Clasa I.....2012-2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Albinutzza spune:
Si noi ne-am inscris in cl.I nu a fost coada, un singur parinte inaintea noastra si dupa noi erau 2 mamici. Totul a decurs normal si f usor si rapid. Succes tuturor
mamavlad spune:
Fericitelor!!! Sa inteleg ca sunteti toate la scoala de circumscriptie....eu fierb in suc propriu....la foc mic! Nici nu stiu ce vreau in etapa 2...OFFFF
madau spune:
Si eu fierb....ca noi nu vrem la scoala de circumcriptie si e ca naiba pt ca nu stim inca ce locuri raman libere in etapa 2. Directoarea ne-a recomandat sa venim sa depunem dosarul in etapa 2, urmand ca daca nu ii raman locuri atunci sa ne bage in etapa 4 cand i se vor debolca si locurile ramase libere din etapa 1 plus cele din 2....Habar nu am ce sa fac, sunt intr-o stare de nervi de nu mai dorm noaptea
aurash1 spune:
Buna tuturor,
o mica intrebare catre cei care si-au inscris copiii pe baza unei vize de flotant. copiii vostri fusesera recenzati in prealabil la adresa respectiva? mie abia luni imi iese viza...credeti ca e posibil sa se lege de faptul ca nu a fost recenzat copilul la ei? Plsssss sa imi raspunda cineva. Nici eu nu mai dorm noaptea!
Va multumesc!
natalia_nica spune:
Nu am fost recenzati si nu ne-a intrebat nimeni nimic despre asta, pur si simplu ne-am inscris
MIRCLAU spune:
dar ma intreb ce se va intampla la scolile unde vor fi mai multi copii decat capacitatea si aici ma refer de la 30-40 de copii in sus,nu la 2-3?
stie cineva? chiar sunt curioasa....
fran spune:
Nu am fost recenzati, eu chiar am sunat pe 22 ( ca pe 24 expira termenul) pentru recenzare si ne-au intrebat doar care e adresa si au confirmat ca e arondata scolii respective. Nu ne-au inregistrat, ne-au spus ca ne asteapta la inscriere. La inscriere nu e nici o problema, dar se precizeaza pe fisa daca inscrierea se face in baza adresei de domiciliu sau de rezidenta. Si eu ma intreb ce se intampla daca apar 30-40 in plus fata de capacitatea scolii...
madau spune:
Mie de la TelVerde si de la scoala mi-au spus ca vizele de resedinta sau schimbare domiciliu facute dupa data de incepere a inscrierilor, respectiv 5 martie nu se iau in considerare. Vad ca e si scandal acum la TV pe tema aceasta.
Chiar sunt curioasa daca a reusit cineva altfel...
natalia_nica spune:
Madau, chiar colega mea s-a inscris cu viza de flotant scoasa pe 6 martie, fara nici o problema...