Bulinutza Multa sanatate!!!Cum s-or fi nimerit atatea...
Eu vigantolul nu il dizolv, il dau direct - 2 picaturi in gurita
Felicitari Dari, si Alexa G!!!! dari, bebelul tau si-a ales o zi deosebita Sa stii ca si soacra-mea e nascuta pe 29 feb, si e o pers f norocoasa
Eu batista, tot asa o folosesc, cand vad mucisori in nari..daca nu vad nimic..doar ser, in conditiile in car respira bine.
Mai fetelor, mama lor de colici ca eu nu mai suport.. ...se pare ca nici colieful nu mai merge la noi..sau ma rog..in fiecare seara se chinuie mititica d ela 23 la 24:, parca e ceas, in fiecare seara la aceleasi ore... si cateodataziua, acum de exemplu plange d enuma-numa...batai carutl cu piciorul...ca si pe burt aplange, oricum plange mititica si se chinuie...Cred ca o sa incerc si infacolul, sa vedem...
Si in plus, gata, incep sa ma conving ca nu are legatura alimentatia mea cu colicii ei...pai am avut zile cand am mancat supa de pui, pui la tava cu plaf, si de-astea..si a plans de numa numa, si zile in care am mancat mancare cartofi cu carne de porc...dulciuri si alte minuni si a tacut malc...nu stiu ce sa mai cred
va las, ma bag la un ep din anatoma lui grey pana vine al meu de la serv, care app, si el e cam racit, sper sa nu luam eu sau Beatrice nimic..
Si al meu azi e tare maraici. Si a mancat putin, mama lor de colici! Inca un pic si trec