Feminismul si consecintele sale

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Zici tu dar mai vedem noi (?!) cand vei avea 44 de ani... si vei intalni pe cineva cu varsta ta de acum... eeiii viata viata. hmmm oricum o sucesc si fostii mei elevi sunt deja mult mai in varsta. Tot incerc sa gasesc o corelatie intre mine si cineva de varsta ta. Greu de gasit. Cooncluzia: aceeasi, e clar am imbatranit!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Zici tu dar mai vedem noi (?!) cand vei avea 44 de ani... si vei intalni pe cineva cu varsta ta de acum... eeiii viata viata. hmmm oricum o sucesc si fostii mei elevi sunt deja mult mai in varsta. Tot incerc sa gasesc o corelatie intre mine si cineva de varsta ta. Greu de gasit. Cooncluzia: aceeasi, e clar am imbatranit!

Off topic

Nu imi place atitudinea asta . . . tocmai, noi astia mai tineri aparem ca sa inveselim atmosfera

Toti imbatranim. . . dar important e sa imbatranim frumos!

"La tinerete sa cinstesti batranetele, si la batranete tineretile, pentru ca cinstea la cinste merge"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Off topic si gata:
Ai dreptate!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Citat:
citat din mesajul lui corap

Multum in parvum.

Zi repede ce esti medic au biolog au lingvist certat cu Google?

Lasa Maria sincer, sincer ai cautat cu google? Sau din scoala aplicasi adde parvum parve -magnus acervus erit?

pescar (amator)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

citesc de 3 pagini subiectul si nu gasesc niciun mesaj care sa aiba legatura cu tema initiala..........................hai sa modificam titlul in: discutam despre orice!

da, generatia mea e f aproape de cea a lui marius si avem, intr-un fel sau altul bunul obicei de a mai rasfoi o carte, in loc sa ne ofere google de-a gata informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Mii de scuze Histamina! Unde ramasesem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_1
Mii de scuze Histamina! Unde ramasesem?

La consecinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

capcaunule, consecinta e ca printesa cea frumoasa se transforma in capcaunita si se casatoreste cu capcaunul si traiesc fericit pana la adanci batraneti.

eu asa am vazut in filmul de desene animate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/femeile-din-romania-castiga-cu-13-mai-putin-decat-barbatii-discriminarea-salariala-din-europa.html

Mergi la inceput