Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata
Sorina de cafea, acum o sorbez

Sa mai zic si eu ceva de A. care ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva
Aseara dupa ce i-am facut baie si o stergeam, m-am uitat la ea si am intrebat-o daca e un inger, si ea mi-a raspuns, "nu, Soa:e Pet:a , Ana:tatia eu"
sau avea o ciocolatica de la kinder, si mi-a dat mie o bucatica, maica-mii o bucatica, o bucatica a pus deoparte pentru taica-su care era prin curte; dupa ce si-a mancat bucatica ei, a luat bucatica lui taica-su si atat se uita la ea, si spunea :a:ta tata" si o mirosea, iar o punea jos, iar o lua... mi s-a facut asa o mila de ea, si i-am spus s-o manance, a topit-o imediat, intr-un minut intra taica-su in casa si A. cand il vede izbucneste intr-un plans in hohote ca nu mai avea "totata" sa-i dea lui taica-su, ca nu mai puteam s-o opresc... cat de sensibila e
Ma inteleg asa de bine cu ea, parca nu mai e copil mic, incepe sa fie fetita, ma bucura mult acest lucru dar parca asa de repede a trecut timpul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Azi am strigat-o pe iuri: "hai la masa!"
La care ea: " vin acuma! Tai putin!" (stai putzin)

..daca tot a inceput Atiq cu cra-craurile

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

A. striga "a:teapta mama"

ne e dor de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Si buna dimineata, din nou, de data asta de la birou!

Eu am reusit sa-mi mut bona la bz, cu tot cu sotul din dotare, si acum ajunge pe la 7.20...e bine tare. Asa pot ajunge si eu in timp util la munca.

Sorina, mami de Diana si Iris

cate eforturi faceti!!! bine ca ai eliminat stresul ajunsului la timp la servici
sa va fie de bine petrecere , am vazut pozele cu frumusetea mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
M-am uitat in lista, Nyny urmezi la sarbatoreala.

Adica doar anul asta o sarbatorim pe Nyny, ca dupa aceea avem pauza cativa ani. De cand pandesc momentul.....

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

da da!!! Nyny e doar o fetita cu codita, care abia a inceput scoala ... .... as vrea eu sa-mi impart varsta la patru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply ce parut frumos are Ariana!

Si neaparat trebuie sa trag de maneca cateva mamici de pufi, care nu ne-au mai pus poze de multicel: Alicredo, Lorex, Danasor, Haircut, BF, Ana, Ruxita, Ayanna, Evyme, Micki, Loredana, Ale, Nyny, Alex, Dece.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

Am vazut niste poze olalaaaa , ma topesc cand o vad pe Iris, e atat de scumpa, imi plac carliontii ei(de ochi nici nu mai vorbesc ) , ce torturi frumoase a avut ! David a crescut asa mare de cand l-am vazut eu ultima data(in poze ) , e foarte sweet, are acel ceva , care sigur va face ravagii la fete Like like like ! tortul a fost super interesant

Simply,mami de fetita frumusica

multumim simply de complimente...sa vedem daca va fi tot asa de frumusel si cand va fi mai marisor

Lali de David luptatorul nostru

subscriu la ce a zis Simply... eu zic ca va fi si mai frumos, daca asta se poate... m-am indragostit de David .... pot sa-l cer pentru A.?
sa va fie de bine petrecerea, mi-a placut tortul cum arata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Fetelor, va multumesc de incurajari
Tocmai am primit o veste buna, de maine ma mut la Realul din Afi (deci mai aproape de casa). Sper sa fie ok pana in toamna macar... Din toamna vreau sa-l duc direct la o gradinita de stat (unde platesc atat cat il duc, nu toata luna chiar daca el merge doar 5 zile). O sa incep de prin iunie o campanie de imunizare serioasa si macar daca se imbolnaveste sa nu fie atat de rau si sa nu dureze atat de mult... Om vedea. Si soatza are in vedere schimbarea locului de munca, a primit un pont de la o cunostinta, sa vedem daca se concretizeaza ceva.
Pentru noi anul asta va fi mai greu, ca la anul o sa se schimbe un pic situatia, nepotica va merge la scoala si atunci va fi disponibila mama si dimineata sa stea cu el in caz de vreo urgenta...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

bravo pentru vestile bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu imi propusesem sa o intarc, dar o mai las vreo 2 zile, nu ma simt pregatita azi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

O sa vina momentul cand o sa te simti pregatita, sa nu te fortezi; vorbeste cu Mara, ca e mai mare si cred ca ar fi interesant sa vezi cum ar reactiona atunci cand ii spui ce vrei sa faci si ii spui sentimentele tale, adica ma refer ca atunci cand o vei intarca cred eu ca discutia asta ar ajuta-o sa inteleaga pasul si sa accepte mai usor despartirea . Parerea mea

Sa fie o trecere usoara pt amandoua

edit* sa spun ca stiu cat de important si greu de facut e pasul acesta, eu nu am sa uit niciodata aceasta etapa; suntem aici langa tine daca simti nevoia sa vorbesti ; pt mine cel putin a fost un pas

Simply,mami de fetita frumusica

simpli ti-a zis f bine...

eu n-am fost pregatita...simteam ca nici la 40 de ani n-o sasimtca e momentul....la noi a fost asa...spontan...a fost un complex de imprejurari...jiji a reactionat f bine....iar eu.....mi-am propus ..."sa ma gandesc maine, mai profund la aceasta etapa, sa jelesc in liniste" ....si am tot amanat pe maine....poate la pensie o sa am timp sa despic firul in parte....

nu vreau sa jignesc fetele cu lp...insa alaptatul asta creaza o legatura unik...pe care nu o simt decat cele care alapteaza...eram atat de mandra in acel moment si-i multumeam lui d-zeu ca mi-a favorizat treaba asta ca altfel....as fi pierdut niste momente si traiari neimaginabile....

mire...acum imi dau seama ca te invidiez...dar na...totul are un sfarsit...
nu stiu daca o sa fii pregatita...poate ai si tu nevoie de...spontanietate...

suntem alaturi de voi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

si la noi tot ceva spontan a fost, am plecat la o nunta si gata; am vazut ca poate doarme si fara tt, era tare greu si pentru mine sa ma desprind... va veni si la voi momentul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Noi ne-am distrat la zapada weekendul acesta(poate reusesc sa trimit niste filmulete pe mail sa vedeti ce face moaca mea la zapada).

Azi vine si tati acasa asa ca trebuie sa ma apuc de gatit....ca de...vine omu dupa drum...

Voiam sa ma laud putin cu puiul meu care vorbeste din ce in ce mai bine si mai mult.....cu olita stam noi prost....dar nu putem sa le avem pe toate, nu?
A inceput sa isi spuna "Aletz" pana acum era "Ale". Mami e "bubutza". tati "mot" iar Alex este "el"- tinerel. M-a durut pe mine spatele intr-o seara si el a zis ca am facut buba iar eu i-am zis ca nu, doar ca mami este babuta...asa ca acum sunt..."bubutza"

Azi dimineata a scos lucruri de-ale lui dintr-un sertar si imi zicea ca "doim mami" si le indoia si le punea la loc.
A descoperit sporturile extreme....se urca pe marginea de la canapea si se arunca in cap de acolo, pana acum sarea in picioare. Se urca pe picioarele mele sau pe umeri daca stau in pat si plonjeaza pe burta....La vara cred ca o sa-l pazesc sa nu se urce in copaci si sa nu sara de acolo

Am vazut o bicicleta f frumi fara pedale pt la vara si el este f incantat de ea si acum strange bani in pusculita sa o luam... (uite, asta e http://www.decathlon.ro/RO/b-bip-154104198/ )

Cam acestea sunt noutatile, va pup si sa aveti o zi usoara!

Pentru fetele vorbarete, spor la umplut capitolul

Ce frumos povestesti de Alex ; simpatica bicicleta, dar cum functie? impingi cu picioarele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

noi bolim la greu!

cred ca merg azi cu ivan la dr...ca tuseste si nu imi place.........deloc!!!!!!!!!!!!!!

asa ca musai!

va pu doo poze......

una cu fratii Demeter:D

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/840/dsc07048s.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

si una cu michelin boy...cu 8400 la 3 luni jumate...ieri mi s-a ridicat de pe burta......am ramas masca!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/812/dsc07079z.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:

Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

ai doi copii superbi !!! imi pare rau ca nu poti iesi un pic si tu singura, dar vine ea caldura...
ai fost la dr. cu Ivan? sanatate multa

Mergi la inceput