HAI puiutza, dari!!!!(70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si cum e d-l dr, Alice scumpa? Pupa umflatelul din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Of, fetelor, vad ca si bebeii vostri au probleme cu canalele lacrimale, ca si al meu. Ii pun de 3 ori pe zi Nettacin si-i fac masaj in coltul intern al ochiului, asa mi-s zis si pediatra, vad ca si voi stiti la fel, sper din suflet sa functioneze, vad ca azi nu a mai colectat asa mult. Sper sa treaca sa nu ajungem la nu stiu ce interventii mai naspa...

Pt ca tati e racit, pediatra a zis sa luam toti, inclusiv bebe Vit C solutie picaturi, banuiesc ca diluate in putin ceai, nu? ca am uitat sa o intreb. Voi ati folosit pt bebe? Si fier voua v-a dat sa ia bebe? Mie mi-a zis doar Vit D3 sa-i dau 1-2 pic/zi.

Eu in continuare ii dau completare, ca nu am suficient lapte la piept si am renuntat sa mai chinui copilul de foame doar cu san, acum ii dau completare la fiecare masa. Beau ceai de lactatie, iau Galactogyl dar nu am suficient sa se sature, asta e...Si in spital cand am facut furia laptelui, ma mulgea o asistenta ca erau pietroi si tasnea laptele la 1 m distanta, acum acasa, sunt destul de moi, laptic este, dar nu cat sa se sature.

Va pup si multumesc pt raspunsuri

Mami implinita de bebe Matei Gabriel

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Am venit de la vaccin. A urlat radu ca din gura de sarpe :))) toate bune si frumoase acum. 6400 gr si 60 cm

La multe luni:
Robert Stefan de ica
Kariss Yasmin de denisa
Antonia Cristiana de Nicole
Fetita de elenii

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Multumim frumos ALice!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Buna tuturor mamicilor, bulgarasilor si burticilor!
Multumesc frumos pentru urari!
Felicitari Mihaela si recuperare cat mai usoara.

Datele despre bebe sunt: Alexandru, 22.02.2012, 3050 gr, 51 cm, apgar 9.

Sa incepem cu inceputul..... Miercuri am ajuns la spital pentru un control de rutina in prima etapa.
D-nei Doctor nu i-a placut ce a vazut pe masa si a zis la eco... Facuram eco.. bebe nu coborase deloc.. si inplus de asta circulara de cordon devenise mai stransa din laxa.
M-a bagat pe o perfuzie de calciu sa vedem ce se intampla, zicandu-mi ca dupa ce se termina cu perfuzia crede ca ma lasa acasa si sa fac miscare sa ma duc la plimbare.
2 ore stat cu perfuzia, asteptat inca o ora si a rezultat verdictul final internare pentru nastere sau operatia de cezariana.
M-au dus in sala de nasteri si am mai asteptat cam o ora si jumatate , intre timp am facut si testul non stres.
La 15:30 s-a luat hotararea sa intram in operatie la ora 17, nu mai avea rost sa asteptam, in decursul acestor ore nu se intamplase nimic notabil, col inchis, lung, bebe sus pozitionat.
La 17:00 am intrat in operatie, la 17:20 s-a nascut bulgarasul "piscotel" Alexandru.
Partea foarte neplacuta pentru mine (imi este foarte frica de spitale in general) a fost in primul rand asteptarea - groaznic, dupa care prima zi dupa operatie cand am fost mutata in camera cu bebe.

Am trecut printr-o perioada de mari frustari si foarte mult stres si mai ales dureri insuportabile.
Imi imaginam ca este grea recuperarea dupa cezariana dar nici in stilul acesta.
In plus bebelusul nostru s-a nascut cu labutele de la picioare putin deformate, si am inceput naveta saptamana de sampamana la Marie Currie la spital pentru gipsat.

Acum mi-am revenit din punct de vedere psihic, m-am concentrat foarte mult pe bebelus si pe descoperirea lucrurilor noi odata cu el.
Astazi avem o saptamana, mi-am scos firele si deja mobilitatea mea e mult imbunatatita.

Ma linistesc citind pe forum despre probleme / neclaritati cu care ma confrunt si eu.
Ragaitul dupa masa inca e o problema la noi, acesta urmat de sughit. Speram odata cu trecerea zilelor bebe sa invete mai bine sa elimine aerul din stomacel.

Mancam tzitzi foarte putin plus supliment.

intreba anca_cls despre vigantol daca este acelasi lucru cu vitamina D3. Pediatra in maternitate ne-a zis ca Vigantolul este varianta straineza a Vitaminei D3 romaneasca. Noi chiar am primit cadou o sticluta de Vitamina D3.

Hai ca m-am intins o groaza

Multa sanatate la toti bebelusii!

Alexa Mamica lui Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

m-a busit sangerarea iar, dupa ce de vreo sapt. nu mi-a mai curs nimic.e un sange rosu inchis, curat.ma doare burta ca la menstra-tare.

mi-am facut programare la ginecolog.sper sa nu ma buseasca vreo hemoragie.

sunt singura acasa.cu fetele racite amandoua-iar.

sunt obosita.si vai de capul meu, cu alte probleme familiale grave.

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

off, mai Lady, sper ca nu e nimic grav. Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Fetelor voi cum le adimistrati bebeilor vitamina D3/Vigantolul? IN LINGURITZA SI IL BAGATI IN GURITZA SAU IL DILUATI IN CEVA SI LI-L DATI CU BIBERONUL?

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

mai fetelor... dar ce se intampla? toata lumea suparata si obosita? va rog sa luati o bucatica de ciocolata (chiar daca nu este voie... doar o bucatica) si sa stati cateva minute la soare (grabiti-va, ca trece repede)... iar daca nu vreti, priviti minunile mici de langa voi si, daca sunteti norocoase si va zambesc sigur trec toate! asa ca:
lady - hemoragie nu se face asa, cu una cu doua... si-ti spune o trombofilica sub tratament cu anticoagulant. multa sanatate fetelor si zicea carpediem de vit C la toata lumea
alexa - ne bucuram ca ai revenit alaturi de noi, cu toate prin cate ai trecut. cum sunt labele la picioare putin deformate? ca si mie mi se pare la a mea ca la un piciorus laba este mai in lateral...
fetele cu bebei care au canalul lacrimal infundat - spor la masaj si sa auzim rezultate bune cat mai repede!
altesa - spuneai de pozitia de burta... la a mea ii trec colicii in pozitia asta

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anca, direct pe limba. daca ii pui degetul pe barbita o sa vezi cat de repede casca gurita ca un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Salutare si de la noi!
Astazi am fost la vaccin. Noi am mers pe varianta platita de la glaxo. Pentru cele care vreti sa mergeti pe vaccinurile astea sa stiti ca aveti nevoie de reteta pentru a le cumpara din farmacie. Eu l-am gasit la farmacia tei cu 140 lei si am inteles ca la sensiblu e 300.
Nu a facut scandal f mare la vaccin.mai tare a plans cand l-am dezbracat/ imbracat.
Acum il tin sub observatie, dar vad ca e ok.
Inca n-am scapat de colici. Off tare greu mai e. Saracutu' de el.
Eu am fost astazi si mi-am depus dosarul pt indemnizatia de crestere copil. Am inteles ca in 2-3 luni se prelucreaza dosarul.

Cristina, Alice multumim... Am implinit 2 lunite

Ileana si eu tot marsupi plus am. E tare bun. Cand e marait il tin in marsupi si de cele mai multe ori adoarme. Afara numai in asta il scot pt ca e greu de manevrat caruciorul pe zapada. Deci o sa vezi ca e o achizitie fff buna.
Eu ii aspir nasul cu batista bebelusului in fiecare seara dupa baie. Ii pun ser, aspir si apoi ser din noi.Se foloseste de la 0 luni si micutului ii place. La inceput mi-a fost frica s-o folosesc, dar nu e asa de puternica pe cat iti imaginezi tu. e ok.

Bulinuta sanatate pt piticul maricel.

Ligia bine ca ai aflat la timp. Sanatate !

Mylady nici la tine nu se termina problemele?

Asteptam ultimii bulgarasi care vor fi ghiocei

Mergi la inceput