Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Crissy, in ce consta evaluarea?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Asta era si curiozitatea mea, poate ne lamureste bambo ca Elise nu s-a incadrat in categoria celor evaluati, astept cu nerabdare ziua de 2 martie sa o regasesc pe listele de la scoala, am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
strumf e cheliuta. l-am tuns la 0, pt ca ii tanspira rau praul.isi mangaie cheliuta ,spune parul si ridica din umeri.cheliuta are ochii si mai mari,desi nu credeam ca se poate asta.
s-a culcat la ora 1, intre noi,evident, cu mami masandu-l pe tot corupul si mai evident.

apropo de testari strumfi.
mama ne-a dat la gradi la 5 ani ,pe mine si pe gemanuta mea. dupa 2 luni sor-mea avea 10 pe linie, eu 4 pe linie. 2 educatoare tembele i-au spus mamei sa ma retraga ca-s retardata.nu ma pusesera sa fac nimic, nu ma intrebau niciodata nimic,ma puneau intr-un colt.aveam vreo 10 kg si un metru si un pic.
mama m-a retras,ce sa faca. la 6 ani la scoala,dar,aveam 11 kg, directoarea a zis ca ii e frica sa ma primeasca,avea evaluarea educatoarelor si i-a spus mamei sa ma scuteasca pe retard. nimeni insa nu s-a obosit sa vada ca plodu stia sa scrie si sa citeasca, nici macar mama.
bun.
m-au dus la comisie.tin minte si acum o masa lunga,lunga cu multi dr.era in 1980.mi-au dat niste cuburi sa le potrivesc fetele, dar le-am lasat, m-am dus tinta la raftul cu carti si le-am spus:nu vreti mai bine sa citesc povestea?
au facut-o pe mama cu ou si cu otet,pe educatoare nu mai spun.

pt mine faptul ca numieni nu a avut incredere in mine, in afara de bunica,m-a facut sa vreau sa inving,sa le arat eu ce pot.
sunt un caz fericit.puteau sa ma demoralizeze pt totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi ANi, tanti! Sanatate si iubire iti doresc!

michelle, felicitari pentru bebelina. E super ca stiu ca asta iti doreai, in plus cred ca ai tot ce iti trebuie de la Bianca.

denisa, uf! nasol cu spitalul. Iti doresc sa va reveniti cat mai repede!

un pup la mamici

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumim de felicitari

laurika - hai, te asteptam din urma.
Si pe tine, ilinca!

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am fost la doctor, totul e bine, am updatat si semnatura

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

deci bine te vedeam eu mami de doua fetite . nume? idei?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Rody, momentan ne gandim la Clara, stiti voi de ce Sa vedem al doilea nume, ce merge. Poate Ioana?
Oricum lista ramane deschisa, astept si propuneri daca aveti

Deja ma vad cu o fata blonda si una bruneta haha

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Felicitari Miha! La prima sarcina, schimbam impresii, sper sa facem asta si la a doua. Mai ales ca diferenta e la fel de mica.

Sugestii pentru nume si eu vreau!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sfnta Clara e sarbatorita la catolici pe 11 aug,este si nume de regina.
are si un ordin calugaresc,cel al clariselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, felicitari pt bebita!
Eu sunt topita dupa numele: Otilia, Bianca (nu se mai pune).

Nicole, succes sotului!

Denisa, gata mami, maine acasa!

Crisu, asa de tare mi-a placut de Vladut cu BaBA lui.
Si V e disperat dupa muzica, ma tot trage de mana si-mi spune POCU (aparatul la care ascultam muzica e un pucelus).
Are asa multe cantecele la care stie ce sa mai cante la refren. Sa ne lamurim, alea cu animalute, tic-tac si mai tine ritmul la altele.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crissy- tu de abia ai aflat de evaluare psihosomatica...eu de cand ma stresez cu ea mi se pare pierdere de timp si stres, evaluarea a inceput de pe 20-29 februarie...de asta ma miram de unde stiai ca noi am fost ieri

Pt a fi evaluati a trebuit sa facem dosar pt evaluare,certificat de nastere,buletin parinte care merge cu ea,adeverinta de la medicul de familie ca e apta pt a mearge la scoala,cerere scrisa de catre parinti pt evaluare...

La evaluare merg copii care nu au impliniti 6 sau 7 ani pana pe 31 august 2012,cei care au implinit 6 ani sau 7 ani nu au nevoie de evaluare pt inscriere.

Pe toti ii intreaba cam la fel:
-cum ii cheama
-cati ani au
-daca merg la gradi si in ce grupa merg
-zilele saptamanii
-anotimpurile,in ce anotimp suntem si cum il recunoastem
-in ce luna suntem si in ce zi
-i-au pus niste creioane colorate in fata sa spuna culorile,sa le numere,i-a arata o carioca a intrebat-o ce e,dupa i-a aratat mai multe carioci si ea trebuia sa raspunda.
-care e mana stanga si care e dreapta
-a pus-o sa-si scrie numele,sa recunoasta litere din alfabet
-sa numere pana la 10
-sa-si atinga cu degetul mare celelalte degete

cam astea imi aduc aminte acum s-a descurcat bine...la inceput s-a incurcat putin la numele de familie si la stanga-dreapta in rest a raspuns bine...deci din toamna mergem la grupa 0.

La voi deja au inceput inscrierile?noi tot am fost la scoala si pe 5 martie ne-au spus sa venim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna, fetelor!

Felicitari pentru bebe fetita, Michelle! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen! Ca nume pt fetita mie imi place Ilinca.

In legatura cu mancarea. Eu am decis sa ii dau si carne de porc de cand am auzit peste tot ca e mult mai indicata decat cea de pui, plina de hormoni. Am si exemplu clar. O cunostinta (cu ceva probleme de sanatate) s-a dus sa isi recolteze analize si cand i-au iesit rezultatele, dr s-a mirat de numarul foarte mare de hormoni din organism si a intrebat-o ce mananca. Cand i-a zis ca de regim, adica numai pui, dr a zis cae clar de la puii de cumparat.
Bineinteles ca nu ii dau porc in fiecare zi, dar alternez cu vita, peste, pui. Si mai avem si zile fara carne, doar cu ou.

Acum ne ducem sa papam si apoi nani.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

In legatura cu mancarea. Eu am decis sa ii dau si carne de porc de cand am auzit peste tot ca e mult mai indicata decat cea de pui, plina de hormoni. Am si exemplu clar. O cunostinta (cu ceva probleme de sanatate) s-a dus sa isi recolteze analize si cand i-au iesit rezultatele, dr s-a mirat de numarul foarte mare de hormoni din organism si a intrebat-o ce mananca. Cand i-a zis ca de regim, adica numai pui, dr a zis cae clar de la puii de cumparat.
Bineinteles ca nu ii dau porc in fiecare zi, dar alternez cu vita, peste, pui. Si mai avem si zile fara carne, doar cu ou.

Acum ne ducem sa papam si apoi nani.
Pupici!

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Sa stii ca si eu ii mai dau din cand in cand carne de porc...asta dupa ce am dscutat cu un pediatru cu super specialiyari prin alte tari...unde chiar se recomanda carnea de porc deoarece stimuleaya creierul....
Eu am o colega care are un copil ce avea un handicap care mergea spre autism si mult timp ii facea saptamanal injectie pe baza de creier de porc pentru stimularea creierului.... Acum baiatul este clasa a 2a si este aproape normal....A ramas doar cu un usor retard dar fata de cum era inainte acum este chiar normal

Michelle felicitari pentru bebelina

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput