Feminismul si consecintele sale

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap
maria, esti tipul de om groaznic de influentabil si prea ii judeci pe toti prin prisma asta. grow up! e pacat sa-ti irosesti potentialul inghesuindu-l in tiparul gandit de altii

Te rog sa respecti regulamentul de utilizare - pct.4 in special, dar nu numai!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:

Multum in parvum.

Zi repede ce esti medic au biolog au lingvist certat cu Google?

Lasa Maria sincer, sincer ai cautat cu google? Sau din scoala aplicasi adde parvum parve -magnus acervus erit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Citat:

Multum in parvum.

Lasa Maria sincer, sincer ai cautat cu google? Sau din scoala aplicasi adde parvum parve -magnus acervus erit?

Sincer sincer. . . mi-a sunat 'ciudat' si am cautat pe Google. N-am chiulit la orele de latina. . .dar nici nu eram mare fan. Abia mai tarziu am descoperit. . . ce trebuia sa inteleg atunci

N-am aplicat chiar din scoala 'adde parvum parvo magnus acervus erit' (tot pe google - parvo ) dar am retinut asta: Excusatio non petita fit accusatio manifesta (si am dat tot search pe google ca sa verific daca e corecta ortografia)

Mergi la inceput

greseala a fost intentionata si "ai" made my point!
Pointul fiind ca tu ai nevoie de Google ca sa stii ce zici, in timp ce altii au nevoie de google ca sa corecteze ce zic! E o diferenta, nu crezi?

In acest context e absolut ok sa corectezi cu google dar fara ifose!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
maria, esti tipul de om groaznic de influentabil si prea ii judeci pe toti prin prisma asta. grow up! e pacat sa-ti irosesti potentialul inghesuindu-l in tiparul gandit de altii

Te rog sa respecti regulamentul de utilizare - pct.4 in special, dar nu numai!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

A turbat mielul. ce-i asa greu de priceput.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_1

Citat:

Citat:

Multum in parvum.

Sincer sincer. . . mi-a sunat 'ciudat' si am cautat pe Google. N-am chiulit la orele de latina. . .dar nici nu eram mare fan. Abia mai tarziu am descoperit. . . ce trebuia sa inteleg atunci

N-am aplicat chiar din scoala 'adde parvum parvo magnus acervus erit' (tot pe google - parvo ) dar am retinut asta: Excusatio non petita fit accusatio manifesta (si am dat tot search pe google ca sa verific daca e corecta ortografia)

Si punem pariu ca excusatio nu era in manualul de latina de dinainte de 89? Il are careva? Ti-o spun din feeling si nu din amintiri. Intr-o societate in care politetea era la mare rang si facutul pres idem.... Eu imi amintesc de ea in franceza:)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_1

Citat:

Citat:

Multum in parvum.

Si punem pariu ca excusatio nu era in manualul de latina de dinainte de 89? Il are careva? Ti-o spun din feeling si nu din amintiri. Intr-o societate in care politetea era la mare rang si facutul pres idem.... Eu imi amintesc de ea in franceza:)

Eu nu pun nici un pariu. . . pt ca in '89 aveam 3 anisori. Tot ce se poate. . . dar anul (singurul) in care am facut latina era 2000 . . . 11 ani mai tarziu. si in manualul din care am 'tocit' era asa ceva sau ceva foarte asemanator. Fara ifose. . .

Sunt mai aproape de generatia Google / Wikipedia si nu ma mandresc cu asta ca n-am de ce. Dar daca tot pot sa verific via google. . . de ce sa n-o fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ohhh ce tanara esti... Ma simt al naibii de batran la faza asta.

Mergi la inceput

Citat:

Da' de ce?
Eu consider ca vorbesc cu oameni tineri pe dinauntru. . . nu anii conteaza. Ce avem frumos si inocent in interior nu se masoara in ani si asta e cel mai important.

Mergi la inceput

Citat:

Daca incep sa vorbesc cu cei care ar putea sa-mi fie copii:)) da-mi voie sa te aprob!

Maria you missed the point!:)

Mergi la inceput