HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sara_/sara_.jpg)
sara_ spune:
Carpediem si Alexa poate va ajuta sa frunzariti carticica despre alaptare de pe mail ul comun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
In sfirsit , am si eu timp sa raspund! Apuc sa citesc in fiecare zi, dar pina sa raspund, intervine cite ceva, si pe urma uit ce vroiam sa scriu .
Luni am fost si noi la dr. pediatra , ca nu ne-a trecut icterul inca. Am crescut bine intr-o luna , Alara a luat 1300 g in greutate si 6 cm in lungime, deci ne declaram multumiti. Si noua inca ne curge un ochisor, acum am trecut pe tobrex.Si buricul ne mai curge putin, mi-a zis dr sa nu-i mai dau cu spirt, ca de asta nu se usuca, doar cu betadina si baneocin. Asteptam sa se usuce ca sa-i pot pansa buricutul, pentru ca sta foarte iesit in afara. Cam atit despre noi.
La multi ani bulgarasilor care au implinit o lunita sau doua!
Cristina, apropos de marsupi, nu ti se pare prea lata banda aceea dintre picioruse, adica, nu stau prea cracanati ? Si eu mai am o problema, cum sa o imbrac cind o scot cu marsupiul? Il incalti pe Mishu cu ceva? Ca noi avem salopeta de iarna cu totul, nu cu picioruse, si nu as putea sa-l bag cu tot cu aia in marsupi. De fapt am avut o salopetica cu picioruse , dar ne-a ramas deja mica, si nu as mai cumpara una doar pentru o luna. De fapt, mai am o intrebare, am vazut ca exista si marsupi breeze, varianta mai light pentru vara, tu de care ai? Ma gindeam sa-mi cumpar direct de ala de vara, ca nu vreau sa transpire la vara in marsupiul clasic. Sau nu transpira? Uff, nu stiu daca m-am facut inteleasa...
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alexa_G/Alexa_G.jpg)
Alexa_G spune:
Kraluca - diagnosticul este de "picior varus equin bilateral".
piciorusele arata ca si cum ar fi stat doar in stil turceste in burtica (de la glezna pleaca spre interior).
A fost un diagnostic dur pentru noi, din fericire am si inceput tratamentul, pentru a corecta deformarea cat mai curand posibil.
Alexa
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Ghiulten - eu am marsupiu simplu, nu breeze. Vara in orice l-ai purta, tot cald i-i si transpira daca e lipit de tine, bata nu e prea lata, e numa buna cat sa ajute si copilasilor cu displazia de sold. Eu am inteles ca e benefica pozitia asta asa cracanata la bebelusi. Eu il imbrac cu un rand de haine putin mai groase peste alea de casa, adica peste body si pantalonasi subtiri sau strampi. Cateodata ii dau botosei, dar rar, pt ca ii pica si-i pierd.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mady_19/mady_19.jpg)
mady_19 spune:
hello fetelor..noi stam in patut..pitica de-abia a mancat si a adormit pe mine..de doua zile, dimineatza dupa masa, doarme cu mine pana la masa a doua
e o scumpete...
- la multe lunitze bulgarasilor care implinesc o luna si doua luni
- myladymuuuuulta sanatate si fie ca toate problemele sa dispara
- o sa ma uit si io dupa un marsupi plus..suna interesant...astazi ne-a venit si noua caruciorul si abia astp sa-l punem in functiune
- noi ii dam vigantol asha pur si simplu in gurita....si la noi batista bebelusului functioneaza de minune..Ilincai ii place multpoate sa fie foamea cat de mare...
- ah..apropo...dupa cat timp trebuie depus dosarul pt indemnizatie?
- mai e putin si vom avea toate puiutzii nostri....eu am uitat toate neplacerile din sarcina, toate acele greturi si varsaturi...dureri..a trecut timpul rpd...ma bucur mult ca sunt cu voi si k am trecut impreuna prin toate momentele din sarcina...acum ne bucuram de puii nostri si e placut sa ne impartasim de-acum alte emotii si trairi..
mamica fericita de bebelusa Ilinca Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
eu cred ca o iau razna...lui rares i-a iesit in nas un streptococ de grupa a care cica nu trece decat cu atb iar si apoi moldamin injectabil si iar trebuie sa il separ de bb...iar lui bb i-a iesit un stafilococ...nu stiu de unde l-a luat si bb...deci nu mai rezist...eu am intepenit de gat ieri ca poate nu aveam destule
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mar_ysa_28/mar_ysa_28.jpg)
mar_ysa_28 spune:
Salutare!
Cristina, Alice sarutmana de urari...nu imi vine sa cred ca a trecut o lunita! Gagica e super...parca tot astept sa inceapa colicii.....inca nu pot sa concep ca am un bebe care nu are colici.
Cam naspa e ca cu foamea...ca daca ii e foame ar fi in stare sa suga de la oricine ii intinde o tatica glumesc...a luat 1200 g de la iesirea din materniate!
Mady de la 42 zile poti depune dosarul! Apropo Ica zi si tu ce a trebuit sa pui in dosar ca am uitat!
Bulinuta mi-au venit scotecele Libero...sunt dementiale...asa cum ma asteptam...acum comparandu-le cu premium care imi dau seama ca cele din urma sunt varza...mai am cateva bucati deabia astept sa le termin...deci materialul e super...la spate pe tot spatele au un elastic ca cel cu care se inchid si se muleaza perfect fara sa mai alunece sau sa existe scurgeri, de absorbit absorb mult mai bine urina si gelul ala nu se deformeaza asa sa atarne...au si niste desene asa de haioase...deci le recumand cu drag...vezi ca la Bucu le au si Bebelusul tau.ro
Va pupi!
Eu fug ca vreau sa fac un pic de curatenie pe aici...si cu racelile suntem bine...Leyre nu a mai adus nimic de la gradi...ma cam mir ca isi cam inghit muciii copii pe acolo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mar_ysa_28/mar_ysa_28.jpg)
mar_ysa_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 eu cred ca o iau razna...lui rares i-a iesit in nas un streptococ de grupa a care cica nu trece decat cu atb iar si apoi moldamin injectabil ![]() ![]() bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Offffff....prin asta am trecut si noi in noiembrie....deci... Leyre a luat de la niste vecini care erau purtatori insa nu se manifestase boala...de la acest streptococ se face scarlatina...si fiimea a luat balaurul si a facut scarlatina!
ideea e ca trebuie sa se dea penicilina...atentie noi nu am stiut si o idioata in loc sa ii fac testul de alergie la penicilina a recomadat eritromicina(klacid)care nu se da decat daca e alergic la penicilina. Am aflat ulterior...dup[a de se tremina trat de 10 zile tre sa ii faci 1 data pe sapt o injectie cu moldamin...si se repeta saptamanal analiza de urina so Aslo pana scade sub 50...el cat are aslo acum?
Vecina mea a facut n tratamente si copiilor nu le dispare balaurul asta...cand apare cand nu la analize dar aslo nu scade sub 200-400.
Nu vreau sa te sperii insa eu pana la 3 ani nu i-am dat niciodata antibiotic dar de data asta am fost nevoita....a fost prima si ultima!
Hai ca o sa treaca...dar eu nu inteleg cum vin toate pe capul vostru asa...ce stil de viata aveti...mancati sanatos sau...nu prea...parca prea multe...ma mir ca mai poti, te admir oricum ca esti o mamica fff puternica!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Salutare!
VReau sa raspund dar nu stiu daca mai tin minte ce si cum.
Lady asa am patit eu dupa 5 zile de pauza in care am zis ca am scapat m-a luat un val de am crezut si eu ca e hemoragie. Bine eu facusem exercitii cu o zi inainte . dr mi-a spus ca am avut o contractie mai serioasa a uterului dupa ce am avut un spasm si am acumulat sangele. Bine noi ne-am conversat la telefon nu m-am dus.
Sper sa fie si la tine la fel
Bulinuta sanatate multa la tot familionul! Bebe are stafilococul din spital, cam toti iau de prins spital diferite bacterii. La Rares nu cumva o fi otita/ Eu sunt maestra la otitta-5 bucati de la mucii nesuflati, nu descoperise mama batista bebelusului.
Raluca prima data am iesit la Mall, Carrefour deci iesiri scurte pe afara. O scot de fiecare data acoperita cu o paturica si la fata ca mi se pare prea rece aerul inspirat.
Noi iesim des acum cu ea pe la cumparaturi ca nu sta fara tzata ei si o mamaica fericita inseamna un bebelus linistit. Nu as suporta sa stau in casa fara sa ies si asta s-ar vedea si la bebele meu, eu nervoasa ea urlacioasa. Dar nu am experimentat asa ceva .
Ligia multa sanatate!
Plec ca am lasat-o in curutul gol si eu scriu pe forum.
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
raluca si lui rafael ii treceau colici daca il puneam pe burta insa de o saptamana nici asa nu prea mai sta ba mai mult mi se pare ca acum sunt in floare si eu ma asteptam sa treaca ca deja o luam spre 2 luni. Uneori am impresia ca nu o sa-i mai treaca niciodata.
Eu am o problema cu marsupi plus ce marime ar trebuii sa-mi iau ca nu ma pricep ? Si eu am de gand sa iau din acela breeze.
Mamici mai exact cum folositi batista bebelusului adica ma gandesc oare chiar e nevoie asa seara de seara sa le trageti mucisori ,Rafael nu prea are sau asa cred eu eu ii gasesc la 2-3 zile cate un muc la iesire si il scot repede cu un betisor de urechi iar apoi ii pun ser ca sa aive mucoasa umede.
Ai vostri au secreti asa multe se vad,ii auziti voi sau de ce a-ti trecut direct la batista bebelusului ,o am si eu in casa dar nu am folosit-o si vad ca el respira bine,oare gresesc si il las cu mucisori pe sinusuri?
Alina ce face Filip? cum sta cu scaunele ?Al meu ajunsese si la 5 pe zi side vreo 2 zile face doar 1sau 2 si ma gandesc sa-i mai dau probiotic vreo 2 zile.
Fac apel la toate mamicile vreau si eu o/un pediatru bun la medlife si /sau regina maria care sa le aive cu medicatia sa nu se arunce din prima la tratamente grele,si cel mai important sa aive o schema de diversificare completa si bine pusa la punct.