HAI puiutza, dari!!!!(70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ce de probleme, fetelor!!! Ce naiba se intampla? Si ca sa nu fac opinie separata, eu sunt paranoica deja pentru ca bebe da dormit toata ziua...a facut doua pauze mici de supt si a adormit din nou la tzitzi. E cazul sa-mi fac griji? Somnul asta poate fi cauza vreunei suferinte?
Ica, te imbratisez cu drag! Cum se numeste vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anca si eu cred ca bebele meu a luat stafilococ din spital de asta i-a si iesit acel furuncul la fundulet .insa doctorul chirurg ne-a spus sa stam linistiti ca nu are nici un stafilococ.

Eu vreau sa ii fac niste analize sa vad daca are sau nu ,bulinuta tu cum l-ai depistat i-ati luat sange si i-ati facut analiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Bulinuta, daca bebele are stafilococul auriu in gat, stai linistita k l-a luat si a mea de la Elias cand s-a nascut. Il are in organism dar este inactiv, asa mi s-a spus de pediatru. Nu e cine stie ce, stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Altesa eu am 1,65 m si 70 kg si am marsupi marimea L. Ideal e sa va luati asa, ca sa va vina la amandoi, adica si la tati. La mine nu s-a putut, pentru ca sotul are gabarit depasit (1,85 si 110 kg), aa ca lui nici XL nu i-ar fi fost bun. Asa ca placerea de a-l purta pe Mishu e doar a mea, dar cand mai creste cred ca luam Manduca, care are centurile in asa fel, incat sa fie bune pentru persoane de marime foarte diferita.

Ghiulten - am uitat sa specific, cum scriam intr-un post anterior, eu il port afara imbracata cu geaca sotului pe care o inchei peste Marsupi si i-i cald. Chiar si pe viscol si vant puternic am iesit, ca eu, ca si dr Anca am mancarimi de tre' sa stau numai acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

AVEM UN BULGARAS NASCUT PE 29.02 Felicitari dari_nanau!

Ma cheama Vlad, m-am nascut azi la 16.35, am 3590g si plang din toti plamanii. Mami e bine si ea, se reface.
semnat: tati de Ema si Vlad.

Refacere cat mai rapida Dari, iar Vlad este si va ramane deosebit, incepand cu ziua pe care a ales-o sa vina pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

a deci suntem ok cristina eu am 1,69 si 70 de kg iar sotul 1,76 si 110 kg deci e mai depasit ca al tau fiind mai mic de inaltime

Eu mereu ii ziceam vezi ce faci ca eu nasc si scap de burta dar tu?

Ma gandeam sa-i fac si lui o cezariana caci altfel nu vad cum ar putea sa mai dea jos niste kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Felicitari Dari pentru bulgaras! Refacere rapida!!!

Fetele cine a mai ramas 2 in 1 Izish?

Mi-a placut mesajul Annisiei.

Ileana nici daca e linistit nu-ti place? Somnul e semn de febra dar nu cred ca este cazul, e normal sa doarma ca doar de abia a facut o luna si e multumit ce rost are sa stea treaz.

Apropo de scaune eu am pierdut sirul ca face dupa fiecare masa, poate de asta nu plange ca are un tranzit, pe sus intra pe jos iese masa anterioara prin preaplin

Am si eu un of dar usurel nu ca problemele voastre, aia mare nici acum nu s-a adaptat la gradi. Mai vad sapt viitoare si probabil nu o mai duc daca tot plange ca la ce conditii sunt ma tine in spate. Jale mare.

Oare mai vroiam sa spun ceva? Senileala mare

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari dari!!!!!!bine ai venit bebe Vlad!!!
- noi folosim batista bebe. seara dupa baitza...si asta pt ca Ilinca are mucisori vizibili....si nu-i putem scoate doar cu pompitza sau cu un betisor...daca bebe respira bine si nu prea are mucisori nu-i nevoie de batista...
- offf bulinutza...sper sa treaca toate problemele astea......multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Dari! Bun venit minune mica si refacere rapida mami! Chiar ma gandeam azi ca oare nu vom avea nici un bulgarash pe 29?!

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eram sigura ca ne face cineva o surpriza dar ma gandeam mai degraba la puiutza :))

Felicitari Dari!!! Sa fiti sanatosi, ca speciali sunteti deja

Mergi la inceput