Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 15
Letitia1 spune:
Citat: |
O avertizare ca parerile contrare majoritatii atrag dupa sine un tratament ostil din partea acesteia...? |
Nu, ca sa stie la ce sa se astepte. Interpretarea de mai sus iti apartine.
aschiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui coracora
Si daca e un forum pentru copii, inseamna neaparat ca se accepta doar opiniile partinitoare in favoarea copiilor? Adica problemele pe care unii le pot intampina pot fi expuse atat timp cat nu pun copiii (sau parintii) intr-o lumina nefavorabila? Hmmm.... Banuiesc ca aplicand acest principiu, moderatorii ar fi trebuit sa stearga topicul despre desfiere al Lineisobolina, topic citit de sute de useri (daca nu mii). |
Si trebuie sa accept orice absurditate de mesaj numai ca sa fiu PC sau care e problema ta de ma tragi aici de urechi? Daca tie ti-i se pare elegant si acceptabil mesajul de mai sus, mie nu mi-i se pare, l-as fii incadrat fie la "troll", fie la o categorie si mai si (nu spui care, ma doare deja capul fara sa primesc alte posete elegante peste el). Muzica face tonul si cind aud o manea sau zgiriatul cu unghia pe tabla nu voi lauda precum laud un concert de Rahmaninov doar pt ca sunt note pe un portativ si la fel imi voi astupa urechile si voi strimba din nas. Exista critica si critica, iar reactia ta la mesajul meu chiar nu am inteles-o ... Mi-i s-a parut f ironic sa intrii pe un forum de copii si sa te plingi cu asemnea cuvinte si ton despre copii in prima postare. Nu mi-i se pare ca am sarit la beregata nimanui, nu am cerut sa se stearga mesajul (huh, de unde si pina unde iti venii cu stergerea topicului? ). Reactia ta la mesajul meu mi-i se pare exagerata si ca nu ai inteles nimic din el!
iahim spune:
Se pare ca topicul ar trebui sa se refere la adulti deranjati de adulti si de caini
Haideti sa va povestesc si eu!
De cand a inceput fi-miu scoala,vecinul de sub mine a considerat ca este cazul sa "ma educe".Cum ridic vocea la fi-miu,cum imi bate in teava.
Pana intr-o zi cand i-am raspuns pe acelasi "ton".Il deranja ca vorbeam tare in bucatarie la ora 7 dimineata !Oh,scuze,uitasem ca domnia sa doarme in bucatarie!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui nevertebrat oare se poate modifica legea in acelasi fel incat proprietarii si detinatorii de copii .. sa ceara acordul vecinilor limitrofi ? |
Tu cand iti vei achizitiona copiii vei cere acordul vecinilor?
Sunny71 spune:
citat din mesajul lui natalia_nica Sunny, imi dai voie sa te ? pi.es. ca sa n-o iei razna adicatelea [:P] "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de Denis (17.06.2006) |
Imi pare rau(pentru mine)dar e prea tarziu.Acum astept sa-mi cada lustra in cap( si nu ma feresc, astept sa ma loveasca in moalele capului ca nu mai poooot),in timp ce elefantul de 100 de kilograme(fara exagerare) joaca fotbal cu copilul cel mare ,cel mic plange si elefantica muta mobila din bucatarie, din care cauza nu aude cum urla bebelusul din dormitor...din nou!. O fi doar 17.30, dar te rog sa ma crezi ca nu aud ce spune cel care prezinta stirile la televizor din cauza galagiei.
pi. es: catelul de la 4 nu se aude...inca...iupiiii
mianna spune:
citat din mesajul lui ina.click daca nimeresti un din asta, e in stare sa iti bata in teava si pentru ca ai tras un part. |
imi amintesc de primul apartament in care am stat cand am venit in Bucuresti. statea sub mine o baba dusa cu sorcova, la propriu. n-avea tv, radio sau alta sursa de zgomot in casa, si m-a anuntat cu mandrie din primele zile ca ea aude cand aprind lumina, adica atunci cand apas intrerupatorul am felicitat-o pentru acuitatea auditiva de care dadea dovada.
e drept, pentru aprins lumina nu-mi batea in teava sau cu matura in tavan. asta din urma era metoda favorita, dar apela din cand in cand si la batutul in teava, ca poate le mergea prea bine celorlalti vecini de pe coloana si era pacat sa n-aiba si ei parte de spectacol.
mi-a mai spus clar ca stie cand sunt in pantofii de strada si cat imi ia sa ma descalt dupa ce intru in casa. si n-aveam gresie sau parchet, ci covoare peste tot, inclusiv in holul de la intrare.
si chiar auzea pasii - si nu vorbim de copii care alearga, si nici macar de adulti care alearga imi batea cu matura in tavan daca venea vreun reprezentant al sexului tare pe la mine - si cand spun "venea" strict asta sa intelegeti, ca bataile incepeau la cateva minute dupa ce intra respectivul in casa, deja recunostea a doua pereche de pasi mai apasati.
ce-i drept, cred ca bataile astea aveau rolul de-a ma tine departe de ispita, c-am avut la un moment dat un dialog in care mai intai ma compatimea ca nu mi-am pastrat virginitatea pana la casatorie apoi, dupa un oftat adanc cu referire la pacatul meu, mi-a spus ca na, daca am facut-o am facut-o, da' sa ma gandesc si la vecini, ca patul scartaie, s-o fac pe podea, ca ea asa facea cu barbatu-sau cand mi-am revenit din stupoare, trecand peste faptul ca atunci eram intr-o perioada fara partener, si oricum patul de acolo chiar nu scartaia, i-am spus ca am totusi o varsta, si nu-mi spune nimeni cand, cum, unde si cu cine s-o fac.
dupa faza asta nu ne-am mai vorbit pe mine m-a lasat in pace, in schimb suna noaptea pe la 3 la usa vecinei de langa mine, care era si administrator la respectiva scara, sa reclame ca M. (adica eu) plange si ea nu poate sa doarma
cand mi-a zis vecina, i-am zis ca ultima data cand plansesem fusese in urma cu 5 ani, la inmormantarea bunicului, ca nu dau apa la soricei de felul meu, dar chiar daca as face-o, ce-ar fi trebuit? sa ma duc in parc sa plang, nu in propria mea casa?
dupa care m-am mutat de-acolo. baba si-a schimbat tinta, ca in apartamentul meu nu mai statea nimeni. nu conteaza, acum ii reclama pe cei de langa mine, cu care n-avea practic perete sau tavan comun, da' ce conteaza? ii reclama la politie ca au atelier de mobila in apartament, si ca lucreaza noaptea. asa ca venea politia la fiecare reclamatie tampita, ca-s obligati sa se deplaseze.
de-atunci am nimerit vecini normali.
ina.click spune:
Vai de mine si de mine, Mianna....
N-am avut parte de ticnite prea multe la viata mea. Am intalnit una singura, tot in varsta, dar aia nu avea probleme cu zgomotul ci cu curatenia. Inainte sa vina in vizita, chiriasele ei pieptanau ciucurii de la covor si ii aranjau de numa numa. Si evitau sa paseasca pe covor de frica sa nu urle iar la ei nebuna. Era o flocosenie de covor si aia vedea urma pasilor pe el si zbiera ca i-l distrug da nici ca nu vroia sa si-l ia de acolo. Iar astea saracele paseau pe marginea camerei.
Noi nu suntem taman crazy-lady-bait, adica stiu care e targetul lor: de preferinta fata singura, tanara. Sau femeie singura. Si sfioasa, politicoasa care saluta, eventual cu sarumana, zambeste, cara sacose. Eu de carat as cara da nu mi le dau ele In rest, avem pitbull, barbat-meu e sprancenat si usor miop deci umbla incruntat mereu, eu nu stau la taclale...deci suntem o familie nu chiar usor atacabila.
Insa am avut si noroc totusi, na, n-am avut parte de nebune din astea cu cozi de maturi prin tavane, pieptanat ciucuri, etc
De cate ori deschid fereastra...
mianna spune:
depasisem deja targetul. adica inainte de faza asta reusise baba sa-si rupa piciorul intr-o duminica dupa-masa. ia ghici, cine-a dus-o cu taxiul la urgenta, cine-a vorbit acolo cu doctorii, cine-a adus-o acasa, cine i-a cumparat antialgicele necesare, cine i-a facut piata cat a stat cu picioru-n ghips?
dupa care au urmat fazele de mai sus. (mint, batutul cu matura in tavan era deja in peisaj).
ina.click spune:
ai facut tu astea pentru una care-ti batea cu matura in tava deja?!
Esti un inger.
De cate ori deschid fereastra...