Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetele
ce faceti? eu deja ma uit dupa camasute albe,dupa penare,ma gandesc sa reamenajez camera lui si sa doarma singur(acum doarme cu surioara),voi cum credeti ca e mai bine,sa doarma singur in camera sau sa il las cu surioara lui mai mica?

abia astept ziua de luni sa ne vedem si noi pe liste....

voi ce mai ziceti?

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde de cate camere ai la dispozitie si de ceea ce isi doresc copiii. Ai mei dorm impreuna. Cel mare e clasa a3-a si cel mic incepe clasa 1 anul asta. Prietenii nostri au baiat (clasa a 4-a) si fata de clasa 1 si tot impreuna dorm (in aceeasi camera).
O varianta ar fi sa doarma impreuna, sa aiba jucariile in dormitor si daca spatiul iti permite sa faci a doua camera de "studiu" pt lectii, cu carti si ce-i mai trebuie. Cand se mai maresc si apare in discutie "intimitatea" le faci camere separate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

V-am gasit pe pagina 6... Cum sunteti?

Eu am pregatit deja site-ul pt viitorii bobocei. De-abia astept sa-l "umplu" cu activitati...

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Claujro, foarte frumos, felicitari! Sunt niste fericiti parintii copiilor tai si imi imaginez ca si copiii.

Ai duble emotii: cu absolventii clasei a IV-a si cu viitorii bobocei.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Eu una deja am inceput sa am emotii. Ma gandesc daca am facut alegerea cea mai buna pentru cele mici. Stau si ma intreb :
Ce copilasi vor fi?, Daca o sa le placa la scoala? Cum o sa fie invatatoarea?.
In plus de asta oare cum o sa ma descurc eu cu ele la scoala. Am inceput sal ep regatesc pentru schimbarea care va avea loc, sa le explic diferentele intre gradinita si scoala.
In plus de asta am probleme si cu aranjarea camerelor. Nu stiu ce fel de birouri sa le cumpar si nici ce fel de scaune. Dar in schimb le-am cumparat ghiozdane. Acuma testam stilourile . Ei la gradi scriu deja cu stilourile. Deja avem 2 randuri de fiecare schimbate.
In rest sper sa reusim sa fim cat de cat pregatiti (noi ca si parinti) pentru inceperea scolii.
Asta este situatia la noi... o sa vedem ce va fi mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Eu una deja am inceput sa am emotii. Ma gandesc daca am facut alegerea cea mai buna pentru cele mici. Stau si ma intreb :
Ce copilasi vor fi?, Daca o sa le placa la scoala? Cum o sa fie invatatoarea?.
In plus de asta oare cum o sa ma descurc eu cu ele la scoala. Am inceput sa le pregatesc pentru schimbarea care va avea loc, sa le explic diferentele intre gradinita si scoala.
In plus de asta, am probleme si cu aranjarea camerelor. Nu stiu ce fel de birouri sa le cumpar si nici scaune. Dar in schimb le-am cumparat ghiozdane. Acuma testam stilourile . Ei la gradi scriu deja cu stilourile. Deja avem 2 randuri de fiecare schimbate.
In rest sper sa reusim sa fim cat de cat pregatiti (noi ca si parinti) pentru inceperea scolii.
Asta este situatia la noi... o sa vedem ce va fi mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu sunt acum la al 2-a copil in clasa 1 si parca nu am asa emotii ca incepe scoala (de fapt ma gandesc cu groaza ca o sa mai am unul de verficat la lectii). Mai degraba voi avea emotii ca nu mai am copil de gradinita, ca trece timpul si am deja baieti mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

Buna fetelor,

intru si eu un randul mamicilor emotionate de bobocei. Emotii mai mari am eu...el abia asteapta sa mearga la scoala...oricine il intreaba spune ca el este in clasa I. Sper sa il tina entuziasmul.

I-am gasit deja si afterschool si ma gandeam sa il dau inca din august sa se obsinuiasca cu "peisajul" si sa cunoasca viitori colegi de after mai mari, de la aceeasi scoala. Ce ziceti? La gradinita la noi ar ramane pe perioada verii cu cei mai mici. Nu cred ca e chiar in regula fix inainte de inceperea scolii?

Acum ca suntem pe liste cum procedam? Noi nu stim ce invatatoare ii va prelua...la voi cum e?

Weekend grozav tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cornelia, multumesc!

Sper sa va pot ajuta cu sfaturi sau cu informatii (daca veti avea nevoie).

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

claujro-prin site-ul pe care il promovezi pentru viitorii tai bobocei iti arati toata deschiderea fata de ei si desigur fata de parintii boboceilor tai.Toata stima!

Desi eu mai am un copil in gimnaziu ,, am uitat,, cum a fost acum aprox. sase ani in clasa intai.

Orice informatie cred eu ca ne va fi de folos.

Pentru inceput te rog sa ne dai ceva sugestii referitoare la stilouri. Ce crezi tu ca sunt mai de calitate raportat la calitate pret normal.
Multumim

Mergi la inceput