Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!
Raspunsuri - Pagina 11
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo sunt si eu pe aici!nimic nou.ocupata cu baietii astia ai mei. mi-e doooor de voi. din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! "A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!" |
si noua !!!
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Seara buna! Noi am fost la teatru! Mara mea a stat si s-a uitat captivata 35 de minute din cele 50, apoi s-a ridicat in picioare si mi-a zis "ai" (hai), asa ca m-am conformat. Oricum am fost surprinsa placut sa vad ca ii place si ca intelege ceva din ce se intampla pe scena. Sa stiti ca oricum era galagie in sala, fiecare vorbea pe limba lui, ba striga ceva la actori, ba isi intrebau parintii "cand o mananca lupul?" . Doamna povestitoare interactiona oricum cu ei, ii intreba diverse. Noi o sa mai mergem, asteptam si alti pufi. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Felicitari pentru teatru! e intradevar o mare reusita 35 de minute; am inceput sa ma uit si eu sa vad ce piese pentru copii sunt in Iasi, sper s-o duc pe A.
tomaca spune:
Buna dimineata,
Ce de pufi vorbareti (mai ales pufuloase). Tudor inca se simte bine cu cuvinte overall. Ii mai scurtez cate unul si le prinde repede. Si-a introdus singur plastilina = puka. Ne-a luat ceva sa intelegem.
tomaca spune:
Noua o se ne plece bona din aprilie. Sa vedem cum o scoatem la capat. Excat atunci vreau sa-l dau si la gradi. Tudor este atasat de ea, practic o stie de la 2 luni si sta cu ea aproape non-stop.
larisel spune:
Neatza'
Intru pe fuga (de la job 2 care ma primeste deocamdata pt perioada "libera" de la job 1)... aseara ne-am intors tarziu de la Buc... fetele au fost un pic cam prea cumintele la atata navigat in carseat-uri, ceea ce ma mira si ma bucura. Am avut si peripetii pe drum, ne temeam ca ajungem prea devreme, dar a reusit sotul sa descarce bateria intr-o parcare pe A2 si ne-am distrat vreo ora impingand masina la vale . Asadar...consultul la dr Thiery... au amandoua fetele identic (doar sunt gemene, nu ) genu valgum de vreo 12 grade, dar dr a zis ca e fiziologic la varsta lor (desi ne-a aratat niste grafice cu "normalul" la 39 luni nu la 27 cat au ele). Intrucat s-a manifestat mai devreme la ele aceasta deformatie recomandarea este doar ca trebuie supravegheata evolutia in timp, deci control peste 6 luni. Legat de cealalta problema a noastra, rahitismul, i-am aratat analizele si nu parea prea mirat. A zis ca frecvent fosfataza este mare (de ordinul miilor) la copii intrucat este un indicator de crestere. A contat si ca aveam facuta dozarea de vitamina D care e in limite dar jos. Ca si ceilalti medici, ne-a zis sa continuam cu vigantoletten de 1000 pana la 4 ani, dar in perioada mai-august sa facem pauza si sa refacem dozarea in august ca sa vedem productia proprie de vitamina D. Dl Thiery ne-a mai zis ca dupa el copiii rahitici sunt molatici, apatici, nu zvapaiati ca fetele noastre; cat a durat consultatia ele numai o fuga au fost, chiar trebuia sa mai si merga incet dar nu am reusit sa le convingem.
Per total sunt super incantata pt ca ne-a linistit pe 2 planuri: mersul deformat al Nataliei si rahitismul amandurora.
Vreau sa va multumesc din suflet ca ne-ati facut posibil acest drum la Buc si acest consult de specialitate.
Recuperez mai tarziu si revin...
simplicity spune:
Buna dimineata,
Sorina de cafelutza , Super ca a iesit pasenta cu bona
Atlatntique
Lali! Si nu inteleg de ce zici ca este mai micut David....mie mi s-a parut super bine! |
Ariana e cea mai mica , abia are 10 kg
Dana subscriu la ce ai spus
Ma inteleg asa de bine cu ea, parca nu mai e copil mic, incepe sa fie fetita, ma bucura mult acest lucru dar parca asa de repede a trecut timpul... |
Tomaca ooo ce nasol cu plecarea bonei :(
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Larisel ma bucur enorm ca ati reusit sa mergeti la control si v-au mai linistit, ca aveti si parerea unui medic de specialitate; ma bucur ca ti-ai gasit si un alt job; incet lucrurile se aseaza inspre bine
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Fetelor, am intrat in ultima 100 mesaje pana ma coafez. Saptamana trecuta am avut ceva elan, dar acum vad ca s-a taiat. Poate ma ajutati ceva mai mult.
Monique, ai disparut?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Ce de pufi vorbareti (mai ales pufuloase). Tudor inca se simte bine cu cuvinte overall. Ii mai scurtez cate unul si le prinde repede. Si-a introdus singur plastilina = puka. Ne-a luat ceva sa intelegem. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
m-am gandit si eu sa-l ajut nitel, scurtandu-i cuvintele, dar n-as prea face-o, adica va ajunge sa vorbeasca pocit, intr-o limba pe care sa o inteleaga doar el cu noi? de ex. ma gandeam sa-i zic in loc de maimutza - mamutza s.a.m.d. adica nu e mare scurtarea, dar nu ei singuri ar trebui sa faca asta, sa scurteze cuvantul sa-l faca rostibil pt ei? si m-am prins ca ar fi greu de pronuntat cuvinte care se termina in consoana si trebuie musai lipita de acea consoana o vocala... (gen foc - focu')
aw, educatoarea imi zice ca el tot spune cuvinte, dar noi n-am auzit nimic nou (zice acolo, asta, iarna - dar cum ziceam doar la gradi...)
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar