaznic si te inteleg perfect. cand sa adrmi, incep urletele...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Tanti, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Michelle, felicitari pt. fetita din burtica!
Am vazut poze si filmulete cu Vladut, Antonia, Bianca si printesele Adrianei. Ii pup pe toti ca sunt niste dulci.
Adriana iti doresc multa putere si rabdare sa treci peste inceputul asta mai greu. Poate o discutie cu un psiholog sau macar cate o ora de relaxare ti-ar prinde bine.

Fetita mea draga se culca de o saptamana dupa 00:30. Ora de trezire e 9-10 de un an, dar ora de culcare a fost pe rand 21-22 in primavara, 23 in vara, 23:30 in toamna si mai nou 00:30 sau mai tarziu. Aseara a acceptat sa mearga la culcare pe la 00, am pus-o in patut, ppupici, suzeta si m-am dus sa ma pregatesc si eu. Cand am intrat in dormitor dupa jumate de ora era in picioare, vesela nevoie mare. Am luat-o in pat cu noi, dupa vreo jumatate de ora in care m-a calarit, am pus-o in patutul ei. Nu stiu cand a adormit ca eu am adormit inaintea ei. Ziua nu o las sa doarma mai mult de 2 ore, chiar nu stiu ce sa-i mai fac sa doarma si ea la o ora mai rezonabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bambo, m-ai bagat in ceata... Elise implineste 7 ani pe 3 decembrie 2012... O fi vorba de cei care nu au facut grupa pregatitoare? Eu am intrebat-o ieri pe educatoare cand va intra Elise la evaluare, educatoarea mi-a zis ca la ei la grupa nu exista copil care sa se incadreze in criterii (in GH s-au facut ieri evaluarile, am crezut ca in toata tara e la fel).

Pe 2 martie se afiseaza la scoli listele cu elevii arondati la scoala respectiva (intre noi fie vorba, Elise e inscrisa neoficial din mai 2010, am fost la invatatoare cu un buchet de flori, copie dupa certificat si cerere de inscriere).

michelle, eu imi aduc aminte ca la sarcina cu Bianca ai avut carucior albastru cateva saptamani bune asa ca inca nu imi dau cu parerea legat de nume.

De o saptamana avem un canin, il asteptam si pe al doilea sa sparga. Deci e a treia tura de diaree+febra+muci care coincide cu aparitia unei noi categorii de dinti (la primul incisiv, la primul premolar, la primul canin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De cand ma tot tin sa va zic. De fapt cred ca v-am spus in urma cu vreo luna (cam asa) ca V are niste pete pe abdomen/piept. Ii scosesem peste/banana/ou si altele mai alergene. I se estompasera, credeam noi ca de la crema de galbenele. La baie oricum se irita destul de tare, i se inrosea pielea de la gat la linia chilotului si pe laterale, dar nu si pe spate (de fapt mult mai putin vizibil).
Am reintrodus oul, doar galbenusul si iar i-au aparut niste chestii, uff, nici nu stu cum sa le descriu mai bine, iritatie, piele f uscata, din nou, doar partea din fata a trunchiului. Am pozat, dar nu se vede cum trebuie in poza.
M-am gandit sa l duc la alergolog, dar mi-e teama ca incepe cu niste chestii mai greoaie si nu imi doresc acest lucru.
Oare homeopatul poate ajuta in astfel de situatii?
Nici nu stiu daca au ce sa-i faca.
Nu stiu de unde si pana unde a ajuns sa dezvlote reactia asta, (cum s-o numi ea, dermatita pe fond alergic, urticarie, care inca se vede, pilea este inca f uscata si sambata i-am dat galbenusul). Toate alimentele au fost introduse la timp, mai debraba mai tarziu cu unele, in niciun caz mai devreme. Nu l-am indopat cu absolut nimic, adica a mancat de toate (permise) in limite. Nu pot spune ca are un sistem imunitar f fragil, adica o viroza/luna nu mi se pare suficient ca sa-l cataloghez ca fiind sensibil..

Ca mi-am adus aminte. V are 5 mese.
MDJ LC (lapte de capra) cereale
Gustarea de fructe
Pranzul, un singur fel de mancare, de regula un fel 2
Gustarea de seara, legume, sufleu de brocoli/conopida, iaurt, branza cu ceva
LP

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

la noi mesele azi sunt cam asa:
7.30-8 300 ml lapte vaca
10.30.11 2 pere+1 banana +1 sandwich
16-16.30 ciorba de vacuta cam 150-250 ml
19.30-20 mamaliguta cu branza sau 1 iaurt+1 banana
22 300 ml lapte vaca

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee m-am mai plans si eu pe aici de astfel de iritatii( adica i se usuca pielea f tare). Andra face si acum daca o dau cu crema pe corp sau ulei, asa ca eu nu o mai dau deloc cu nimic ....am incercat cu mai multe creme pentru dermatita si degeaba. ea se mai inroseste sub brate dupa ce transpira tare ( in zilele agitate ), dar o dau cu pudra sa aiba pielea uscata si ii trec in 2-3 zile, crema nici nu mai incerc ca face niste rani de ma trec fiori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor va multumesc mult pt urari

crissy77 intra la evaluare decat cei care nu au implinit 6 ani pana la 31.08 si cei care nu au facut gr mare sau pregatitoare

La Elise nu este nevoie de evaluare am inteles ca este la gr mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

vin si eu la apel. V-am tot citit dar n-am chef de scris ca nu prea sunt in apele mele. Deja ma gandesc cu groaza ca vine vremea sa ma intorc la serviciu, serviciu care nu ma incanta deloc si nu prea sunt sanse sa gasesc altul mai bun in vremurile astea. Am tot sperat ca vine bb2 si mai raman un an acasa si apoi vedem ce va mai fi, dar vad ca bb nu vrea sa vina asa ca nici nu mai incercam deocamdata. Cam astea probleme existentiale le am, stiu ca sunt nimic pe langa ce greutati au altii dar no, incerc sa imi revin

Vad ca e plin de delfinasi bolnaviori Sper sa se faca bine repede

Michelle felicitari pentru caruciorul roz. Ce frumos va fi cu doua fetite apropiate ca varsta. Parca vad ca vor fi cele mai bune prietene

Bumble tare-s nasoale alergiile astea, eu as incerca sa vb mai intai cu homeopatul. Poate se rezolva ceva asa. Ati incercat sa puneti tarate in apa de baita, ca am inteles ca ajuta mult la hidratare.

Tanti, La Multi Ani cu sanatate si iubire!

Adriana e foarte frumoasa printesa ta mica (si cea mare dealtfel) Iti doresc multa rabdare si putere, sunt sigura ca vor trece si momentele grele!

Cris ce drag mi-a fost Vlad in filmulete Imi venea sa-i pap burtica marelui dansator. Eu cred ca-s firesti obsesiile astea si incet-incet vor trece. Victor are in top acuma melodia "Un motan cat un pisoi" M-a inebunit azi cu cat a cerut "tanul, pam, pam"

In alta ordine de idei asa m-am saturat de vremea asta, azi n-am iesit din casa ca era vantul prea puternic pentru mucosul meu. Toata casa imi era intoarsa, V n-are rabdare sa se mai joace cu nimic, fuge dintr-o camera in alta, maraie din orice, plus ca atat a trantit cu diverse ca a venit vecinul de jos Bietul de el - un mosulica - probabil e satul de mult, dar azi a fost picatura ce-a umplut paharul

Si eu ma gandesc sa nu se fi intamplat ceva cu puiutz ca trimitea sms-uri si cand n-avea net. Cele care aveti nr. ei poate-i trimiteti un mesaj sa vedeti cum e?

Crissteo da-ne un semn, sper ca sunteti bine!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput