Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 17
annnna35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Mnoah io am o intrebare tehnica; daca bat cu matura in tavan, nu mi pica tencuiala :D Ca stateam azi noapte si meditam ... pe la 12 juma asa, daca nu 1 dimineata, ce mama draqului sa le fac vecinilor mei, al caror ploada, in varsta de 6 ani, alerga si se arunca pe jos ... Si ma gandeam in sinea mea ca i-as strange pe toti 3 de gat. Pentru ca al meu copil si catel sa se poata odihni. Ca e si dreptul lor. Asa ca, raman sau nu raman fara tencuiala ? :D |
Of, n-ai nici un pic de simpatie materna... Ce-ai cu bietul copilas?
Si eu ma gandeam sa-i strang de gat, dar "ai mei" sunt 7, in curand 8, si mi-e ca n-o sa prididesc strangandu-i :)
A, si "ai mei" sunt dedesubt, degeaba as bate cu matura, si oricum n-ar auzi, la ce e la ei!
szivarvany spune:
Am avut simpatie, empatie, de am ajuns sa mi fie sila cand ii vad. De nshpe mii de x le am zis de problema, le am vorbit cat de frumos am putut si am spus ca sper ca ne vad si ei si vad ca am si eu un copil. Le am spus ca energia copiilor se poate consuma si in parc, astfel incat seara dupa orele 22,00 nu mai alearga inca 3 ore in casa.
Degeaba.
Ma gandesc serios sa mi cumpar o matura :D :D :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
Selene_Bunny spune:
Dar jandarmerie nu mai exista?
Ca vad aici cateva situatii chiar iesite din comun... Sa le vina de cateva ori la usa si sa-i amendeze de fiecare data pentru tulburarea linistii publice.
elyda spune:
Eu am matura, dar mi-e frica sa nu-mi cada tencuiala ca la ce nervi am acum nu raspund de eventualele daune deloc colaterale.De 2 ore vecinii mei se cearta si probabil s-au gandit ei ca daca pun muzica populara la maxim credem (noi ceilalti amarati din jurul lor) ca se distreaza!!!!
Carlin21 spune:
Citind ultimele postari, va spun si experienta mea sa vedeti pana unde se poate ajunge. Eu vreau cred ca totusi cazuri ca al meu se intalnesc rar. Sau nu.
Pe scurt, eu m-am mutat din apartamentul care il cumparasem in rate aici, adica am plecat din casa mea cum se zice, din cauza vecinilor de sus. Ne-am mutat in chirie unde stau la ultimul etaj, nu mai suport sa locuiasca cineva deasupra mea.
Ce faceau? Puneau muzica tare, copiii fugeau toata ziua prin casa, pe cel mare il ducea rar la gradi, si niciodata nu ii scoteau la plimbare, erau tot timpul in casa, si ce m-a disperat cel mai tare si m-a dus intr-o stare pe care nu vreau sa o descriu, a fost ca tot taraboiul se prelungea pana noaptea la 1-2. Stiu ca pentru cineva din afara e greu de crezut, dar ei la 12-1 noaptea se plimbau cu bicicleta din aia de plastic prin casa si se loveau de usi. Eu lucram de dimineata si nu puteam dormi efectiv, erau nopti cand dormeam 2, 3 ore si ce era mai rau ca nu ma puteam odihni nici cand ajungeam acasa, ca circul continua.
Am fost la politie, am inceput cu un serviciu de mediere ca prim pas, dar nu a dat rezultate.
Inutil sa spun ca am vorbit cu ei, la inceput nu credeam ca va evolua asa.
Eram ca un zombie, de multe ori plecam de acasa nevoita, a ajuns sa imi afecteze sanatatea si sotul meu a venit cu ideea sa ne mutam, asa ca asta am facut, eu aveam nevoie sa plec de acolo. Mi-am dat seama ca era felul lor de a fi, si tot ce doream era sa plec de acolo.
Paradoxal, mie imi plac tare mult copiii, in caz ca sunt unii care cred ca is vreo nebuna deranjata de copii, de fapt nu imi pasa. Nu as dori nimanui sa treaca prin asta.
M-am gandit atunci in perioada aceea sa deschid un subiect aici sa impartasesc chestia asta, sa vad ce pot face, sa ma sfatuiesc cu cineva impartial, dar am ezitat, pentru ca e greu de evaluat corect asa de la distanta, si cred ca as fi fost gresit interpretata.
nevertebrat spune:
Vai, dar cate controverse a starnit un biet animalut ... Sunt amuzat de-a dreptul. Eram curios de reactie, mentalitate ..pentru ca m-am confruntat de multe ori cu situatia asta, cea mai recenta.. acum cateva zile. Si, curiozitatea m-a impins sa dau buzna aici pe tonul ala.
Eu fiind, dupa cum spun oamenii, detinator de "javra", mi s-a parut corect sa ma exprim in ton si pentru detinatorii de copii, ca doar na ...cainele e un accesoriu, copilul la fel nu ?
De fapt, cainele ..cand te plictisesti de el, il trimiti la abator si faci mici din el. N-are sens sa mentionam ca multi caini, refuza sa manance pana la deces in caz de eventuale probleme ale stapanului.
Sau, multi vecini se mirau de faptul ca ..de ce trebuie sa "inghesuim" cainii intr-un spatiu atat de mic. Explicatia ar fi, daca dansii n-au avut de-aface pana acum cu un catel ... Un caine loial, iubit, crescut corespunzator ..o sa faca tot posibilul sa fie langa tine. Daca tu dormi intr-o cutie de carton 1m/1m.. o sa vina si el sa doarma cu tine ...
Mi se pare absurd sa te plangi de catel (care e de altfel, tot un copil) cand tu deasemenea ai copii care se comporta asemanator ..iar ca sa fiu cat se poate de sincer, n-as renunta la viata lui in schimbul vietii unui bebelus, ambii sunt fiinte...omul nu e mai presus de nimic si consider ca ...toate animalutele au drepturi cat timp sunt non-agresive.
Si.. aici vroiam s-ajung, la legea imbecila care interzice oamenilor sa detina caini fara acordul schizofrenicilor cu probleme mentale.
Cainele meu deranjeaza copiii care ma terorizeaza pe mine si totusi, eu n-am luat nicio masura in privinta asta penrtru ca, un copil daca nu plage, alearga....darama prin casa.. nu mai e copil.
Exact ca si cum i-ai interzice unui caine sa nu mai "vorbeasca" aici "latre".
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nevertebrat Vai, dar cate controverse a starnit un biet animalut ... Sunt amuzat de-a dreptul. Eram curios de reactie, mentalitate ..pentru ca m-am confruntat de multe ori cu situatia asta, cea mai recenta.. acum cateva zile. Si, curiozitatea m-a impins sa dau buzna aici pe tonul ala. Eu fiind, dupa cum spun oamenii, detinator de "javra", mi s-a parut corect sa ma exprim in ton si pentru detinatorii de copii, ca doar na ...cainele e un accesoriu, copilul la fel nu ? De fapt, cainele ..cand te plictisesti de el, il trimiti la abator si faci mici din el. N-are sens sa mentionam ca multi caini, refuza sa manance pana la deces in caz de eventuale probleme ale stapanului. Sau, multi vecini se mirau de faptul ca ..de ce trebuie sa "inghesuim" cainii intr-un spatiu atat de mic. Explicatia ar fi, daca dansii n-au avut de-aface pana acum cu un catel ... Un caine loial, iubit, crescut corespunzator ..o sa faca tot posibilul sa fie langa tine. Daca tu dormi intr-o cutie de carton 1m/1m.. o sa vina si el sa doarma cu tine ... Mi se pare absurd sa te plangi de catel (care e de altfel, tot un copil) cand tu deasemenea ai copii care se comporta asemanator ..iar ca sa fiu cat se poate de sincer, n-as renunta la viata lui in schimbul vietii unui bebelus, ambii sunt fiinte...omul nu e mai presus de nimic si consider ca ...toate animalutele au drepturi cat timp sunt non-agresive. Si.. aici vroiam s-ajung, la legea imbecila care interzice oamenilor sa detina caini fara acordul schizofrenicilor cu probleme mentale. Cainele meu deranjeaza copiii care ma terorizeaza pe mine si totusi, eu n-am luat nicio masura in privinta asta penrtru ca, un copil daca nu plage, alearga....darama prin casa.. nu mai e copil. Exact ca si cum i-ai interzice unui caine sa nu mai "vorbeasca" aici "latre". |
Ti se potriveste nick-ul de minune; gandirea e exact la fel. INSA, daca ai vreo 12-13 ani se intelege. In rest, Dumnezeu cu mila...
Ilinca_M. spune:
Am un deja-vu: io cred ca nevertebrat e tinerelu'ala de-si luase nickname feminin si debita ineptii la adresa alaptatului in public (exact in stilul asta) si noi toate incercam sa convingem "femeia" sa nu se mai exprime asa la adresa mamelor si a copiilor ca doar si ea va fi mama...pana a dezvaluit misterul ca el de fapt e un barbatush plictisit.
Isi mai aminteste cineva de aparitia aceea trolleasca fulgeratoare?
ina.click spune:
poate e doar un tip adus in pragul nebuniei de niste babe pisaloage care se iau de catelul lui.
De cate ori deschid fereastra...
XIO spune:
Eu sunt perfect de acord cu Nevertebratul.
Daca eu vreau catel, atata timp cat nu pute, nu musca si nu face probleme nu vad care e problema.
Copiii cand plang au un nr de decibeli impresionant, deranjant este pt un om si un caine care latra si un copil care plange si un adult care urla si o bormasina samd.
Dovada sunt toate mesajele venite de la mame deranjate de copiii altora.
Nu spune nimeni sa nu faci copii decat cu acordul vecinilor, ci sa iti poti lua un caine fara acordul vecinilor.
Avem si noi langa bloc o casa care are curte, sunt 2 catei care atunci cand sunt in curte mai latra. Si o vecina iese racnind pe geam urland ca stapan cainilor e nebuna si jignind-o, pt ca o deraneaza ca latra cainii.
Probabil daca ar putea ar citi o carte sau ar juca sah, dar fiind catei, latra.