Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi ne-am inscris in cl.I nu a fost coada, un singur parinte inaintea noastra si dupa noi erau 2 mamici. Totul a decurs normal si f usor si rapid. Succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Fericitelor!!! Sa inteleg ca sunteti toate la scoala de circumscriptie....eu fierb in suc propriu....la foc mic! Nici nu stiu ce vreau in etapa 2...OFFFF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ei suntem....ne-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu fierb....ca noi nu vrem la scoala de circumcriptie si e ca naiba pt ca nu stim inca ce locuri raman libere in etapa 2. Directoarea ne-a recomandat sa venim sa depunem dosarul in etapa 2, urmand ca daca nu ii raman locuri atunci sa ne bage in etapa 4 cand i se vor debolca si locurile ramase libere din etapa 1 plus cele din 2....Habar nu am ce sa fac, sunt intr-o stare de nervi de nu mai dorm noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

Buna tuturor,

o mica intrebare catre cei care si-au inscris copiii pe baza unei vize de flotant. copiii vostri fusesera recenzati in prealabil la adresa respectiva? mie abia luni imi iese viza...credeti ca e posibil sa se lege de faptul ca nu a fost recenzat copilul la ei? Plsssss sa imi raspunda cineva. Nici eu nu mai dorm noaptea!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Nu am fost recenzati si nu ne-a intrebat nimeni nimic despre asta, pur si simplu ne-am inscris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

dar ma intreb ce se va intampla la scolile unde vor fi mai multi copii decat capacitatea si aici ma refer de la 30-40 de copii in sus,nu la 2-3?
stie cineva? chiar sunt curioasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nu am fost recenzati, eu chiar am sunat pe 22 ( ca pe 24 expira termenul) pentru recenzare si ne-au intrebat doar care e adresa si au confirmat ca e arondata scolii respective. Nu ne-au inregistrat, ne-au spus ca ne asteapta la inscriere. La inscriere nu e nici o problema, dar se precizeaza pe fisa daca inscrierea se face in baza adresei de domiciliu sau de rezidenta. Si eu ma intreb ce se intampla daca apar 30-40 in plus fata de capacitatea scolii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie de la TelVerde si de la scoala mi-au spus ca vizele de resedinta sau schimbare domiciliu facute dupa data de incepere a inscrierilor, respectiv 5 martie nu se iau in considerare. Vad ca e si scandal acum la TV pe tema aceasta.

Chiar sunt curioasa daca a reusit cineva altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Madau, chiar colega mea s-a inscris cu viza de flotant scoasa pe 6 martie, fara nici o problema...

Mergi la inceput